Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yerel
Yerel

Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay: Gecemizi gündüzümüze kattık

Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay, ilçesi Güdül için gecelerini gündüzlerine kattıklarını söyledi. Yılmadan, usanmadan Güdül ve Güdül halkının refahı üzerinde durarak çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Yayınlama: 09.04.2025 - 17:43 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 55
Paylaş:

Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay, Güdül için gece gündüz demeden çalışıyor. Halkın refahı, çevre düzenlemeleri ve kültürel etkinliklerde öncü bir rol üstleniyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a teşekkürler.

YAŞAR TONBAK/ANKARA-BHA Ankara'nın ilçelerinden Güdül'ün Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay, ilçesi Güdül için gecelerini gündüzlerine kattıklarını bildirdi. Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay, göreve geldikleri andan itibaren Güdül için gecelerini gündüzlerine katarak çalışmalarda bulunduklarını söyledi. Yılmadan, usanmadan Güdül ve Güdül halkının refahı, sosyal yaşamı ve diğer pek çok konu üzerinde çalışmalarda bulunduklarına değinen Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay, şunları kaydetti: “Geçen 1 yıl içinde, Ankara Büyükşehir Belediyemiz ve vatandaşlarımızla birlikte omuz omuza vererek katılımcı, şeffaf ve üretken bir belediyecilik anlayışıyla durmadan çalıştık ve çalışıyoruz. Bu anlamda altyapıdan üstyapıya; yeşil alanlardan çevre düzenlemelerine, temizlikten ulaşıma, kültürel etkinliklerden spora kadar birçok alanda hizmet ürettik, üretmeye de devam ediyoruz. Güdül’e değer katmak ve Güdül halkı için çalışmak en büyük önceliğimizdir. Güdül’ü birlikte güzelleştiriyoruz.” Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay, desteklerini kendilerinden hiçbir zaman esirgemediğini ifade ettiği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a teşekkür ettiğini kaydetti.

Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay, göreve geldikleri andan itibaren ilçenin kalkınması için yoğun çaba sarf ettiklerini vurguladı. Altyapıdan üstyapıya, temizlikten ulaşıma kadar birçok alanda hizmet ürettiklerini belirten Doğanay, Güdül'ü güzelleştirmek ve halkına değer katmak için kararlı bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini açıkladı.

# Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay # Güdül # Ankara
Son Haberler

İhracatçılara Küresel Pazarlarda Lojistik Avantaj

31.07.2026 - 13:16

Büyükşehir’de “Aile Taksi” Projesi Devam Ediyor

31.07.2026 - 13:13

Horoz Lojistik’te Üst Düzey Atama

31.07.2026 - 13:06

Çocuklar “Toprağın İzinde” Sanatı Ve Doğayı Keşfetti

31.07.2026 - 13:00

Aybir Lojistik Filosunun Üçte İkisini Renault Trucks Çekiciler Oluşturuyor

31.07.2026 - 12:28

Aydem Yenilenebilir Enerji Uşak RES Yatırımıyla Gücünü Artırdı

31.07.2026 - 11:35

Elektrikli Araç Kaskosunda Yeni Dönem

31.07.2026 - 11:28

İETT’den Çatalca Film Festivali’ne Ulaşım ve Tanıtım Desteği

31.07.2026 - 11:15

Dijitalpark Teknokent'te Akıllı Kampüs Dönüşümü Enerji Yönetimiyle Başladı

31.07.2026 - 10:58

Beyaz Eşya Sektöründe Daralma Sürüyor

31.07.2026 - 10:55
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel