Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

İzmit Belediyesi Akmeşe Atatürk Mahallesinde Parke Yol Çalışmalarını Sürdürüyor

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Akmeşe Atatürk Mahallesi'nde yürüttüğü parke yol çalışmasıyla bölgenin ulaşımını kolaylaştırmaya devam ediyor. 250 metre uzunluğundaki 6 metre genişliğindeki yolun parke döşeme işi kısa sürede tamamlanacak. Ayrıca, bölgedeki üç ara sokağın da parke konforuna kavuşturulması planlanıyor.

Yayınlama: 24.07.2024 - 15:56 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 28
Paylaş:

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Akmeşe Atatürk Mahallesi'nde parke yol çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 250 metre uzunluğundaki yolun parke döşeme işinin kısa sürede tamamlanması beklenirken, bölge halkının memnuniyeti ise artıyor. Üstelik, bölgedeki üç ara sokağın da parke konforuna kavuşturulmasıyla ulaşım daha konforlu hale gelecek.

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Akmeşe Atatürk Mahallesinde başlattığı parke yol çalışmasıyla bölgenin yaya ve araç ulaşımını kolaylaştıracako

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi kentin dört bir yanında çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de bu çalışmalar kapsamında son olarak Akmeşe Atatürk Mahallesi 5147 numaralı sokakta parke çalışması başlattı.  

DEVAM EDECEK

250 metre uzunluğunda 6 metre genişliğindeki yolda parke döşeme işi kısa süre içerisinde tamamlanacak. Ekipler ayrıca bölgedeki üç ara sokağı daha parke konforuna kavuşturacak. Bölge halkı gerçekleştirilen çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Hürriyet ve ekibine teşekkürlerini iletti.

İzmit Belediyesi, kenti dört bir yanında yaptığı çalışmalarla yaşam kalitesini artırmaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü parke yol çalışmalarıyla bölgede yaya ve araç trafiği daha güvenli hale gelecek. Akmeşe Atatürk Mahallesi'nde gerçekleştirilen parke yol çalışması, bölge halkı tarafından olumlu karşılanarak İzmit Belediye Başkanı ve ekibine teşekkür ediliyor.

# İzmit Belediyesi # Akmeşe Atatürk Mahallesi # Parke Yol Çalışmaları
Son Haberler

DMM’den sosyal medyada yaş doğrulama dolandırıcılığına karşı uyarı

23.10.2026 - 17:44

Beşiktaş’ın 4. forması satışa çıktı!

23.10.2026 - 17:41

Konut Piyasasında Yılın Son Çeyreği: Gözler Faizlerde ve Ertelenen Talepte

23.10.2026 - 17:35

Arçelik'ten 200 Milyon Euroluk Dev Yatırım

23.10.2026 - 17:18

Voleybolda heyecan yeniden yükseliyor: İşte haftanın maç programı

23.10.2026 - 16:58

MHP'nin 15. Olağan Büyük Kurultayı 7 Şubat 2027'de yapılacak

23.10.2026 - 16:44

Perakende ve Kamu, TAMPF Perakende Şurası’nda Bir Araya Geldi

23.10.2026 - 16:35

Tesla İtibar ve Görünürlükte, Togg Beğenide Zirvede

23.10.2026 - 16:26

Upcycle’ın da Artık Pasaportu Var

23.10.2026 - 16:25

Corendon Tennis Week 2026, Uluslararası Tenis Dünyasını Kemer’de Ağırladı

23.10.2026 - 15:48
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel