Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Yaşam
Yaşam

İzmit Belediyesi Yüzme Projesi Kapsamında Minik Yüzücüler Sertifikalarını Aldı

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi kapsamında eğitimleri tamamlayan minik yüzücülere sertifikaları verildi. Temmuz ayı eğitimlerini başarıyla tamamlayan 7-12 yaş arası çocuklar, Tepeköy Mahallesindeki İzmit Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzunda düzenlenen sertifika töreninde ödüllerini aldılar.

Yayınlama: 31.07.2024 - 17:20 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 58
Paylaş:

İzmit Belediyesi'nin Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi kapsamında eğitim alan minik yüzücüler sertifikalarını alarak başarılarını taçlandırdı. Başkan Yardımcısı Lütfü Obuz'un katılımıyla gerçekleşen törende duygusal anlar yaşandı. Projede gösterdikleri azim ve başarı takdirle karşılandı.

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi kapsamında eğitimleri tamamlayan minik yüzücülere sertifikaları verildi

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesinin Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi büyük bir ilgi ile devam ediyor. Bugüne kadar 9 binin üzerinde öğrencinin faydalandığı projede Temmuz ayı eğitimlerini tamamlayan minik yüzücülere sertifikaları verildi. Tepeköy Mahallesindeki İzmit Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzunda düzenlene sertifika töreninde İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Lütfü Obuz ve Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa yüzücülere sertifikalarını takdim etti. 

OBUZ, “ÇOCUKLARIMIZ HEP SPORLA KALSIN”

Programda konuşan Başkan Yardımcısı Lütfü Obuz, “Yüzme eğitimlerini başarıyla tamamlayarak sertifika alan çocuklarımızı ve onlara destek olan aileleri tebrik ediyorum. Üzerinde emek verdiğimiz Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi tüm hızıyla devam edecek. Çocuklarımız hep sporla kalsın. Projede emeği geçen Spor İşleri Müdürlüğümüze ve değerli antrenörlerimize teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet bugün il dışında olduğu için aramızda olamadı. Sizleri çok tebrik ediyor” dedi. 

DOYASIYA EĞLENDİLER

Sertifikalarını alan 7-12 yaş grubu çocuklar ve aileleri daha sonra İzmit Belediyesi Aquaparkında keyifli vakit geçirdi. Temmuz ayında 655 öğrenciye yüzme eğitimi verilirken Ağustos ayında da 550 öğrenciye eğitim verilecek. Bu yaz tatilinde toplam 1205 çocuk Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi’nden faydalanacak. Temel yüzme eğitimini geçen çocuklar, İzmit Belediye Spor Yüzme Takımı’na yükselerek İzmit’i temsil etme fırsatı buluyor.

İzmit Belediyesi tarafından yürütülen Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi, çocuklara yüzme becerileri kazandırmayı hedefliyor. Minik yüzücüler hem eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldılar hem de Aquapark'ta doyasıya eğlendiler. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür edilirken, çocukların sporla buluşması ve yüzmeyi öğrenmesi desteklenmeye devam edecek.

# İzmit Belediyesi # Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi # Minik Yüzücüler
Son Haberler

DMM’den sosyal medyada yaş doğrulama dolandırıcılığına karşı uyarı

23.10.2026 - 17:44

Beşiktaş’ın 4. forması satışa çıktı!

23.10.2026 - 17:41

Konut Piyasasında Yılın Son Çeyreği: Gözler Faizlerde ve Ertelenen Talepte

23.10.2026 - 17:35

Arçelik'ten 200 Milyon Euroluk Dev Yatırım

23.10.2026 - 17:18

Voleybolda heyecan yeniden yükseliyor: İşte haftanın maç programı

23.10.2026 - 16:58

MHP'nin 15. Olağan Büyük Kurultayı 7 Şubat 2027'de yapılacak

23.10.2026 - 16:44

Perakende ve Kamu, TAMPF Perakende Şurası’nda Bir Araya Geldi

23.10.2026 - 16:35

Tesla İtibar ve Görünürlükte, Togg Beğenide Zirvede

23.10.2026 - 16:26

Upcycle’ın da Artık Pasaportu Var

23.10.2026 - 16:25

Corendon Tennis Week 2026, Uluslararası Tenis Dünyasını Kemer’de Ağırladı

23.10.2026 - 15:48
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel