Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yaşam
Yaşam

Jacques Philippe, Türkiye Açık Deniz Yarış Spor Kulübü'nün Zaman Sponsoru Oldu

'Türkiye Açık Deniz Yarış Spor Kulübü tarafından düzenlenen TAYK-AKPA 53. Deniz Kuvvetleri Kupası Uluslararası Yat Yarışı'nın 'Resmi Zaman Sponsoru' Jacques Philippe oldu. İstanbul-Göcek rotasında gerçekleşen yarış, 32 teknenin 555 deniz mili non-stop rotada mücadele edeceği heyecan dolu bir etkinlik olarak dikkat çekiyor. Yarış sonunda, kazanan ekiplere Jacques Philippe marka saatler hediye edilecek.

Yayınlama: 12.07.2024 - 14:21 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 37
Paylaş:

Türkiye Açık Deniz Yarış Spor Kulübü tarafından düzenlenen TAYK-AKPA 53. Deniz Kuvvetleri Kupası'nın 'Resmi Zaman Sponsoru' Jacques Philippe oldu! 32 teknenin İstanbul-Göcek arasında 555 deniz mili non-stop yarışacağı etkinlikte kazananlar, Jacques Philippe marka saatlerle ödüllendirilecek. Detaylar için haberimize göz atın.

Türkiye Açık Deniz Yarış Spor Kulübü tarafından düzenlenen TAYK-AKPA 53. Deniz Kuvvetleri Kupası Uluslararası Yat Yarışı’nın “Resmi Zaman Sponsoru” Jacques Philippe oldu.

İSTANBUL (İGFA) - Türkiye’nin köklü ve prestijli yat yarışı organizasyonlarından biri olan ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı himayesinde gerçekleşen TAYK-AKPA 53. Deniz Kuvvetleri Kupası Uluslararası Yat Yarışı, bu yıl 13-18 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.

İstanbul-Göcek rotasında düzenlenen bu zorlu yarışın "Resmi Zaman Sponsoru“, Swiss Made geleneğini ve kusursuz işçiliğini modern tasarımlarla harmanlayan Jacques Philippe oldu.  

Deniz ve yarış tutkunlarını bir araya getirecek TAYK-AKPA 53. Deniz Kuvvetleri Kupası Uluslararası Yat Yarışı’na katılan 32 tekne, İstanbul-Göcek arasında 555 deniz mili rotada non-stop yarışacak.  

Yarışın sonunda, saat tutkunlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Jacques Philippe marka saatler, 7 sınıfta kazanan teknelere hediye edilecek.  

İstanbul-Göcek rotasında düzenlenen TAYK-AKPA 53. Deniz Kuvvetleri Kupası Uluslararası Yat Yarışı, deniz ve yarış tutkunlarını buluşturacak. Jacques Philippe'nin 'Resmi Zaman Sponsoru' olduğu bu prestijli etkinlik, yelken tutkunlarını heyecanlandırıyor. Yarışın sonunda, kazanan ekiplere verilecek Jacques Philippe marka saatler, yarışa ayrı bir renk katacak.

# Jacques Philippe # TAYK-AKPA 53. Deniz Kuvvetleri Kupası # Uluslararası Yat Yarışı
Son Haberler

HAVELSAN Savunma Sanayisindeki İhracat Başarısına Bir Yenisini Ekledi

03.08.2026 - 10:39

Temmuz 2026 Enflasyonu Açıklandı: Kira Artış Oranı Belli Oldu

03.08.2026 - 10:24

Matlı’nın Üretim Ölçeği İSO Listelerine Üç Şirketle Yansıdı

03.08.2026 - 10:03

MAN, IAA Transportation 2026’da Yeni Nesil Elektrikli ve Dijital Ulaşım Ekosistemini Tanıtacak

03.08.2026 - 09:54

Büyükçekmece Belediyesi Hizmet Filosunu 8 Yeni Araçla Güçlendirdi

03.08.2026 - 09:13

Castrol Ford Team Türkiye'den Bir Başarı Daha

03.08.2026 - 09:09

Uluslararası Güreş Turnuvası’na Türk sporcular damga vurdu

03.08.2026 - 00:07

Türkiye’nin ilk "Engelsiz Pazarı" Mersin Yenişehir’de kuruluyor

02.08.2026 - 23:07

Ankara'da Sanat Duvarda

02.08.2026 - 23:02

Kadıköy'de Sportif Heyecan

02.08.2026 - 22:59
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel