Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Yaşam
Yaşam

Kayseri Talas'ta Gazzeli çocuklar için duygusal sergi açılıyor

Kayseri Talas Belediyesi ve Uluslararası Balkan Kooperatifi işbirliğiyle Gazze'deki dramı anlatan 50 eserin yer aldığı sergi, 19 Ağustos Pazartesi günü saat 15.00'te Cumhuriyet Meydanı'nda ziyaretçilere kapılarını açacak. Sergi, 7 Ekim'den bu yana devam eden İsrail'in Gazze'deki soykırımını protesto etmek ve farkındalık yaratmak amacıyla düzenleniyor.

Yayınlama: 17.08.2024 - 09:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 48
Paylaş:

Kayseri Talas'ta, Gazzeli çocuklar için düzenlenen duygusal sergi 19 Ağustos Pazartesi günü başlıyor. 50 eserin yer aldığı sergi, İsrail'in Gazze'de devam eden soykırımına karşı bir duruş sergiliyor. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, herkesi bu anlamlı sergiye davet ediyor.

Kayseri Talas Belediyesi, Uluslararası Balkan Kooperatifi ile birlikte Gazze'de yaşanan dramı gözler önüne seren bir sergi açıyor.

KAYSERİ (İGFA) - 7 Ekim’den bu yana İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü soykırıma dur demek ve yaşananlara dikkat çekmek amacıyla hazırlanan ve 50 eserin yer aldığı sergi, 19 Ağustos Pazartesi günü saat 15.00’te Cumhuriyet Meydanında açılacak.

3 gün sürecek serginin yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, herkesi Gazze’deki soykırıma dikkat çeken bu sergiye davet etti.

Kayseri Talas Belediyesi ve Uluslararası Balkan Kooperatifi işbirliğiyle düzenlenen Gazze dramını konu alan sergi, 19 Ağustos Pazartesi günü başlıyor. İsrail'in Gazze'de devam eden soykırımına dikkat çekmek ve insanları bu konuda duyarlı olmaya çağırmak amacıyla hazırlanan serginin açılışı, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşecek. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ise tüm ziyaretçileri sergiye katılmaya davet ediyor. Sergi, 3 gün boyunca ziyaretçilerini duygusal bir yolculuğa çıkaracak ve kayda değer bir farkındalık yaratacak.

# Kayseri Talas Belediyesi # Gazze dramı # sergi açılışı
Son Haberler

Akfen Gönüllüleri, 48. İstanbul Maratonu’nda Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin Koştu

02.11.2026 - 17:27

INAN Derneği Genç Akademi İlk Mezunlarını Verdi

02.11.2026 - 17:27

YEKA RES-2026 Yarışmaları Yapıldı

02.11.2026 - 17:23

Dünya Sağlıklı Yaşama Trilyonlar Harcıyor

02.11.2026 - 17:00

Metgün Enerji YEKA RES-2026’nın En Büyük Projesi 320 MW Kurulu Gücündeki Sivas RES’i Kazandı

02.11.2026 - 16:57

11 il merkezli siber suç operasyonu: 86 tutuklama

02.11.2026 - 16:29

TEB’e “Türkiye’nin En İyi KOBİ Bankası” Ödülü

02.11.2026 - 15:42

Lilly Türkiye, İstanbul Maratonu'nda Sağlıklı Bir Gelecek İçin Koştu

02.11.2026 - 15:19

Kariyer.net CEO'su Fatih Uysal: “Yapay Zekâ Çağında En Büyük Risk, Yeteneğin Körleşmesi”

02.11.2026 - 15:15

Lila Kağıt’ın Erzurum Üretim Tesisine Yeni Atama

02.11.2026 - 15:13
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel