Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Hatay'da Göçmen Kaçakçılığı Operasyonunda 13 Şüpheli Yakalandı!

Hatay'da eş zamanlı olarak düzenlenen 'Mahzen-21' operasyonunda 'Alevler' olarak bilinen göçmen kaçakçılığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonda elebaşının da içerisinde olduğu 13 şüpheli yakalandı.

Yayınlama: 27.03.2024 - 09:19 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 46
Paylaş:

Hatay'da gerçekleşen 'Mahzen-21' operasyonu ile 'Alevler' adlı göçmen kaçakçılığı organize suç örgütü çökertildiği belirtildi. Hatay İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda elebaşının da aralarında bulunduğu 13 şüpheli gözaltına alındı.

Hatay’da eş zamanlı olarak düzenlenen "Mahzen-21" operasyonunda "Alevler" olarak bilinen göçmen kaçakçılığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonda elebaşının da içerisinde olduğu 13 şüpheli yakalandı.

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Hatay'da eş zamanlı "Mahzen-21" operasyonu düzenlendiğini açıkladı.

Bakan Yerlikaya, operasyonda elebaşılığını Süleyman Alev'in yaptığı "Alevler" olarak bilinen göçmen kaçakçılığı organize suç örgütünün çökertildiği, elebaşının da aralarında olduğu örgüt üyesi 13 şüphelinin yakalandığı bilgisini verdi.

Hatay Altınözü Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Hatay İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar sonucu şüphelilerin, göçmen kaçakçılığı suçunu örgütlü olarak işlediklerinin tespit edildiğini aktaran Yerlikaya, operasyonlar sonucu, 2 araca, ruhsatsız tabancalara ve fişeğe el konulduğunu kaydetti.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1772849576925335810

Hatay’da gerçekleşen 'Mahzen-21' operasyonunda, 'Alevler' adlı göçmen kaçakçılığı organize suç örgütünün çökertildiği ve elebaşının da aralarında olduğu 13 şüphelinin yakalandığı açıklandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya koordinesinde gerçekleşen operasyonda, Hatay İl Jandarma Komutanlığı şüphelilerin örgütlü bir şekilde göçmen kaçakçılığı suçunu işlediklerini belirledi ve operasyon sonucunda araçlara, ruhsatsız tabancalara ve fişeklere el konuldu.

# Hatay # Mahzen-21 # göçmen kaçakçılığı
Son Haberler

Uluslararası Güreş Turnuvası’na Türk sporcular damga vurdu

03.08.2026 - 00:07

Türkiye’nin ilk "Engelsiz Pazarı" Mersin Yenişehir’de kuruluyor

02.08.2026 - 23:07

Ankara'da Sanat Duvarda

02.08.2026 - 23:02

Kadıköy'de Sportif Heyecan

02.08.2026 - 22:59

Kayseri'de Büyükşehir İle Miraç'ın Tramvay Hayali Gerçeğe Dönüştü

02.08.2026 - 13:30

ASAT’tan COP31 Öncesi Güçlü Altyapı Hamlesi

02.08.2026 - 13:28

Esenyurt Belediyesi Araç Filosunu Kendi Öz Kaynaklarıyla Güçlendiriyor

02.08.2026 - 13:26

Bursa Açıkhava'da Emre Altuğ'dan Müzik Dolu Gece

02.08.2026 - 13:25

Konya Ultra Trail, 13 Ülkeden 1.300 Sporcuyu Sille'nin Doğasında Buluşturdu

02.08.2026 - 13:23

Nilüfer İlçe Şenliği Dolu Dolu Geçti

02.08.2026 - 13:22
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel