Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yerel
Yerel

Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Recai Ocak'tan Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret!

Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Recai Ocak, IGC'yi ziyaret ederek eğitim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyarette, basın ve eğitim iş birliğinin önemi vurgulandı.

Yayınlama: 03.10.2025 - 19:05 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 60
Paylaş:

Isparta'da eğitim camiası ve basın arasında önemli bir köprü kuruldu! İl Milli Eğitim Müdürü Recai Ocak'ın Isparta Gazeteciler Cemiyeti'ne gerçekleştirdiği ziyaret, kentteki eğitim faaliyetleri ve geleceğe yönelik projeler için umut vadediyor. Başkan Mustafa Baş ve cemiyet üyeleriyle yapılan samimi sohbet, eğitim alanındaki gelişmelerin kamuoyuna doğru ve hızlı bir şekilde aktarılması konusundaki kararlılığı gözler önüne serdi. Öğrencilerin başarısını artırmaya yönelik iş birliği imkanları masaya yatırılırken, eğitimin geleceğimiz için ne kadar hayati olduğu bir kez daha vurgulandı. Bu anlamlı ziyaret, Isparta'da eğitim ve basın arasındaki güçlü bağın önemli bir göstergesi olarak kayıtlara geçti.

ISPARTA-BHA

Cemiyetin Soner Toros Basın Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyarette Başkan Mustafa Baş ve cemiyet üyesi gazetecilerle bir araya gelen Ocak, kentte yürütülen eğitim çalışmaları, yeni dönem hedefleri ve planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaret sırasında, basın ve eğitim camiası arasındaki iş birliğinin önemine vurgu yapılırken, öğrencilerin başarısını artırmaya yönelik çalışmalar ile kamuoyunun eğitim alanındaki gelişmeler hakkında doğru ve hızlı şekilde bilgilendirilmesi konuları ele alındı.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, İl Millî Eğitim Müdürü Recai Ocak’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Eğitim geleceğimizin teminatıdır. Bu alanda atılan her adımı kamuoyuna en doğru şekilde aktarmak ve öğrencilerimizin başarısına katkı sağlayacak projelerde destek vermek için hazırız.” dedi.

Ziyaret, samimi bir sohbet ortamında karşılıklı görüş alışverişiyle sona erdi.

Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Recai Ocak, Isparta Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek Başkan Mustafa Baş ve diğer üyelerle bir araya geldi. Görüşmede, kentte yürütülen eğitim çalışmaları, hedefler ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Basın ve eğitim camiası arasındaki iş birliğinin önemi vurgulanırken, öğrencilerin başarısının artırılması ve kamuoyunun eğitim alanındaki gelişmelerden doğru bilgilendirilmesi konuları ele alındı. Başkan Baş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eğitimin geleceğin teminatı olduğunu ve bu alandaki çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını belirtti. Ziyaret, karşılıklı iyi niyet dilekleriyle sona erdi.

# Isparta Milli Eğitim # Gazeteciler Cemiyeti Ziyareti # eğitim iş birliği
Son Haberler

Anadolu Isuzu ile Petrol Ofisi’nden Ağır Ticari Araçlar İçin Güçlü İş Birliği

03.08.2026 - 12:13

Bursa'da Dünya Devleriyle Çalışan Firmanın Yatırımına Onay! Çok Sayıda İşçi De Alınacak

03.08.2026 - 11:46

Nestlé Türkiye, Tarımın Geleceğine Yön Verecek Genç Fikirleri Arıyor

03.08.2026 - 11:43

Aksa Enerji Gana’nın En Büyük Doğal Gaz Santrali Yatırımlarından Birini Hayata Geçiriyor

03.08.2026 - 11:13

Yapay Zekâ Çağında Enerji Yönetimi: EY Geleceğin Stratejilerini Açıkladı

03.08.2026 - 11:06

Pancar Üreticilerine 991 Milyon Liralık Destek Hesaplara Yatırıldı

03.08.2026 - 10:53

HAVELSAN Savunma Sanayisindeki İhracat Başarısına Bir Yenisini Ekledi

03.08.2026 - 10:39

Temmuz 2026 Enflasyonu Açıklandı: Kira Artış Oranı Belli Oldu

03.08.2026 - 10:24

Matlı’nın Üretim Ölçeği İSO Listelerine Üç Şirketle Yansıdı

03.08.2026 - 10:03

MAN, IAA Transportation 2026’da Yeni Nesil Elektrikli ve Dijital Ulaşım Ekosistemini Tanıtacak

03.08.2026 - 09:54
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel