Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yerel
Yerel

Kayseri Melikgazi'de Bahçeli Evler Projesi: Yeni Yaşam Alanı Göz Kamaştırıyor!

Melikgazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği bahçeli evler projesi, yatay mimarisi ve sosyal donatılarıyla Kayseri'ye örnek teşkil edecek.

Yayınlama: 25.05.2025 - 19:22 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 44
Paylaş:

Kayseri Melikgazi'de yükselen örnek yaşam alanı, bölge halkının dikkatini çekiyor. Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu'nun yakından takip ettiği proje, modern yaşamın tüm gereksinimlerini karşılayacak şekilde tasarlandı. Altınoluk Mahallesi'nde hayata geçirilen 120 adet bahçeli ev, sadece konut değil, aynı zamanda sosyal yaşamı destekleyen bir ortam sunuyor. Yatay mimarinin en güzel örneklerinden biri olarak lanse edilen proje, komşuluk ilişkilerini güçlendirmeyi ve mahalle kültürünü canlandırmayı hedefliyor. Projenin detayları ve sunduğu imkanlar, Kayseri'de emlak sektörüne yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor.

KAYSERİ-BHA Kayseri’ye örnek bir siteyi hayata geçireceklerini söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Doç.Dr. Mustafa Palancıoğlu, inşaat alanında inceleme yaparak, şunları söyledi: “Altınoluk Mahallemizde 2 katlı 120 adet bahçeli ev, yatay mimaride en güzel örneklerden bir tanesi olacak. Beni çok heyecanlandıran projelerimizden biri. Projemizde sosyal tesisler, evlerin önünde ve arkasında parklar yer alacak. Ulaşımı oldukça kolay. Şehir merkezine çok yakın. Burası Kayseri için örnek bir site olacak inşallah. 2 firmamız ihaleyi almışlardı. Çok hızlı bir şekilde ilerliyorlar. Konumu, işçiliği, projesi, oda tasarımları, çocuk oyun alanları, peyzajı, otoparkı, bahçeleri, çatısında GES ve ayrıca yağmur suyu toplama alanı ile birçok kişinin yaşamak için tercih edeceği özelliklere sahip bir yer olacak. Bir ailenin ihtiyacı olan her şey düşünülmüş. Müteahhit arkadaşlarımıza teşekkür ederim, çok güzel çalışıyorlar. Burasının özellikle 120 adet bahçeli evin bir alanda site içinde olması, komşuluk ve aile iletişiminin güçlenmesine ve mahalle ortamının meydana gelmesine vesile olacaktır. Melikgazi Belediyesi olarak örnek olacağımızı düşünüyorum. Müteahhitlerimiz benzer projenin çeşitli versiyonlarını Melikgazi’de yaygınlaştıracaktır. Belediye olarak yatay mimaride ilk yaptığımız proje oldu. İnşallah bunu ilçemizde yaygınlaştıracağız. Şu anda vatandaşlarımızın da talep ve memnuniyeti hat safhada. İlçemiz çok daha güzel, çok daha yaşanabilir bir hale gelecek. Projemiz Kayseri’mize ve Melikgazi’mize hayırlı olsun.”

Melikgazi Belediyesi'nin Altınoluk Mahallesi'nde hayata geçirdiği bahçeli evler projesi, 120 adet 2 katlı bahçeli evi kapsıyor ve yatay mimari örneği sunuyor. Projede sosyal tesisler, parklar, çocuk oyun alanları, otopark, peyzaj düzenlemesi, çatıda güneş enerjisi sistemi (GES) ve yağmur suyu toplama alanı gibi özellikler bulunuyor. Başkan Palancıoğlu, projenin komşuluk ilişkilerini güçlendireceğini ve mahalle ortamını canlandıracağını vurguladı. Projenin Kayseri için örnek bir site olacağı ve benzer projelerin Melikgazi'de yaygınlaşacağı belirtildi. Vatandaşların projeye olan talebi ve memnuniyeti yüksek seviyede.

# Melikgazi Belediyesi # Bahçeli Evler # Yatay Mimar
Son Haberler

Türk Cerrahi Derneği ile Medtronic Türkiye’den Cerrahi Eğitiminde Uzun Soluklu Stratejik İş Birliği

14.09.2026 - 13:19

4. Fethiye Uluslararası Film Festivali 4-8 Kasım’da Sinemaseverlerle Buluşacak!

14.09.2026 - 13:17

Güneş ve Rüzgârın Elektrik Üretimindeki Payı Hızla Artıyor

14.09.2026 - 12:59

Keskinoğlu, Perakende Zirvesi’nde Marka Gücüyle Sektörün İlgi Odağındaydı

14.09.2026 - 12:33

Dubai Turizm Sektörü, Şubat Ayından Bu Yana En Yüksek Ziyaretçi Sayısına Ulaştı

14.09.2026 - 12:31

Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı Deprem Bölgesinde ‘Temiz Ekmek Projesi’ni Başlatıyor

14.09.2026 - 12:28

Alarko 2025 GRI Raporunu Sürdürülebilirlik Sözlüğü Formatında Yayımladı

14.09.2026 - 12:20

INTEGRA CITY, Akıllı Şehirler ve Dijital Devlete Yönelik Yapay Zekâ Ekosistemini GITEX Ai Türkiye 2026’ya Taşıdı

14.09.2026 - 12:01

Legrand Türkiye Grubu’nun Yeni CFO’su Dilek Şan Oldu

14.09.2026 - 11:23

Enerjisa Üretim’de Çalışanları Buluşturan TFB Garden Geleneği

14.09.2026 - 11:20
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel