Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

İmamoğlu ve Kösedağ'dan Kadıköy Caddebostan Buluşması

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Kadıköy Belediye Başkan adayı Mesut Kösedağ, Kadıköy Caddebostan'da halkla buluşarak gündemi değerlendirdi. İmamoğlu, Refah Partisi eski milletvekili Şevki Yılmaz'ın Atatürk'e yönelik hakaretlerini kınayarak, liyakati ön planda tutmanın önemine vurgu yaptı.

Yayınlama: 16.03.2024 - 08:51 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 54
Paylaş:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Kadıköy Belediye Başkan adayı Mesut Kösedağ, Kadıköy Caddebostan’da halkla buluştu.

İSTANBUL (İGFA) - Konuşmasında, Refah Partisi eski milletvekili Şevki Yılmaz'ın, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü hedef alan konuşmasını gündeme getiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bu cennet vatanın kurucusuna, ulu önder, kurucu liderimiz Atatürk'e ağız dolusu hakaret eden bir meczup vardı; hatırlayın. Haftalardır bekliyorum, bu meczuba acaba bir savcı çıkar, bir soruşturma açar mı diye. Ama açmazlar. Bu iktidar, o meczuplardan memnun. Hatta onları ödüllendiriyorlar” ifadelerini kullandı. 

“Bizim aramızdaki fark ne biliyor musunuz” diyen İmamoğlu, Biz, milletin evlatlarına güvenerek yola çıkıyoruz. Onlar ise bir avuç insanın eş, dost, akrabanın evlatlarını korumak için koşuyorlar. Aramızdaki fark bu. Biz, bu şehirde liyakati önde tuttuğumuz için başarılıyız. Toplumun dengesini bozdular. Aileye bak. Milletvekili var. Hem de iki tane eski milletvekili. Oğlu milletvekili. Devletin kademelerinde 5-6 insan var, sanki Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nde başka bir aile yokmuşçasına. Türkiye Cumhuriyeti, 100 yıllık tarihinde böyle aymazlığı, böyle sefilliği, böyle rezilliği başka hiçbir dönemde yaşamadı” şeklinde konuştu. 

# İmamoğlu # Kösedağ # Kadıköy Caddebostan
Son Haberler

‘Dijitalde Hayat Kolay’ Projesinde Mentörlük ve Hibe Başvuruları Başladı

20.08.2026 - 12:53

Evcil Hayvanların Yaz Konforu için Güvenli ve Fonksiyonel Çözümler Öne Çıkıyor

20.08.2026 - 12:51

Konut Projelerinde Sosyal Alan Yarışı

20.08.2026 - 12:32

Kuveyt Türk, Girişimci Kâşif ‘İlk Fikrim’ semineri ile 3 Yılda 22 Bin Öğrenciye Ulaştı

20.08.2026 - 12:00

Kadınların Tasarruf Sahipliği Tarihi Zirvesinde

20.08.2026 - 11:38

Enda Enerji Holding 2030’da 500 MW Kurulu Güç Hedefliyor

20.08.2026 - 11:34

Türkiye ile Suriye Arasında Madencilikte İş Birliği

20.08.2026 - 11:21

Badem Pınarı’ndan Hatay’a Bölge İhtiyacına Yönelik Su Desteği

20.08.2026 - 11:17

Doğuş Otomotiv, İlk Konsolide Entegre Sürdürülebilirlik Raporunu Yayımladı

20.08.2026 - 11:10

Kocaeli'de Anonim ve Ücretsiz HIV Testi Hizmeti Başladı!

20.08.2026 - 10:53
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel