Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Yaşam
Yaşam

İstanbul'da Bingöllü Öğrenciler İftarla Buluştu

Faaliyetlerini İstanbul'da sürdüren Bingöllüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BİNYAD), İstanbul'da eğitim gören Bingöllü öğrencilerle iftar programında bir araya geldi. BİNYAD üyeleri ve yöneticileri, öğrencilerle iftar yemeği düzenleyerek, öğrencilerin sorunlarını dinleyip çözüm önerilerinde bulundu. Dernek, öğrencilerin dayanışma ve iletişimini artırarak topluluk desteğini güçlendirmeyi hedefliyor.

Yayınlama: 02.04.2024 - 09:16 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 58
Paylaş:

İstanbul'da Bingöllü öğrenciler, dayanışmayı pekiştiren bir iftar programında buluştu. Bingöllüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BİNYAD) üyeleri, öğrencilerin sorunlarını dinleyerek destek oluyor. Bu özel etkinlik, topluluk dayanışmasını güçlendirmenin yanı sıra öğrencilerin sosyal destek ağını genişletmeyi amaçlıyor.

Faaliyetlerini İstanbul'da sürdüren Bingöllüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BİNYAD), İstanbul'da eğitim gören Bingöllü öğrencilerle iftar programında bir araya geldi.

Express Haber / BİNGÖL (İGFA) - BİNYAD üyeleri ve yöneticileri, İstanbul'da eğitim gören öğrencilerle iftar yemeğinde buluştu. Öğrencilerin sorunlarını dinleyerek çözüm konusunda görüş ve önerilerde bulunan dernek, öğrencilerin sorunlarını da paylaşma fırsatı bulmalarına olanak sağladı.

BİNYAD yönetimi, öğrencilerin her konuda yanlarında olduklarını belirterek, dernek bünyesinde kurulan öğrenci iletişim gruplarıyla sürekli iletişim halinde olduklarını vurguladı.

Bu tür etkinliklerin, topluluk dayanışmasını güçlendirmek ve öğrencilerin sosyal destek ağını genişletmek açısından önemli olduğu belirtildi.

BİNYAD, Bingöllü öğrencilere yönelik düzenlediği bu tür etkinliklere devam edecek.

İstanbul'da faaliyet gösteren Bingöllüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BİNYAD), eğitim gören Bingöllü öğrencileri bir araya getirerek dayanışmayı ve iletişimi artırmaya devam ediyor. Dernek, öğrencilerin sorunlarına destek olmak ve topluluk sorumluluğunu vurgulamak adına düzenlediği etkinliklerle dikkat çekiyor. BİNYAD, Bingöllü öğrencilere yönelik faaliyetlerini sürdürerek toplumsal dayanışmayı güçlendirmeyi ve gençlerin sosyal destek ağını genişletmeyi hedefliyor.

# İstanbul # Bingöllüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği # iftar buluşması
Son Haberler

Akfen Gönüllüleri, 48. İstanbul Maratonu’nda Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin Koştu

02.11.2026 - 17:27

INAN Derneği Genç Akademi İlk Mezunlarını Verdi

02.11.2026 - 17:27

YEKA RES-2026 Yarışmaları Yapıldı

02.11.2026 - 17:23

Dünya Sağlıklı Yaşama Trilyonlar Harcıyor

02.11.2026 - 17:00

Metgün Enerji YEKA RES-2026’nın En Büyük Projesi 320 MW Kurulu Gücündeki Sivas RES’i Kazandı

02.11.2026 - 16:57

11 il merkezli siber suç operasyonu: 86 tutuklama

02.11.2026 - 16:29

TEB’e “Türkiye’nin En İyi KOBİ Bankası” Ödülü

02.11.2026 - 15:42

Lilly Türkiye, İstanbul Maratonu'nda Sağlıklı Bir Gelecek İçin Koştu

02.11.2026 - 15:19

Kariyer.net CEO'su Fatih Uysal: “Yapay Zekâ Çağında En Büyük Risk, Yeteneğin Körleşmesi”

02.11.2026 - 15:15

Lila Kağıt’ın Erzurum Üretim Tesisine Yeni Atama

02.11.2026 - 15:13
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel