Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

İstanbul'da Mafyaya Şafak Operasyonu: 29 Gözaltı!

İstanbul'da suç örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda 29 kişi gözaltına alındı! Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Yayınlama: 28.08.2025 - 15:46 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 69
Paylaş:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden suç örgütlerine büyük darbe! Gasp Büro Amirliği ekipleri, aylardır süren titiz çalışmalar sonucunda 'tehdit', 'yağma' ve 'kurşunlama' gibi olaylara karışan suç örgütlerine yönelik eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Şafak vakti yapılan baskınlarda 29 şüpheli yakalanırken, örgütlerin faaliyetlerine ağır bir darbe vuruldu. Emniyet Müdürü Selami Yıldız, İstanbul'un huzuru için 7/24 çalıştıklarını ve suçla mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerini vurguladı. Ele geçirilen silahlar ve mühimmat, emniyet müdürlüğünde sergilenerek operasyonun büyüklüğü gözler önüne serildi.

İSTANBUL-BHA

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, ağustos ayı içerisinde meydana gelen “tehdit”, “yağma” ve “kurşunlama” olaylarına karıştığı tespit edilen suç örgütlerine yönelik çalışma başlattı.

Küçükçekmece, Bakırköy, Arnavutköy, Esenyurt, Beyoğlu, Bağcılar, Beylikdüzü, Sancaktepe, Şişli ve Eyüpsultan ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda 29 şüpheli gözaltına alındı.

Adreslerde yapılan aramalarda 17 tabanca, 225 fişek, 2 kask, 2 mont, çelik yelek, 23 bin 400 lira ve 200 avro ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılardan 16’sı tutuklandı, 13 şüpheli hakkında ise adli süreç devam ediyor. Ele geçirilen malzemeler, Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü yerleşkesinde sergilendi.

Operasyonla ilgili açıklama yapan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Yıldız, “Eski ve yeni nesil fark etmeksizin tüm suç gruplarıyla motosikletli suç çeteleri ile mücadelemizi sürdürüyoruz. Huzurlu bir İstanbul için 7/24 çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

İstanbul polisi, Küçükçekmece, Bakırköy, Arnavutköy, Esenyurt başta olmak üzere birçok ilçede suç örgütlerine yönelik geniş kapsamlı bir operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda, 17 tabanca, 225 fişek, çelik yelek ve yüklü miktarda para ele geçirildi. Gözaltına alınan 29 şüpheliden 16'sı tutuklanırken, diğerlerinin adli işlemleri devam ediyor. İstanbul Emniyet Müdürü Selami Yıldız, operasyonun suç örgütlerine karşı kararlı bir mesaj olduğunu ve halkın huzuru için çalışmaların aralıksız süreceğini belirtti.

# İstanbul operasyon # Suç Örgütü # Gözaltı
Son Haberler

Rönesans Enerji’ye, ICBC’den 40 Milyon Dolarlık Yeni Yurtdışı Finansmanı

11.09.2026 - 13:56

Emlak Katılım Tasarruf Finansman 1 Yaşında

11.09.2026 - 13:44

ChangeNOW HUBS Istanbul COP31 Yolunda Türkiye'nin Sürdürülebilirlik Ekosistemini Bir Araya Getirdi!

11.09.2026 - 13:11

Casper 105 Servis Noktasıyla Türkiye Genelinde Hizmet Veriyor

11.09.2026 - 13:08

Sürdürülebilir Tedarik Zinciri Programı İçin Başvurular Başladı

11.09.2026 - 11:20

Aroma, Yeni Döneme Güvenle Adım Atıyor

11.09.2026 - 11:17

Yapay Zeka e-ticarette Artık Bir Araç Değil, Akıllı Bir İş Ortağı

11.09.2026 - 11:07

Ticaret Bakanlığı 8 Ayda 321 Binden Fazla Firmayı Denetledi

11.09.2026 - 10:55

World Medicine, Türkiye Ar-Ge 500 Araştırması’nda 125 Markasıyla 3’üncü Sırada

11.09.2026 - 10:53

Nu D-Active, Kapalı Alanlarda Enfeksiyon Riskini Akıllı Teknolojiyle Önlemeye Odaklanıyor

11.09.2026 - 10:51
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel