Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

İnegöl Cumhuriyet Mahallesi Semt Pazarı İlk Kez Kuruldu

İnegöl Belediyesi’nin 7 Mart’ta meclis kararını aldığı Cumhuriyet Mahallesi Semt Pazarı bugün ilk kez kuruldu. 70 esnafın bulunduğu Pazar, bölge halkına kolaylık sağladı.

Yayınlama: 27.03.2024 - 15:55 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 27
Paylaş:

İnegöl'de heyecan verici bir gelişme yaşandı! İnegöl Belediyesi'nin meclis kararı doğrultusunda Cumhuriyet Mahallesi Semt Pazarı bugün kuruldu. Bölge halkı ve esnaflar arasında büyük heyecan yaratan bu Pazara ilgi yüksek oldu.

İnegöl Belediyesi’nin 7 Mart’ta meclis kararını aldığı Cumhuriyet Mahallesi Semt Pazarı bugün ilk kez kuruldu. 70 esnafın yer aldığı Pazar, bölgedeki vatandaşlara büyük kolaylık sağladı.

BURSA (İGFA) - İnegöl Belediyesi’nin Mart ayı olağan meclis toplantısında gündeme gelen Alanyurt bölgesi Cumhuriyet Mahallesi 2. Sanayi Caddesinde yeni bir semt pazarı kurulması konusu, oy birliği ile kabul edilmişti. Kararın çıkmasının ardından İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmalar sonucunda, Cumhuriyet Mahallesinde Çarşamba günleri kurulacak Pazar bugün ilk kez açıldı.

VATANDAŞTA ESNAFTA MEMNUN

Bölge halkından yoğun şekilde talep edilen Pazarda, 70 esnaf tezgah kuruyor. 2. Sanayi Caddesi üzerinde açılan Pazar ilk haftadan vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı. Esnafların da pazarcıların da memnun kaldığı semt pazarı bundan sonra her Çarşamba açılacak.

İnegöl Belediyesi'nin meclis kararıyla hayata geçirilen Cumhuriyet Mahallesi Semt Pazarı, bölge halkının beklentilerini karşılamaya başladı. 70 esnafın yer aldığı Pazar, vatandaşlara daha rahat ve uygun alışveriş imkanı sağlayacak. Semt pazarının her Çarşamba açılacak olması ise bölge sakinlerini memnun etti.

# İnegöl Belediyesi # Cumhuriyet Mahallesi Semt Pazarı # 2. Sanayi Caddesi
Son Haberler

TSKB, COP31 Raporunu Yayımladı

31.07.2026 - 13:56

İhracatçılara Küresel Pazarlarda Lojistik Avantaj

31.07.2026 - 13:16

Büyükşehir’de “Aile Taksi” Projesi Devam Ediyor

31.07.2026 - 13:13

Horoz Lojistik’te Üst Düzey Atama

31.07.2026 - 13:06

Kadıköy’de Çocuklar Ve Gençler Yazı Sanatla Geçiriyor

31.07.2026 - 13:02

Çocuklar “Toprağın İzinde” Sanatı Ve Doğayı Keşfetti

31.07.2026 - 13:00

Türkiye Yönetim Kurulu Barometresi’nden Çarpıcı Sonuç: Risk Yönetimi Güçlenmeli

31.07.2026 - 12:54

Aybir Lojistik Filosunun Üçte İkisini Renault Trucks Çekiciler Oluşturuyor

31.07.2026 - 12:28

Aydem Yenilenebilir Enerji Uşak RES Yatırımıyla Gücünü Artırdı

31.07.2026 - 11:35

Elektrikli Araç Kaskosunda Yeni Dönem

31.07.2026 - 11:28
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel