Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Teknoloji
Teknoloji

Kayseri Talas Belediyespor U16 Takımı Yine Şampiyon Oldu

2024 yılının Kayseri şampiyonu olan U16 Talas Belediyespor takımı, bu sezonu da şampiyon tamamlamayarak kupayı müzesine götürdü.

Yayınlama: 13.02.2025 - 12:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 41
Paylaş:

Kayseri'nin gururu Talas Belediyespor U16 takımı yine zafere ulaştı! Heyecan dolu finalde rakibini penaltı atışlarıyla geçerek bir kez daha şampiyonluk kupasını kaldırdı. Kulüp, şehri U16 Türkiye Şampiyonası'nda temsil edecek.

2024 yılının Kayseri şampiyonu olan U16 Talas Belediyespor takımı, bu sezonu da şampiyon tamamlamayarak kupayı müzesine götürdü.

KAYSERİ (İGFA) - Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda (ASKF) düzenlenen törene Türkiye Futbol         Federasyonu (TFF) Bölge Müdürü ve Kayseri ASKF Başkanı Mutlu Önal, Kayseri spor camiasından Özcan Senem, Talas Belediyespor U16 oyuncu ve teknik heyet katıldı.

Burada konuşan Mutlu Önal, Talas Belediyespor kulübünü yine şampiyon olmasından dolayı tebrik ederek Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Şehrin tanınmış spor insanlarından Özcan Senem de oyuncuları ve teknik heyeti kutlayarak, madalya ve kupayı verdi.

Final maçında Kayseri Atletikspor’u penaltı atışlarıyla 4-3 yenerek kupaya uzanan Talas Belediyespor U-16 antrenörü Göksel Arsoy “Başta onursal Başkanımız ve Belediye Başkanımız Mustafa Yalçın ve başkanımız Yunus İloğlu’nun bizlere verdiği destekler ile sporcu fabrikamız bir şampiyonluğa daha ulaştı. İlimizi Türkiye Şampiyonasında en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Başarılarından dolayı teknik heyet ve oyuncuları tebrik eden Talas Belediye Başkanı ve Onursal Başkan Mustafa Yalçın ise “Çocuklarımıza emek veriyoruz ve onlarda bu emeklerin meyvelerini topluyorlar. Biz sizi destekliyoruz. Anne ve babalarınız da destekliyor. Devletimiz de destekliyor. Allah devlete zeval vermesin. Sizler de sıkı çalışarak bir disipline girdiniz. Sizler inşallah başarılı olarak yurtdışına giden paraların da sahibi olacaksınız. Hepinizi kutluyorum.” şeklinde konuştu.

Talas Belediyesporlu genç futbolcular, 07 Nisan 2025 tarihinde başlayacak U-16 Türkiye Şampiyonası’nda Kayseri’yi temsil edecek.

Kayseri Talas Belediyespor U16 takımı, ASKF töreninde şampiyonluk kupasını kucakladı. Başkan Mustafa Yalçın'ın destekleri ve teknik ekibin liderliğindeki genç futbolcular, başarılarıyla Kayseri'nin gururu oldu. Takım, Türkiye Şampiyonası'nda da ilimizi en iyi şekilde temsil edecek. Başkan Yalçın, futbolculara ve teknik ekibe olan desteğini vurgulayarak geleceklerine olan inancını belirtti.

# Kayseri Talas Belediyespor # Talas Belediyespor U16 # U16 Türkiye Şampiyonası
Son Haberler

Yatırım fonlarının tasfiyesine ilişkin düzenleme yasalaştı

22.10.2026 - 22:32

Mapfre Sigorta, İş Ortaklarıyla Endülüs Seyahatinde Bir Araya Geldi

22.10.2026 - 21:59

ŞA-RA Enerji’den Mısır’da 1.7 milyar TL’lik Yeni İhale Açıklaması

22.10.2026 - 21:56

Küresel Metalürji Sektörü ANKIROS 2026’da İstanbul’da Buluştu

22.10.2026 - 21:49

Erdemir, İsdemir ve Erdemir Mühendislik ANKIROS 2026’da

22.10.2026 - 21:48

Togg, COP31 Türkiye’nin Mobilite Sektör Ortağı oldu

22.10.2026 - 21:43

Hayat Kimya'dan 40 Milyon Euroluk Yatırım Finansman Anlaşması 

22.10.2026 - 21:37

Elektrikli Otomobil Markalarının Yapay Zekadaki İtibarı Araştırıldı

22.10.2026 - 21:36

WoodTech, Ağaç İşleme Makineleri Sektörünü 39. Kez Buluşturmak Üzere Kapılarını Açtı!

22.10.2026 - 21:34

Halkbank HUBrica Demo Day'de 10 Girişimi Yatırımcılarla Buluşturdu

22.10.2026 - 21:29
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel