Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yaşam
Yaşam

İnegöl Çarşısında Çarşı Alışveriş Şenliği Coşkusu

İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen ve 8 esnaf odası iş birliğiyle gerçekleştirilen Çarşı Alışveriş Şenliği, Perşembe günü başladı ve 4 gün boyunca devam edecek. Vatandaşlar hem esnafın yüzünü hem kendi yüzünü güldüren şenlikte, yüzde 50’ye varan indirimlerle karşılaşıyorlar. Belediye Başkanı Alper Taban da çarşıyı ziyaret ederek esnaflara destek verdi.

Yayınlama: 16.08.2024 - 16:05 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 29
Paylaş:

İnegöl Belediyesi ile 8 esnaf odası iş birliğiyle düzenlenen Çarşı Alışveriş Şenliği coşkusu Perşembe günü başladı! 4 gün boyunca sürecek etkinlikte yüzde 50’ye varan indirimler ve kültür-sanat etkinlikleri vatandaşlara keyifli anlar yaşatıyor.

İnegöl Belediyesi ile 8 esnaf odası iş birliğinde düzenlenen ve 4 gün sürecek olan Çarşı Alışveriş Şenliği Perşembe günü başladı. Alışveriş Şenliği hem vatandaşın hem esnafın yüzünü güldürdü. Belediye Başkanı Alper Taban da çarşıyı ziyaret ederek hayırlı işler dileklerini iletti.

BURSA (İGFA) - İnegöl Belediyesi öncülüğünde İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, Terziler Odası, Lokantacılar Odası, Madeni Sanatkarlar Odası, İnegöl Kuyumcular Derneği, Kahveciler Odası, Bakkallar Odası ve Elektrikçiler Odasının katkı ve destekleriyle 4 gün sürecek Çarşı Alışveriş Şenliği Perşembe günü başladı. 18 Ağustos Pazar akşamına kadar devam edecek alışveriş şenliğinde, yüzde 50’ye varan indirimlerle esnaflar vatandaşları karşılıyor. Çarşıda iş yerleri gece 00.00’a kadar açık kalırken, iki kapılı meydan olarak bilinen sarraflar çarşısı meydanı da İnegöl Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleriyle şenleniyor.

BAŞKAN TABAN ÇARŞIYI ZİYARET ETTİ

Alışveriş Şenliğinin ilk gününde, Belediye Başkanı Alper Taban beraberindeki esnaf oda başkanlarıyla birlikte çarşıyı ziyaret etti. Hem esnaflar hem vatandaşlarla buluşan Başkan Taban, işyeri sahiplerine hayırlı işler dileklerini iletti. Vatandaşlarla da sohbet edip etkinliğe ilişkin fikirlerini soran Başkan Taban hem esnafların hem de vatandaşların alışveriş şenliğinden memnun kaldıklarını gördü.

HEM ESNAF MEMNUN HEM VATANDAŞLAR

Alışveriş şenliğine ilişkin fikirlerini paylaşan çarşı esnafları, “20 yıldır İnegöl çarşısında hizmet veriyorum. İnegöl Belediyesi’ne bu etkinlik için teşekkür ediyorum. Çarşımız hareketlendi” dedi. Bir başka esnaf ise alışveriş şenliğinin devamının olmasını da dileyerek “15 yıldır çarşıda işletmeciyim. Böyle bir etkinlik yapılması çok güzel. Devamını da diliyoruz. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Hem esnaf hem vatandaşlar için çok iyi oldu” ifadelerinde bulundu. 60 yıldır çarşıda esnaflık yapan bir başka işyeri sahibi de “Bu sene çok güzel oldu alışveriş şenliği. İnşallah devamı da gelir. Hatta aylık düzenli olarak günler belirlenebilir. Bugün AVM’ler bunu yapıyor, niçin çarşı esnafı yapmasın” şeklinde konuştu. Vatandaşlar da aynı şekilde özellikle okul sezonu öncesi yapılan indirimlerden ve kampanyalardan son derece memnun olduklarını dile getirdiler.

ÇARŞI MEYDANI KARAGÖZ GÖLGE OYUNUYLA ŞENLENDİ

Bir yandan alışveriş devam ederken, çarşı meydanında İnegöl Belediyesi şehir tiyatrosunun Karagöz Gölge Oyunu da gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gösteri, özellikle çocuklardan tam not aldı.

İnegöl Çarşısında başlayan Çarşı Alışveriş Şenliği, esnafların ve vatandaşların memnuniyetini kazanıyor. Başkan Taban'ın ziyaretiyle coşkulu bir başlangıç yapan etkinlikte, esnaf ve alışveriş yapmaya gelenlerin olumlu yorumları dikkat çekiyor. Çarşı Meydanı'nda gerçekleştirilen Karagöz Gölge Oyunu ise çocuklar ve yetişkinler tarafından büyük ilgiyle karşılanıyor.

# İnegöl Çarşı Alışveriş Şenliği # İnegöl Belediyesi # Esnaf Odaları
Son Haberler

Kreş Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli?

17.08.2026 - 11:53

TUCSA Başkanı Selami Gürel: “Deprem Riski Yüksek Olan Ülkemizde Çelik Tercih Değil, Zorunluluktur”

17.08.2026 - 11:39

Çalık Renewables’ın Zatriq Rüzgâr Enerji Santrali Projesi’nde İlk Türbinler Devreye Alındı

17.08.2026 - 11:24

Mac Kullanıcıları da Artık ClickFix Saldırılarının Hedefinde

17.08.2026 - 10:59

Pirelli’den Porsche Cayenne Turbo’ya Özel Elektrikli SUV Lastiği

17.08.2026 - 10:57

Sinaptik Budama Beyni Daha Verimli Kılıyor!

17.08.2026 - 09:56

Temmuz Ayında Teknoloji Alışverişinin Zirvesinde Akıllı Telefonlar Yer Aldı

17.08.2026 - 09:54

Hipertansiyon Hastalarına 10 Kritik Yaz Önerisi

17.08.2026 - 09:39

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Üreticiye Kerevet Desteği

17.08.2026 - 09:34

Yeşim Kozanlı İmzalı “XO Cape Arnna” WAF Interiors Awards 2026’da Finalist Oldu!

17.08.2026 - 09:24
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel