Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yaşam
Yaşam

KASKİ, 2024'te 6 Milyon Euro Değerinde 18 Yeni Araçla Güçleniyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Su ve Kanalizasyon İşleri (KASKİ) Genel Müdürlüğü’ne kazandırılan iş makinelerini inceleyerek bilgi aldı. Büyükkılıç, 2024 yılında KASKİ'ye 6 milyon Euro değerinde 18 iş aracının katılacağını belirterek, yatırımın hayırlı olmasını diledi.

Yayınlama: 29.06.2024 - 08:15 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 56
Paylaş:

Kayseri'de KASKİ'ye 6 milyon Euro değerinde 18 yeni iş aracı kazandırılması büyük heyecan yarattı! Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yapılan yatırımla ilgili detayları paylaştı. Bu büyük güçlenme ile şehir altyapısı daha da sağlamlaşacak.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Su ve Kanalizasyon İşleri (KASKİ) Genel Müdürlüğü’ne kazandırılan iş makinelerini inceleyerek bilgi aldı. Büyükkılıç, “2024 yılında 6 milyon Euro değerinde tam 18 tane aracımızı KASKİ’mizin bünyesine kazandırmış oluyoruz” dedi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük altyapı kuruluşu KASKİ’nin faaliyetlerinde kullanılmak üzere araç filosuna kazandırılan iş araçları hakkında bilgiler paylaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 250 milyon TL tutarındaki araçların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Büyükkılıç yaptığı açıklamasında KASKİ’ye 6 milyon Euro yani yaklaşık 250 milyon TL’lik 18 iş aracının kazandırıldığını ifade ederek şunları kaydetti:

“2024 yılında tam 18 tane aracımızı KASKİ’mizin bünyesine kazandırmış oluyoruz. Ben her şeyden önce inşallah hayırlı hizmetlere vesile olur diyorum. Totalde tam 6 milyon Euro bir karşılığı olan yani yaklaşık 250 milyon TL’ye varan yatırımı hayata geçirmiş oluyoruz.”

Açıklamasında Büyükkılıç, araçların KASKİ’ye kazandırılmasında desteği olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na teşekkür ederek, “Bu alanda Çevre Şehircilik Bakanlığımıza yapmış olduğu desteklerden dolayı ayrıca hibe boyutuyla, teşekkür ediyoruz, şehrimize hizmete vesile olur diyoruz” ifadelerinde bulundu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KASKİ'nin araç filosunu güçlendirmek amacıyla yapılan büyük yatırımdan dolayı memnuniyetini ifade etti. 2024'te 6 milyon Euro değerinde 18 yeni iş aracının hizmete girecek olması, şehir altyapısının daha etkin ve verimli bir şekilde yönetilmesine katkı sağlayacak.

# KASKİ # Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı # iş araçları
Son Haberler

DAPEK'te Altyapı Yatırımları Hız Kesmeden Devam Ediyor

14.09.2026 - 16:09

VakıfBank ve MEXT’ten sanayici ve ihracatçıların yeşil dönüşümüne liderlik edecek iş birliği 

14.09.2026 - 15:43

n11, İş Ortağım Buluşmaları ile Türkiye’nin 5 Şehrinde Satıcılarıyla Bir Araya Geliyor

14.09.2026 - 15:26

Horoz Lojistik Uluslararası Operasyonlarını Deneyimli Bir İsimle Güçlendirdi

14.09.2026 - 14:41

Şanlıurfa’da Raylı Sistem İçin Tarihi Adım

14.09.2026 - 14:22

 İncirin Lezzeti ve Emeği Festivalde Buluştu

14.09.2026 - 14:17

Eker I Run 13. Yılında Yeniliklerle Geliyor

14.09.2026 - 14:17

Sağlıkta Dijital Dönüşüm, Yeni Kariyer Seçenekleri Sunuyor!

14.09.2026 - 14:15

Volkswagen Ticari Araç, IAA Transportation 2026’da Yeni Caddy ve Yeni Multivan’ı sergiliyor

14.09.2026 - 14:10

MultiSport Türkiye, 5 Yılda 100 Bin Çalışanı Harekete Geçirdi

14.09.2026 - 14:09
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel