Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yerel
Yerel

Isparta'da Feci Ölüm! SDÜ Öğrencisi Yazılı Kanyon'da Hayatını Kaybetti

Isparta'da Yazılı Kanyon'da serinlemek isteyen SDÜ öğrencisi akıntıya kapılarak hayatını kaybetti. Vali Erin'den taziye mesajı yayınlandı.

Yayınlama: 20.05.2025 - 01:25 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 56
Paylaş:

Isparta'yı yasa boğan olay! Yazılı Kanyon Tabiat Parkı'nda yaşanan trajik olayda, Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencisi Muhammet Enes Sarıkaya, serinlemek için girdiği suda akıntıya kapılarak hayatını kaybetti. Arama kurtarma ekiplerinin yoğun çabaları sonuç vermedi. Genç öğrencinin ani ölümü, ailesini, arkadaşlarını ve tüm üniversite camiasını derinden üzdü. Isparta Valisi Abdullah Erin, olayla ilgili taziye mesajı yayınlayarak acılarını paylaştı. Bu elim olay, Yazılı Kanyon'daki güvenlik önlemlerinin yeniden gözden geçirilmesi gerekliliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

ISPARTA-BHA Isparta’nın Sütçüler ilçesine bağlı Çandır Köyü sınırlarında yer alan Yazılı Kanyon Tabiat Parkı’nda bugün yaşanan trajik olayda, Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi 20 yaşındaki Muhammet Enes Sarıkaya hayatını kaybetti. Öğle saatlerinde serinlemek için suya giren Sarıkaya, güçlü akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Olayın ardından bölgeye sevk edilen arama-kurtarma ekipleri, yapılan yoğun çalışmalar sonucunda genç öğrencinin cansız bedenine ulaştı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Isparta Valisi Abdullah Erin yazılı bir açıklama yaparak taziye mesajı yayımladı. Vali Erin açıklamasında, “Yazılı Kanyon Tabiat Parkı’nda bugün öğle saatlerinde akıntıya kapılarak kaybolan Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencimiz Muhammet Enes Sarıkaya’ya yoğun arama-kurtarma çalışmalarımıza rağmen maalesef vefat etmiş şekilde ulaştık. Genç bir evladımızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Evladımıza Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, arkadaşlarına ve Süleyman Demirel Üniversitesi camiamıza başsağlığı diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Isparta'nın Sütçüler ilçesi Çandır Köyü'nde bulunan Yazılı Kanyon Tabiat Parkı'nda öğle saatlerinde meydana gelen olayda, SDÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Muhammet Enes Sarıkaya (20), suya girdikten sonra akıntıya kapılarak kayboldu. Bölgeye sevk edilen ekipler, uzun uğraşlar sonucu Sarıkaya'nın cansız bedenine ulaştı. Vali Erin, yayınladığı taziye mesajında, genç öğrencinin vefatından duyduğu derin üzüntüyü dile getirerek, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve kanyonda güvenlik önlemlerinin artırılması bekleniyor. Bu acı olay, benzer vakaların yaşanmaması için alınması gereken tedbirleri bir kez daha hatırlattı.

# Yazılı Kanyon # Isparta öğrenci ölümü # Vali Erin taziye
Son Haberler

Bakan Bak: Ortak Değerlerin Zedelenmesine Müsaade Edemeyiz

24.07.2026 - 23:27

HuqqA & HuQQabaz Yeşil Yatırımlarına Devam Ediyor

24.07.2026 - 21:44

Anadolu Hayat Emeklilik ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İş Birliğini Yeniledi

24.07.2026 - 21:43

Çocuklarda Yutulan Diş Macunu İstemsiz Gluten Maruziyetine Sebep Olabilir

24.07.2026 - 17:34

Manisa Büyükşehir Alaşehir’de Yol Konforunu Artırıyor

24.07.2026 - 17:04

Siemens ve HD Hyundai Gemi İnşasında Dijital Dönüşümü Hızlandırıyor

24.07.2026 - 17:01

TEKNOFEST Şampiyonu Liseliler Projelerini Arktik'te Test Etti

24.07.2026 - 16:43

Hyundai Motor Türkiye’den İşletmelere Özel Finansman Çözüm

24.07.2026 - 16:32

Dijital Teknolojiler İklimlendirme Sistemlerinde Yeni Dönemi Başlatıyor

24.07.2026 - 15:56

Kayseri'de Başkan Büyükkılıç, UND Yönetimiyle Kayseri'nin Lojistik Geleceğini Görüştü

24.07.2026 - 15:55
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel