Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Yerel
Yerel

İbradı'da Manzara Şöleni! Üzümdere'ye Yeni Seyir Terası Açıldı

İbradı Belediyesi, Üzümdere'de doğa harikası bir seyir terası açtı! Manzaraya doymak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat.

Yayınlama: 25.11.2025 - 21:44 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 43
Paylaş:

Antalya'nın incisi İbradı, turizm potansiyelini artırmaya devam ediyor. İbradı Belediyesi'nin Üzümdere Mahallesi'nde hayata geçirdiği yeni seyir terası, bölge halkının ve ziyaretçilerin doğayla iç içe keyifli vakit geçirebileceği modern bir sosyal alan olarak dikkat çekiyor. Başkan Hatice Sekmen'in öncülüğünde tamamlanan proje, Üzümdere'nin eşsiz doğal güzelliklerini gözler önüne seriyor. Bu yatırım, İbradı'nın cazibesini artırarak bölge ekonomisine olumlu katkılar sağlaması bekleniyor. Resmi açılış töreniyle hizmete girecek olan seyir terası, şimdiden merak uyandırıyor.

Antalya İbradı Belediyesi, Üzümdere Mahallesi’nde doğayla iç içe vakit geçirilebilecek yeni bir seyir terasını hizmete açtı. Tamamlanan proje, hem ilçe sakinlerinin hem de bölgeyi ziyaret eden misafirlerin manzaranın keyfini çıkarabileceği modern bir sosyal alan olarak dikkat çekiyor.

Belediye tarafından hayata geçirilen seyir terası, Üzümdere’nin doğal güzelliğini en iyi şekilde yansıtan noktada konumlandırıldı. Vatandaşların nefes alabileceği, dinlenebileceği ve keyifli anlar yaşayabileceği alanın kısa sürede bölgenin cazibe noktalarından biri olması bekleniyor.

İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen, projede emeği geçen tüm belediye personeline teşekkür ederek şu değerlendirmede bulundu:

“Üzümdere Mahallemizde doğayla bütünleşen, hemşehrilerimizin ve misafirlerimizin keyifle vakit geçirebileceği seyir terasımızı tamamlamış bulunuyoruz. İlçemize değer katacak nice projeyi hayata geçirmek için çalışmayı sürdüreceğiz.”

Yeni seyir terasının önümüzdeki günlerde resmi açılış töreniyle vatandaşların kullanımına sunulması planlanıyor.

İbradı Belediyesi, Üzümdere Mahallesi'nde hayata geçirdiği seyir terası projesiyle bölgeye yeni bir soluk getirdi. Teras, Üzümdere'nin doğal güzelliklerini en iyi şekilde sergileyen bir konumda yer alıyor ve vatandaşların dinlenip keyifli anlar yaşayabileceği bir alan sunuyor. Belediye Başkanı Hatice Sekmen, projenin ilçeye değer katacağını vurgulayarak, benzer projelerin devam edeceğini belirtti. Önümüzdeki günlerde resmi açılışı yapılacak olan seyir terası, İbradı'nın turizm potansiyelini yükseltecek ve bölge halkına yeni bir sosyal yaşam alanı sunacak.

# İbradı belediyesi # Seyir Terası # Üzümdere
Son Haberler

Süper Lig’de günün sonuçları: Fenerbahçe’den galibiyet, Galatasaray deplasmanda kazandı

17.10.2026 - 23:18

Galatasaray deplasmanda kazandı: Deniz Gül 88. dakikada attı

17.10.2026 - 18:52

Ütüyü Buzdolabına Koymak Hastalığın Net Bir İşareti!

17.10.2026 - 18:41

Kristal Piksel 2026 Video Oyun Ödülleri Sahiplerini Buldu

17.10.2026 - 18:33

Türk Telekom Küresel Arenadaki Güçlü Konumunu Pekiştiriyor

17.10.2026 - 18:32

Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetimi Güven Tazeledi

17.10.2026 - 18:29

Sütaş, Süt ve Süt Ürünlerinde “Türkiye’nin En Güvenilir Markası”

17.10.2026 - 18:28

Potada derbi heyecanı: Beşiktaş, Galatasaray’ı ağırlayacak

17.10.2026 - 17:35

Bakan Çiftçi’den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

17.10.2026 - 17:32

Ankara’nın meşhur ayazı kolonyaya dönüştürüldü

17.10.2026 - 16:47
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel