Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Spor
Spor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay Göztepe Minik Sporcularıyla Buluştu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Göztepeli minik sporcularla bir araya geldi. Başkan Tugay, kentteki tüm spor kulüplerine destek vereceğini belirterek, 'Ben bütün İzmir’in belediye başkanıyım. Tüm kulüplerimizin yanında olacağım' dedi.

Yayınlama: 24.04.2024 - 08:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 29
Paylaş:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Göztepe Spor Kulübü'nün minik sporcularıyla keyifli bir buluşmaya imza attı. Tugay, çocuklarla bir araya gelerek spor kulüplerine destek sözü verdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Göztepeli minik sporcularla bir araya geldi. Çocuklarla keyifli anlar yaşayan Başkan Tugay, kentteki tüm spor kulüplerine destek verileceğini belirterek “Ben bütün İzmir’in belediye başkanıyım. Tüm kulüplerimizin yanında olacağım” dedi.

İZMİR (İGFA) - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına miras bıraktığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Göztepe Spor Kulübü’nün minik sporcularıyla bir araya geldi. Göztepe Spor Kulübü ile Göztepe Spor ve Eğitim Vakfı’nın İnciraltı Spor Tesisleri’nde düzenlediği Çocuk Şenliği’ne katılan Başkan Tugay’a çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Çocukların hem yeteneklerini sergilemelerine hem de 23 Nisan coşkusunu yaşamalarına olanak sağlayan etkinlikte Başkan Tugay da çocuklarla keyifli anlar yaşadı. Futbol sahasındaki onlarca çocuk Başkan Tugay’a doğru koşarak sarıldı. Alanda diğer branşların aktivitelerine de katılan Başkan Tugay, ok atarak hedefi vurdu. Etkinlik kapsamında dans gösterilerini de izleyen Başkan Tugay, “Çok keyifli ve mutluyum. Bugün neşeli gördüğüm her çocuk benim için ayrı bir mutluluk kaynağı oluyor. Çünkü bugün onların bayramı. Bugün İzmir’in birçok yerinde etkinlik var. Burada da çok özel bir organizasyon düzenlenmiş” dedi.

“Yanında olacağım”
Spor kulüplerine verilecek desteğe dikkat çeken Başkan Tugay, “Bütün İzmir’in belediye başkanıyım. Herkes benim için kıymetli. Göztepe inşallah bu hafta şampiyon olacak ve Süper Lig’e çıkacak. Karşıyaka Play-Off’a kalıyor. İki kulübümüz açısından iyi bir sezon olacak diye düşünüyorum. Altay’ın da yükselişe geçeceğine inanıyorum. Ben İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak tüm İzmir kulüplerinin yanında olacağım. Her biri benim için ayrı ayrı kıymetli” ifadelerini kullandı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Göztepe Spor Kulübü'nün Çocuk Şenliği'ne katıldı. Çocuklarla keyifli anlar yaşayan Başkan Tugay, spor kulüplerine verilecek destek konusunda kararlılığını vurguladı ve tüm İzmir kulüplerinin yanında olacağını belirtti.

# İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı # Dr. Cemil Tugay # Göztepe Spor Kulübü
Son Haberler

Uluslararası Güreş Turnuvası’na Türk sporcular damga vurdu

03.08.2026 - 00:07

Türkiye’nin ilk "Engelsiz Pazarı" Mersin Yenişehir’de kuruluyor

02.08.2026 - 23:07

Ankara'da Sanat Duvarda

02.08.2026 - 23:02

Kadıköy'de Sportif Heyecan

02.08.2026 - 22:59

Kayseri'de Büyükşehir İle Miraç'ın Tramvay Hayali Gerçeğe Dönüştü

02.08.2026 - 13:30

ASAT’tan COP31 Öncesi Güçlü Altyapı Hamlesi

02.08.2026 - 13:28

Esenyurt Belediyesi Araç Filosunu Kendi Öz Kaynaklarıyla Güçlendiriyor

02.08.2026 - 13:26

Bursa Açıkhava'da Emre Altuğ'dan Müzik Dolu Gece

02.08.2026 - 13:25

Konya Ultra Trail, 13 Ülkeden 1.300 Sporcuyu Sille'nin Doğasında Buluşturdu

02.08.2026 - 13:23

Nilüfer İlçe Şenliği Dolu Dolu Geçti

02.08.2026 - 13:22
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel