Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yerel
Yerel

Kars'ta Şok Değişiklik! Mülki İdare Amirleri Görevden Alındı mı? İşte Detaylar!

Kars'ta flaş gelişme! Cumhurbaşkanı kararnamesiyle vali yardımcıları ve kaymakamların görev yerleri değişti. Görevden alınan isimler ve yeni atamalar haberimizde!

Yayınlama: 28.05.2025 - 23:02 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 57
Paylaş:

Kars'ta yaşanan ani görev değişiklikleri gündeme bomba gibi düştü! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararname, Kars'taki mülki idare yapısında önemli değişimlere yol açtı. Hangi isimler görevden alındı, yerlerine kimler atandı? Bu beklenmedik değişikliklerin ardında yatan sebepler neler? Kars Valisi Ziya Polat'ın konuyla ilgili yaptığı açıklama, gelişmelerin seyrini değiştirecek mi? Tüm bu soruların cevapları ve daha fazlası haberimizde. Kars'ta neler oluyor, öğrenmek için tıklayın!

KARS-BHA Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmî Gazete’de yayımlanan kararname ile Kars’ta görev yapan bazı mülki idare amirlerinin görev yerlerinde değişikliğe gidildi. Kars Vali Yardımcısı Muhammed Enes ÇIKRIK, Susuz Kaymakamı Halis HACIİSMAİLOĞLU, Digor Kaymakamı Hasan Musab OKATAN ve Selim Kaymakamı Mubin DEMİRKIRAN, yürüttükleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür edilerek yeni görev yerlerine uğurlandı. Kars’a atanan yeni mülki idare amirleri ise şöyle: Vali Yardımcısı Ahmet GÖKCECİK Vali Yardımcısı Şeyma AKTAŞ SEMİZ Selim Kaymakamı Mehmet Ali SEMİZ Digor Kaymakamı Ahmed Tayyib KAHRAMAN Susuz Kaymakamı Muhammed Emin TUTAL Kars Valisi Ziya Polat, yeni atanan yöneticilere görevlerinde başarılar diledi ve görev değişiklikleriyle ilgili yapılan açıklamada, "İlimiz mülki idare amirleri başta olmak üzere, görev yeri değişen tüm meslektaşlarımın yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerine yer verildi.

Kars'ta yaşanan mülki idare amirlerindeki görev değişiklikleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararnamesiyle resmiyet kazandı. Kars Vali Yardımcısı Muhammed Enes ÇIKRIK, Susuz Kaymakamı Halis HACIİSMAİLOĞLU, Digor Kaymakamı Hasan Musab OKATAN ve Selim Kaymakamı Mubin DEMİRKIRAN'a özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür edilerek yeni görev yerlerine uğurlandı. Ahmet GÖKCECİK ve Şeyma AKTAŞ SEMİZ vali yardımcısı olarak atanırken, Mehmet Ali SEMİZ, Ahmed Tayyib KAHRAMAN ve Muhammed Emin TUTAL ise sırasıyla Selim, Digor ve Susuz ilçelerine kaymakam olarak atandılar. Kars Valisi Ziya Polat, yeni atanan yöneticilere başarılar dileyerek, görev değişikliklerinin hayırlı olmasını temenni etti.

# Kars # mülki idare amiri # görev değişikliği
Son Haberler

QNB Türkiye’den Kadınların Ekonomik Güçlenmesine Yeni Kaynak

17.09.2026 - 12:01

Marshall’dan “Ses Getiren Ustalık” Ürünü: Luksima Silikonlu Özel Mat

17.09.2026 - 11:59

Yıldızlar Yatırım Holding’ den Yeni Çalışan Gönüllüğü Programı: Gönüllü Yıldızlar

17.09.2026 - 11:57

İş’te KOBİ Sigortası İşCep’te

17.09.2026 - 11:20

Albaraka Türk, Forbes’un “Dünyanın En İyi Performans Gösteren Bankaları” Listesinde Yer Aldı

17.09.2026 - 11:16

Sanovel’den Alzheimer Farkındalığına Güçlü Destek

17.09.2026 - 11:12

Alpine, Türkiye’deki Satış ve Deneyim Noktalarını Genişletiyor

17.09.2026 - 11:08

BMW Golf Cup 2026 Türkiye Elemeleri Başlıyor

17.09.2026 - 11:07

L'Oréal Türkiye’den ABD’ye Yönetici Transferi

17.09.2026 - 10:56

Turknet ve Monster Notebook Oyuncular için Güçlerini Birleştirdi

17.09.2026 - 10:24
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel