Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Kaymakam Başar'dan Şehit Ailelerine Vefa Ziyareti: Talepler Dinlendi, Destek Sözü Verildi!

Sason Kaymakamı Furkan Başar, şehit ailelerini ziyaret ederek onların taleplerini dinledi ve her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

Yayınlama: 18.06.2025 - 12:26 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 13
Paylaş:

Sason Kaymakamı Furkan Başar, vatan uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin ailelerini unutmadı. İlçedeki şehit ailelerini tek tek ziyaret ederek onların halini hatırını sordu, dertlerini dinledi. Kaymakam Başar, devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu vurgulayarak, onların her türlü ihtiyaçlarının karşılanması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Bu anlamlı ziyaret, şehit aileleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Ziyaret esnasında ailelerin talep ve sorunları not alınarak çözümü için gerekli çalışmaların başlatılacağı bildirildi. Kaymakam Başar'ın bu duyarlı davranışı, ilçede takdirle karşılandı.

Sason Kaymakamı Furkan Başar, ilçede çocuklarını vatan uğruna kaybetmiş şehit aileleriyle bir araya geldi.

Abdurrahman Coşkun, Cuma Bağatur, Cuma Demir, Faim Bozkurt, Hasan Demir, Mehmet Ağa, Metin Demir ve Nazmi Çelik’in ailelerini ziyaret eden Başar, ailelerin taleplerini ve sorunlarını dikkatle dinleyerek not aldı.

Kaymakam Başar, şehit ailelerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu vurgulayarak, “Her zaman yanınızda olacağız. Sıkıntılarınızın çözümünde elimizden gelen desteği sağlayacağız” dedi. Ziyaret, aileler tarafından memnuniyetle karşılandı.

 

Sason Kaymakamı Furkan Başar'ın şehit ailelerine gerçekleştirdiği ziyaret, devletin şehit ailelerine verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi. Abdurrahman Coşkun, Cuma Bağatur, Cuma Demir, Faim Bozkurt, Hasan Demir, Mehmet Ağa, Metin Demir ve Nazmi Çelik'in ailelerini ziyaret eden Kaymakam Başar, ailelerin her zaman yanlarında olacaklarını ve sıkıntılarının çözümünde destek sağlayacaklarını belirtti. Şehit aileleri, Kaymakam Başar'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, devletin kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler. Bu ziyaret, şehit aileleriyle devlet arasındaki bağın ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Son Haberler

İstanbul’da Kentsel Dönüşüm 1 Milyona Ulaştı

16.08.2026 - 19:48

3. Devlet Türk Sanatları Yarışması Başlıyor

16.08.2026 - 19:46

Petrol ve Doğal Gaz Üretimi Hız Kesmiyor

16.08.2026 - 19:42

BELMEK Kursiyerlerinin El Emeği Eserleri Görücüye Çıktı

16.08.2026 - 17:49

Malatya'da Kuru Kayısı Sektörünün Geleceği İçin Semineri Düzenlendi

16.08.2026 - 15:28

Kocaeli’nde 36 Saatlik Kentsel Arama Kurtarma Tatbikatı

16.08.2026 - 15:24

95. İzmir Enternasyonal Fuarı Öncesi Kültürpark’ta Hazırlıklar Hız Kazandı

16.08.2026 - 12:36

Ayvalık’ın Üretim Tarihine Işık Tutan Yeni Kitap Tanıtıldı

16.08.2026 - 12:35

Denizli Büyükşehir’den Miniklere “Okula Merhaba” Desteği

16.08.2026 - 12:14

Karabağlar’ın İlk Personel Tiyatrosu Sahnede

16.08.2026 - 12:13
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel