Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

İzmit Belediyesinden Spotçulara Sert Müdahale: Kaldırımlar Mühürleniyor

İzmit Belediyesi, Turan Güneş Caddesi’nde kaldırımları işgal eden spotçulara karşı yasal önlemler almaya devam ediyor. Yasal cezaların ardından, kurallara uymayan spotçulara mühürleme uygulaması başlatılıyor.

Yayınlama: 01.07.2024 - 10:37 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 24
Paylaş:

İzmit Belediyesi, Turan Güneş Caddesi’nde kaldırımları işgal eden spotçulara yönelik sert önlemler alıyor. Yasal cezaların ardından, belediye mühürleme uygulaması ile kuralları ihlal eden işletmeleri cezalandıracak. Engelli bireylerin, yaşlıların ve ailelerin mağdur olmaması adına sıkı denetimler sürüyor.

İzmit Belediyesi, Turan Güneş Caddesi’nde kaldırımları işgal eden spotçulara yasal cezalar keserken, kurallara uymayan spotçulara yönelik mühürleme uygulaması başlatıyor

KOCAELİ (İGFA)  - İzmit Belediyesi, Turan Güneş Caddesi’nde kaldırımları işgal eden spotçulara karşı yasal önlemler almaya devam ediyor.

Yapılan denetimler sonucunda, kaldırımları işgal eden işletmelere Belediye encümeni tarafindan yasal cezaları kesildi. Ancak, kurallara uymayan spotçular için İzmit Belediyesi daha sıkı tedbirler alacak.

Belediye, kaldırımları kullanılamaz hale getiren işletmelere yönelik kontrolleri sıklaştıracak ve kurallara uymayan işletmeleri mühürleyecek. İzmit Belediyesi  özellikle engelli vatandaşlar, yaşlılar ve çocuklu ailelerin mağduriyet yaşamaması için  kurallara uyma konusunda esnafı uyardı.

İzmit Belediyesi, Turan Güneş Caddesi'nde kaldırımları işgal eden spotçulara karşı kararlı bir tutum sergiliyor. Yasal cezaların yanı sıra, mühürleme uygulaması ile kurallara uymayan işletmeler cezalandırılacak. Bu adımlarla, engelli vatandaşlar, yaşlılar ve çocuklu ailelerin yaşadığı mağduriyetlerin önüne geçilmesi amaçlanıyor.

# İzmit Belediyesi # Turan Güneş Caddesi # spotçular
Son Haberler

Bakan Bak: Ortak Değerlerin Zedelenmesine Müsaade Edemeyiz

24.07.2026 - 23:27

HuqqA & HuQQabaz Yeşil Yatırımlarına Devam Ediyor

24.07.2026 - 21:44

Anadolu Hayat Emeklilik ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İş Birliğini Yeniledi

24.07.2026 - 21:43

Çocuklarda Yutulan Diş Macunu İstemsiz Gluten Maruziyetine Sebep Olabilir

24.07.2026 - 17:34

Manisa Büyükşehir Alaşehir’de Yol Konforunu Artırıyor

24.07.2026 - 17:04

Siemens ve HD Hyundai Gemi İnşasında Dijital Dönüşümü Hızlandırıyor

24.07.2026 - 17:01

TEKNOFEST Şampiyonu Liseliler Projelerini Arktik'te Test Etti

24.07.2026 - 16:43

Hyundai Motor Türkiye’den İşletmelere Özel Finansman Çözüm

24.07.2026 - 16:32

Dijital Teknolojiler İklimlendirme Sistemlerinde Yeni Dönemi Başlatıyor

24.07.2026 - 15:56

Kayseri'de Başkan Büyükkılıç, UND Yönetimiyle Kayseri'nin Lojistik Geleceğini Görüştü

24.07.2026 - 15:55
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel