Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yerel
Yerel

Kağızman'da Dilencinin Üzerinden Servet Çıktı! 4.500 TL Şaşkınlığı!

Kağızman'da dilencilik yapan bir şahsın üzerinden 4.500 TL çıktı! Zabıta ekipleri, şahsın giysilerindeki gizli bölmelere saklanmış parayı buldu.

Yayınlama: 10.09.2025 - 18:00 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 84
Paylaş:

Kağızman'da yaşanan bu olay, dilencilik konusundaki hassasiyeti bir kez daha gözler önüne serdi. Zabıta ekiplerinin titiz çalışması sonucu ortaya çıkan bu durum, vatandaşların duygularının nasıl istismar edildiğini açıkça gösteriyor. Peki, dilencilik gerçekten bir geçim kaynağı mı, yoksa organize bir suçun parçası mı? Kağızman Belediyesi'nin bu konudaki kararlılığı, diğer belediyelere de örnek teşkil etmeli. Vatandaşların bilinçlenmesi ve bu tür olaylara karşı duyarlı olması, bu mücadelenin başarısı için kritik öneme sahip.

KARS - BHA

İlçe merkezinde dilencilik yaptığı tespit edilen bir kişinin üzerinde yapılan aramada, gizli bölmelere saklanmış 4.500 lira bulundu.

Kağızman Belediyesi Zabıta ekipleri, vatandaşların dini ve insani duygularını istismar eden dilencilere yönelik denetimlerini sürdürüyor. Yapılan son çalışmalarda, şehir merkezinde vatandaşlardan para toplayan bir şahıs yakalandı. Şahsın üst aramasında, giysilerinin çeşitli bölümlerine gizlenmiş halde 4.500 lira nakit para ele geçirildi.

Zabıta yetkilileri, bu tür kişilerin vatandaşları yanıltarak haksız kazanç sağladığını belirterek, Kağızman halkını duyarlı olmaya davet etti. Belediye Başkanı da konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Dilencilik adı altında halkımızın vicdanını sömüren kişilere karşı mücadelemiz sürecek. Bu tür olaylara karşı vatandaşlarımızın da dikkatli ve bilinçli olmalarını istiyoruz," dedi.

Ele geçirilen paraya el konulurken, şahıs hakkında idari işlem başlatıldı.

E5-242

Kağızman Belediyesi Zabıta ekipleri, şehir merkezinde dilencilik yapan bir şahsı yakalayarak üzerinden 4.500 TL nakit para ele geçirdi. Şahsın, parayı giysilerinin çeşitli bölümlerine gizlediği tespit edildi. Zabıta yetkilileri, bu tür kişilerin vatandaşları yanıltarak haksız kazanç sağladığını vurgulayarak, halkı duyarlı olmaya çağırdı. Belediye Başkanı, dilencilikle mücadelenin süreceğini ve vatandaşların bilinçli olması gerektiğini belirtti. Ele geçirilen paraya el konulurken, şahıs hakkında idari işlem başlatıldı. Bu olay, dilencilik faaliyetlerinin boyutunu ve vatandaşların uyanık olması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

# Kağızman dilenci # dilenci para # zabıta operasyonu
Son Haberler

Başkan Büyükkılıç, Türk Dünyası’nın Kültürel Mirasına Dikkat Çekti

02.08.2026 - 00:31

Antalya Oyuncak Müzesi 7’den 70’e ziyaretçilerini ağırlıyor

02.08.2026 - 00:24

Manisa’nın Yeni Yaşam Projesi İçin İhale 5 Ağustos’ta

02.08.2026 - 00:19

Kahramanmaraş’ın Yeniden İnşa Yolculuğunda 5 Yeni Eser Daha Hizmete Açıldı

02.08.2026 - 00:15

Metro Turizm’den premium yolculuk yatırımı: Filoya iki NEOPLAN Skyliner katıldı

01.08.2026 - 23:58

Enpara Bank 300 milyar TL eşiğini aştı: Müşteri sayısı 9,2 milyona çıktı

01.08.2026 - 23:51

Mükerrem Müge Onaydın'dan Sağlıkta Ses Getirecek Hamle!

01.08.2026 - 23:47

İzmir-Almatı Direkt Uçuşları Başladı: Sefer Günleri Açıklandı

01.08.2026 - 23:35

Miami’nin Lüks Yaşam Vizyonu Bodrum’da Tanıtıldı

01.08.2026 - 23:25

Matlı: “60 Bin Üyemizin Gücünü, Üyemizle Birlikte Büyüteceğiz”

01.08.2026 - 13:03
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel