Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yerel
Yerel

Kars'ta Çiftçi Umudu! TZOB Başkanı Mücük'ten Teşekkür ve Destek Çağrısı

TZOB Başkanı Mücük, çiftçilerin sesini duyuranlara teşekkür ederek, Kars tarımının geleceği için umutlu mesajlar verdi. MHP heyeti ile yapılan görüşmede çiftçilerin sorunları masaya yatırıldı.

Yayınlama: 07.09.2025 - 16:25 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 59
Paylaş:

Karslı çiftçiler müjdeli bir haber bekliyor! TZOB Başkanı Özcan Mücük, çiftçilerin sorunlarına duyarlılık gösteren herkese teşekkür ederek, tarım sektörünün desteklenmesi gerektiğini vurguladı. MHP heyeti ile gerçekleştirilen kritik görüşmede, çiftçilerin karşılaştığı zorluklar ve çözüm önerileri detaylı bir şekilde ele alındı. Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, çiftçinin alın terinin kutsal olduğunu ve tarımın milli bir mesele olduğunu belirtti. Kars tarımının daha ileriye taşınması için atılacak adımlar merakla beklenirken, bu ziyaret çiftçiler için umut ışığı oldu.

Ziyarette, Karslı çiftçilerin karşılaştığı sorunlar, tarımsal üretimle ilgili yaşanan sıkıntılar ve çözüm önerileri ele alındı.

MHP heyeti, sahadan gelen talepleri ve beklentileri not ederek, tarım sektörünün desteklenmesi gerektiğine vurgu yaptı.

MHP’den Tarımsal Sorunlara Yakın Takip

Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, “Çiftçimizin sesi olmak, onların yaşadığı sıkıntıları yerinde görmek ve çözüm üretmek için buradayız. Üreticimizin alın teri kutsaldır. Tarım, milli bir meseledir,” açıklamasında bulundu.

Ziraat Odası Başkanı Özcan Mücük ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çiftçimizin sesi olan herkese teşekkür ediyoruz. Ortak amacımız, üretimi sürdürülebilir kılmak ve Kars tarımını daha ileriye taşımaktır,” dedi.

Heyet, çiftçilerle istişarelerin devam edeceğini ve yerel sorunların TBMM’de gündeme taşınacağını belirtti.

E1-412

TZOB Başkanı Mücük'ün açıklamaları, Kars'ta tarım sektörünün geleceği açısından büyük önem taşıyor. MHP heyetinin ziyaretiyle çiftçilerin sorunları doğrudan yetkililere iletilirken, çözüm odaklı yaklaşımlar benimsenmesi umudu arttı. Ziraat Odası Başkanı Mücük, çiftçinin sesini duyuran herkese teşekkür ederek, ortak amacın üretimi sürdürülebilir kılmak olduğunu ifade etti. Yapılan istişarelerin TBMM'de gündeme taşınması beklenirken, Karslı çiftçiler için daha iyi bir gelecek için umutlar yeşerdi.

# TZOB Mücük # Kars çiftçisi # tarımsal destek
Son Haberler

Junioshow 8 Eylül’de Bursa’da Kapılarını Açıyor

06.09.2026 - 23:01

Vatansever: Türkiye’nin büyüme kalitesini teknoloji yoğunluğu belirleyecek

06.09.2026 - 22:22

Buharkent'te Saniyelerin Savaşı

06.09.2026 - 22:19

Angela Merkel’in Merakla Beklenen Kitabı Okurla Buluştu

06.09.2026 - 10:36

Ünlü Alman Piyanist LEVI.SCT, Türkiye’de İlk Kez Ela Excellence Resort Belek’te Sahne Aldı

06.09.2026 - 10:33

“Kazanan Şirket, Denemiş Olan Şirkettir” 

06.09.2026 - 10:31

Mert Demir’den Kayseri’de Müzik Dolu Gece

06.09.2026 - 10:30

Porsuk Akıyor, Eskişehir’de Festival Heyecanı Devam Ediyor

06.09.2026 - 10:28

‘Mercan Köşk’ten Tarsus’ta Görkemli Gala!

06.09.2026 - 10:27

İzmir’in Kuzeyinde Su Altyapısına 147 Milyon Liralık Yatırım

06.09.2026 - 10:24
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel