Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yerel
Yerel

Kars'ta Veda Zamanı: Vali Yardımcısı Çıkrık'tan Duygusal Ziyaret!

Kars Vali Yardımcısı Muhammed Enes Çıkrık, Elazığ'a atanması sebebiyle İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Fatih Tekcan'a veda ziyaretinde bulundu. Karşılıklı iyi dileklerin iletildiği ziyarette duygusal anlar yaşandı.

Yayınlama: 12.06.2025 - 19:17 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 59
Paylaş:

Kars'ta önemli bir görev değişikliği yaşandı! Vali Yardımcısı Muhammed Enes Çıkrık, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Elazığ'ın Baskil ilçesine Kaymakam olarak atanmasının ardından veda ziyaretlerine başladı. İlk olarak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Fatih Tekcan'ı ziyaret eden Çıkrık, Kars'a veda etmenin hüznünü yaşadı. Ziyarette, Kars'a sunduğu hizmetlerden dolayı Çıkrık'a teşekkürler sunuldu ve yeni görevinde başarılar dilendi. Bu beklenmedik atama, Kars'ta büyük bir merak uyandırdı ve Vali Yardımcısı Çıkrık'ın gelecekteki başarıları şimdiden merak konusu oldu. Peki, Çıkrık'ın ardından Kars'a kim atanacak?

KARS-BHA

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Elazığ’ın Baskil ilçesine Kaymakam olarak atanan Vali Yardımcısı Muhammed Enes Çıkrık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Fatih Tekcan’a veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette karşılıklı iyi dilekler ifade edilirken, Vali Yardımcısı Çıkrık, görev süresi boyunca birlikte çalıştığı tüm kurumlara teşekkür etti. Genel Sekreter Fatih Tekcan ise, Çıkrık’a yeni görevinde başarılar dileyerek, gösterdiği hizmet ve katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti.

Vali Yardımcısı Muhammed Enes Çıkrık'ın Elazığ Baskil Kaymakamlığı'na atanmasıyla Kars'ta veda rüzgarları esiyor. Çıkrık, görev süresi boyunca birlikte çalıştığı kurumlara teşekkürlerini sunarken, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Fatih Tekcan da Çıkrık'a yeni görevinde başarılar diledi. Karşılıklı iyi dileklerin iletildiği bu anlamlı veda ziyareti, Kars'taki önemli bir dönemin sonunu işaret ediyor. Çıkrık'ın Kars'a yaptığı katkılar unutulmayacak ve yeni görevinde de başarılı olması temenni ediliyor. Bu atama, Kars kamuoyunda geniş yankı uyandırdı ve Çıkrık'ın yerine kimin atanacağı merakla bekleniyor.

# Kars Vali Yardımcısı # Muhammed Enes Çıkrık # Veda Ziyareti
Son Haberler

Çorum Gastronomisi Dünya Sahnesine Çıkıyor

08.09.2026 - 17:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Şampiyon Voleybolculara Tebrik

08.09.2026 - 17:41

Eskişehir Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Kapılarını Açtı

08.09.2026 - 17:22

ASELSAN, Polonya’da Yeni İhracat Fırsatlarına Odaklandı

08.09.2026 - 17:03

Mehmet Şimşek Açıkladı: Türkiye PISA’da Üç Alanda da Yükseldi

08.09.2026 - 16:57

Arabica Coffee, Dünya Motokros Şampiyonası Heyecanını Afyonkarahisar’da Yaşattı

08.09.2026 - 16:45

TAV, Kuzey Makedonya Ohrid Havalimanı’nı Yeniledi

08.09.2026 - 16:32

Cevdet Yılmaz, KKTC Başbakanı Ünal Üstel ile Görüştü

08.09.2026 - 16:27

Bodrum’da Deniz Börülcesi Hasadı Sofraya Taşındı

08.09.2026 - 16:22

Nilüferli Miniklere Kırtasiye Desteği

08.09.2026 - 16:18
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel