Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yerel
Yerel

Güdül'de Arıcılara Müjde! Başkan Doğanay'dan Yem Desteği!

Güdül Belediyesi, arıcılıkla uğraşan 26 vatandaşa Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin de katkılarıyla arı yemi desteği sağladı. Başkan Doğanay, vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla sosyal belediyecilik yaptıklarını belirtti.

Yayınlama: 28.04.2025 - 14:36 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 54
Paylaş:

Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay, arıcılıkla geçimini sağlayan vatandaşları unutmadı! Ankara Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yaparak, ilçedeki arıcılara önemli bir destek sağladı. Bu destek, arıcıların maliyetlerini düşürmelerine ve üretimlerini artırmalarına yardımcı olacak. Başkan Doğanay, bu tür desteklerin devam edeceğini ve vatandaşların refahını artırmak için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. Güdül Belediyesi'nin bu anlamlı adımı, diğer belediyelere de örnek teşkil ediyor. Arıcılık sektörüne yapılan bu yatırım, ilçenin ekonomisine de olumlu katkılar sağlayacak.

YAŞAR TONBAK/ ANKARA-BHA Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay, ilçenin pazarının olması dolayısıyla, pazara gelen vatandaşlara, arı yemi desteğinde bulunduklarını bildirdi. Köyden kentten daha öncesi arısı olup da, belediyeye başvuruda bulunan vatandaşların taleplerini karşılamak üzere, Ankara Büyükşehir Belediyesi destekli ilçe genelinde 26 vatandaşa Arı Yemi desteğinde bulunduklarına değinen Güdül Belediye Başkanı Doğanay, şunları kaydetti: “Her zaman dediğimiz gibi, vatandaş odaklı çalışmalarla, sosyal belediyecilik yapmanın çaba ve gayretindeyiz. İlçemizde, Arıcılık faaliyetinde bulunan 26 arı yetiştiricimize toplamda yüzde 75 hibe destekli olmak üzere bin 440 kg arı yemi desteğinde bulunduk.” Güdül belediye başkanı Mehmet Doğanay, Gerek Güdül belediyesi olarak gerek Ankara Büyükşehir belediyesi faaliyetleri hakkında vatandaşı bilgilendirmenin çaba ve gayretinde olduklarını, ilçede sosyal belediyeciliği hakim kılmaya çalıştıklarını kaydetti.

Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle ilçedeki 26 arı yetiştiricisine toplamda yüzde 75 hibe destekli bin 440 kg arı yemi dağıttı. Başkan Doğanay, vatandaş odaklı çalışmalarla sosyal belediyecilik anlayışını benimsediklerini ve bu tür desteklerin devam edeceğini ifade etti. Bu destek, arıcıların maliyetlerini düşürmelerine ve daha verimli üretim yapmalarına olanak tanıyacak. Güdül Belediyesi, ilçe halkının refahını artırmak için çeşitli projeler yürütmeye devam ediyor.

# Güdül Belediyesi # Arı Yemi Desteği # Mehmet Doğanay
Son Haberler

Kocaeli’nin Kıyı Şeritleri 10 Ton Atıktan Arındırıldı

17.08.2026 - 20:28

EA SPORTS FC™ 27’nin En Yüksek Reytingli 27 Erkek ve Kadın Oyuncusu Açıklandı

17.08.2026 - 20:25

Tether, Tarihinin En Kapsamlı İlk Finansal Denetimini Tamamladı

17.08.2026 - 17:29

Türkiye’nin Kalkınmasında Gençlere Özel Sektör Desteği Öne Çıkıyor

17.08.2026 - 17:28

Gençler Denizli Büyükşehir ile Dünyaya Açıldı

17.08.2026 - 17:03

“SHE by Driventure” Programı Hayata Geçiyor

17.08.2026 - 16:55

Küresel Piyasalarda Volatilite Yeniden Yükseliyor

17.08.2026 - 16:22

Malatya Gastronomi Festivali Yüzbinlerce Ziyaretçiyi Ağırladı

17.08.2026 - 16:02

Enerjisa Dağıtım Şirketleri Drone Teknolojisiyle Ormanlık Alanlardaki Şebekesini İzliyor

17.08.2026 - 15:51

2026 Avrupa Bisiklet Başkenti Konya'da Bisikletseverler Beyşehir’in Tarihini ve Doğasını Keşfetti

17.08.2026 - 15:32
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel