Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yerel
Yerel

Karslı Öğrenciler Yahni Dağı'nda Doğa ile Buluştu! İşte Detaylar

Kars Özel Çelik Başarı öğrencileri, Yahni Dağı'nda trekking yaparak hem spor yaptı hem de Kars'ın doğal güzelliklerini keşfetti.

Yayınlama: 31.05.2025 - 15:57 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 52
Paylaş:

Kars'ta Kafkas Projesi kapsamında hayata geçirilen 'Şehrimi Tanıyorum' projesi, gençleri doğa ve kültürle buluşturmaya devam ediyor. Çelik Başarı Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri, Yahni Dağı'nda unutulmaz bir trekking deneyimi yaşadı. Öğrenciler, hem spor yapma imkanı buldu hem de bölgenin eşsiz florasını yakından tanıma fırsatı elde etti. Bu etkinlik, öğrencilerin yaşadıkları şehri daha iyi tanımalarına ve doğa bilinci kazanmalarına büyük katkı sağladı. 'Şehrimi Tanıyorum' projesi, gençlerin sosyal ve kültürel gelişimlerini desteklemeye devam edecek.

KARS-BHA

Kars’ta yürütülen Kafkas Projesi kapsamında hayata geçirilen "Şehrimi Tanıyorum" alt projesi, doğa ve kültürle iç içe etkinliklerine devam ediyor.

Bu kapsamda Çelik Başarı Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri, Yahni Dağı’nda düzenlenen trekking etkinliğiyle doğayla buluştu.

Doğa yürüyüşüyle birlikte öğrenciler, Yahni Dağı’nın eşsiz manzarasında hem spor yaptı hem de Kars’ın doğal güzelliklerini yakından tanıma fırsatı buldu. Etkinlik boyunca öğretmenleri eşliğinde güvenli bir şekilde yürüyüş gerçekleştiren öğrenciler, bölgenin florası hakkında bilgi edindi ve doğayla iç içe bir gün geçirdi.

Etkinliğin amacı, gençlerin yaşadıkları şehri daha yakından tanımalarını sağlamak, doğa bilinci oluşturmak ve kültürel farkındalıklarını artırmaktı. Öğrenciler, böyle anlamlı bir organizasyonda yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken, bu tür etkinliklerin devamını beklediklerini ifade ettiler.

Kafkas Projesi’nin önemli bir parçası olan "Şehrimi Tanıyorum" alt projesi, öğrencilerin sadece akademik başarılarını değil; aynı zamanda sosyal ve kültürel gelişimlerini de desteklemeyi hedefliyor.

Kars Özel Çelik Başarı Lisesi öğrencileri, 'Şehrimi Tanıyorum' projesi kapsamında Yahni Dağı'nda doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. Öğrenciler, bu etkinlik sayesinde hem spor yapıp eğlendi hem de Kars'ın doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı buldu. Projenin amacı, gençlerin yaşadıkları şehri daha yakından tanımalarını sağlamak, doğa sevgisini aşılamak ve kültürel farkındalıklarını artırmaktır. Etkinlik, öğrencilerin memnuniyetiyle sonuçlanırken, benzer etkinliklerin devamı talep edildi. Kafkas Projesi'nin bu alt projesi, öğrencilerin sadece akademik değil, sosyal ve kültürel gelişimlerine de katkı sağlamayı hedeflemektedir.

# Kars Yahni Dağı # Şehrimi Tanıyorum # Doğa Yürüyüşü
Son Haberler

Uluslararası Güreş Turnuvası’na Türk sporcular damga vurdu

03.08.2026 - 00:07

Türkiye’nin ilk "Engelsiz Pazarı" Mersin Yenişehir’de kuruluyor

02.08.2026 - 23:07

Ankara'da Sanat Duvarda

02.08.2026 - 23:02

Kadıköy'de Sportif Heyecan

02.08.2026 - 22:59

Kayseri'de Büyükşehir İle Miraç'ın Tramvay Hayali Gerçeğe Dönüştü

02.08.2026 - 13:30

ASAT’tan COP31 Öncesi Güçlü Altyapı Hamlesi

02.08.2026 - 13:28

Esenyurt Belediyesi Araç Filosunu Kendi Öz Kaynaklarıyla Güçlendiriyor

02.08.2026 - 13:26

Bursa Açıkhava'da Emre Altuğ'dan Müzik Dolu Gece

02.08.2026 - 13:25

Konya Ultra Trail, 13 Ülkeden 1.300 Sporcuyu Sille'nin Doğasında Buluşturdu

02.08.2026 - 13:23

Nilüfer İlçe Şenliği Dolu Dolu Geçti

02.08.2026 - 13:22
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel