Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Yaşam
Yaşam

İzmir Karabağlar Belediye Başkanı 23 Nisan'da Koltuğunu Çocuklara Devretti

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, makamında çocukları ağırlayarak, başkanlık koltuğunu 10 yaşındaki Öykü Düzgüner ve Ayaz Kahraman'a devretti. Çocuklar, daha güvenli oyun alanları ve yeşil bir çevre istediklerini belirterek Başkan Kınay'dan desteklerini beklediklerini dile getirdi.

Yayınlama: 23.04.2024 - 08:33 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 30
Paylaş:

İzmir Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklara jest yaptı! Makamında misafir ettiği çocuklara başkanlık koltuğunu devrederek onların isteklerini dinleyip destek olacağını belirtti. Çocukların taleplerini ciddiye alan bir lider olma özelliğini sergiledi.

İzmir'de Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, makamında çocukları ağırlayarak, onlara koltuğunu devretti.

İZMİR (İGFA) -Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamında çocukları misafir ederek onlara başkanlık koltuğunu devretti. Başkanlık koltuğuna oturan 10 yaşındaki Öykü Düzgüner ve Ayaz Kahraman, belediye başkanı olduklarında yapmak istediklerini ve nasıl bir Karabağlar hayal ettiklerini anlattı.

Daha güvenli oyun alanları ve yeşil bir çevre istediklerini belirten çocuklar, bu konuda Başkan Kınay’ın desteklerini beklediklerini de ifade etti.

Çocukların isteklerini dinleyen Başkan Kınay, bir belediyede çocuklar için yapılması gereken çalışmaları paylaşan Öykü ve Ayaz’a teşekkür ederek, onlardan aldığı istekleri yerine getirmek için çok daha fazla çalışacaklarının, güvenli oyun alanları ve yeşil alanların oluşturulması için projeler geliştireceklerinin sözünü vererek, çocukların taleplerini yazılı bir şekilde teslim aldı. Bir sonraki gelişlerinde tüm bu çalışmaları yapmış olacaklarını vurgulayan Başkan Kınay, Karabağlar’daki çocuklarla ilgili olarak parkların ve yeşil alanların geliştiği, sosyal ve kültürel faaliyetlerin artırıldığı çalışmalara imza atacaklarının altını çizdi.

ÇOCUKLARIN SAHNELEDİĞİ GÖSTERİYE KATILDI

Makamında çocuklarla buluşmasının ardından Başkan Kınay, Karabağlar Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün Çocuklara Tiyatro Gösterisi etkinliğine katıldı. Burada çocuklarla bir araya gelerek onlarla şarkılar ve marşlar söyledi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yokluk ve yoksulluk içerisinde cumhuriyetin, egemenliğin, özgürlüğün ve aydınlık bir geleceğin yolunu açtığını vurgulayan Başkan Kınay, geleceği oluşturacak olan çocuklara armağan edilen günde Karabağlar Belediye Başkanı olarak ilk bayramı çocuklarla kutlamanın kendisi için çok değerli olduğunu ifade etti.

İzmir-Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocukları ağırlayarak onlara unutulmaz bir deneyim yaşattı. Çocuklar, Kınay'dan daha güvenli oyun alanları ve yeşil bir çevre talep ederken, başkan da bu istekleri yerine getirme sözü vererek çocukların geleceğe dair müjdeli adımlar atılacağının sinyalini verdi. Karabağlar'da çocukların haklarını ve mutluluğunu ön planda tutan bir yönetim anlayışı benimseyen Kınay, çocukları geleceğin mimarları olarak görüyor ve onların sesine kulak veriyor.

# İzmir Karabağlar Belediye Başkanı # 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı # çocukların istekleri
Son Haberler

TÜSİAD Heyeti Çin’de Yapay Zekâ ve Teknoloji Temaslarında Bulunacak

30.10.2026 - 21:25

Costa Cruises, Costa Uygulamasını Türkiye için Kullanıma Açtı

30.10.2026 - 17:16

Yeşilay’da, Bağımlılık ve Sömürgecilik Arasındaki Tarihsel İlişki Masaya Yatırıldı

30.10.2026 - 16:59

TİMBİR Genel Başkanı Basa’dan FIRST FM’in 30. kuruluş yıl dönümüne kutlama mesajı

30.10.2026 - 16:54

Canon, Ofis Yazıcılarının Güvenliğini Artırmak İçin Öncü Printer EDR Teknolojisini Kullanıma Sunuyor

30.10.2026 - 16:34

Akkuyu Nükleer A.Ş. Bölgedeki Öğrencilere Yönelik Çevre Etkinliği Düzenledi

30.10.2026 - 16:16

Škoda’dan Küresel Pazarda Güçlü Satış Performansı

30.10.2026 - 16:13

Rosatom ile Togo Arasında Nükleer Enerji Anlaşması

30.10.2026 - 15:59

Gemlik’te Anadolu’nun Renkleri Cumhuriyet Coşkusuyla Buluştu

30.10.2026 - 15:40

Bakan Göktaş, Kurumsal İş Birliği ve Ortak Adımlar” Toplantısında Konuştu

30.10.2026 - 15:35
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel