Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Dünya
Dünya

Halil İbrahim Yılmaz'dan Minsk'te Kritik Ekonomi Forumu Çıkarması!

ATO Başkan Vekili Halil İbrahim Yılmaz, Minsk'teki Uluslararası Ekonomi Forumu'nda Ankara'nın yatırım fırsatlarını tanıttı. Forumda ülkeler arası ticaret ve iş birliği imkanları masaya yatırıldı.

Yayınlama: 14.09.2025 - 15:21 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 190
Paylaş:

Ankara Ticaret Odası (ATO), uluslararası arenada adından söz ettirmeye devam ediyor! Başkan Vekili Halil İbrahim Yılmaz'ın öncülüğünde Minsk'te düzenlenen Uluslararası Ekonomi Forumu'na katılan ATO heyeti, Ankara'nın yatırım potansiyelini dünyaya tanıttı. Peki, bu önemli forumda hangi konular ele alındı? Türkiye ve Belarus arasındaki ticari ilişkilerde yeni bir sayfa mı açılıyor? Halil İbrahim Yılmaz'ın forumdaki açıklamaları, Ankara iş dünyası için ne gibi fırsatlar sunuyor? İşte detaylar!

ANKARA-BHA

ATO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halil İbrahim Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Güçlü ve Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Tırpancı’nın katıldığı forum, Minsk Kentsel Yürütme Komitesi himayesinde gerçekleştirildi.

ATO yöneticileri Minsk’te ticaret ve yatırım görüşmeleri gerçekleştirdi

Açılış toplantısında konuşan Başkan Vekili Yılmaz, ATO’nun iş dünyasına yönelik projeleri, ulusal ve uluslararası faaliyetleri ile Ankara’nın yatırım ortamındaki fırsatlarını uluslararası katılımcılarla paylaştı.

ATO yöneticileri Minsk’te ticaret ve yatırım görüşmeleri gerçekleştirdi

Toplantıya büyükelçiler, bakanlar ve farklı ülkelerden iş heyetleri de katıldı. Forum süresince ülkeler arası ticaretin geliştirilmesi, ortak yatırım alanları ve yeni iş birliği imkanları gündeme gelirken, verimli görüş alışverişleri gerçekleşti.

ATO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halil İbrahim Yılmaz, Minsk Kentsel Yürütme Komitesi himayesinde düzenlenen Uluslararası Ekonomi Forumu'na katılarak Ankara'yı temsil etti. Forumda, ATO'nun iş dünyasına yönelik projeleri ve Ankara'nın yatırım ortamındaki fırsatları uluslararası katılımcılarla paylaşıldı. Büyükelçiler, bakanlar ve çeşitli ülkelerden iş heyetlerinin katılımıyla gerçekleşen forumda, ülkeler arası ticaretin geliştirilmesi, ortak yatırım alanları ve yeni iş birliği imkanları üzerine verimli görüşmeler yapıldı. Bu katılım, Ankara'nın uluslararası ticaretteki konumunu güçlendirme ve yeni iş birliği fırsatları yaratma açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

# Halil İbrahim Yılmaz # Uluslararası Ekonomi Forumu # Ankara Ticaret Odası
Son Haberler

TÜSİAD Heyeti Çin’de Yapay Zekâ ve Teknoloji Temaslarında Bulunacak

30.10.2026 - 21:25

Costa Cruises, Costa Uygulamasını Türkiye için Kullanıma Açtı

30.10.2026 - 17:16

Yeşilay’da, Bağımlılık ve Sömürgecilik Arasındaki Tarihsel İlişki Masaya Yatırıldı

30.10.2026 - 16:59

TİMBİR Genel Başkanı Basa’dan FIRST FM’in 30. kuruluş yıl dönümüne kutlama mesajı

30.10.2026 - 16:54

Canon, Ofis Yazıcılarının Güvenliğini Artırmak İçin Öncü Printer EDR Teknolojisini Kullanıma Sunuyor

30.10.2026 - 16:34

Akkuyu Nükleer A.Ş. Bölgedeki Öğrencilere Yönelik Çevre Etkinliği Düzenledi

30.10.2026 - 16:16

Škoda’dan Küresel Pazarda Güçlü Satış Performansı

30.10.2026 - 16:13

Rosatom ile Togo Arasında Nükleer Enerji Anlaşması

30.10.2026 - 15:59

Gemlik’te Anadolu’nun Renkleri Cumhuriyet Coşkusuyla Buluştu

30.10.2026 - 15:40

Bakan Göktaş, Kurumsal İş Birliği ve Ortak Adımlar” Toplantısında Konuştu

30.10.2026 - 15:35
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel