Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Yaşam
Yaşam

Kayseri Talas'ta Şaşırtan Olay: Yıkım Güvercin Yumurtası için Durdu

Kayseri'nin Talas ilçesinde yıkımı durduran olay: Harman Mahallesi 62 Evler'de gerçekleştirilen kentsel dönüşümde, çatı katında bir çift güvercin yumurtası bulundu. Yıkım ekipleri özenle yumurtaları taşıyıp güvenli bir yere yerleştirdi.

Yayınlama: 06.08.2024 - 09:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 88
Paylaş:

Kayseri Talas Belediyesi'nin yıkım esnasında beklenmedik bir olayla karşılaştırırken, kentsel dönüşüm çalışmaları bir anda duraksadı. Harman Mahallesi'nde gerçekleşen şaşırtıcı olayın detayları merak konusu oldu. Binanın çatı katında bulunan güvercin yumurtaları özenle taşınarak yeni bir yuva oluşturuldu. Hassas operasyon sonucunda anne güvercinin yumurtalarıyla buluşmasıyla olayın sona erdiği öğrenildi.

Kayseri'nin Talas ilçesinde yıkımı yapılan binanın çatı katına yuva yapan güvercinin yumurtaları özenle taşındı.

KAYSERİ (İGFA) - Kayseri Talas Belediyesi tarafından Harman Mahallesi 62 Evler’de gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarında binanın çatı katında inceleme yapan ekipler, bir çift güvercin yumurtası ile karşılaştı.

Yıkımı durduran ekipler yumurtaların zarar görmemesi için hassas bir çalışma gerçekleştirdi. Önce bir karton kutuya yeni bir yuva yapıldı, ardından da yumurtalar bu yuvaya konularak güvenli bir yere taşındı.

Son olarak da anne güvercinin yeni yuvasında yumurtalarla buluştuğu gözlemlenerek operasyon tamamlandı.

Kayseri'nin Talas ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında yaşanan güvercin yumurtası olayı, duyarlı bir yaklaşımla sonuçlandı. Yumurtaların zarar görmeden taşınması, çevre ve hayvan hakları konusunda duyarlılığı ön plana çıkardı. Belediye ekiplerinin gösterdiği hassasiyet, yerel halk tarafından takdirle karşılandı. Olayın yürüyüşü tamamlanırken güvercin yumurtaları ve anneleri güvenli bir şekilde yeni yuvalarına yerleştirildi.

# Kayseri Talas # Kentsel dönüşüm # güvercin yumurtası
Son Haberler

TEB’e “Türkiye’nin En İyi KOBİ Bankası” Ödülü

02.11.2026 - 15:42

Lilly Türkiye, İstanbul Maratonu'nda Sağlıklı Bir Gelecek İçin Koştu

02.11.2026 - 15:19

Kariyer.net CEO'su Fatih Uysal: “Yapay Zekâ Çağında En Büyük Risk, Yeteneğin Körleşmesi”

02.11.2026 - 15:15

Lila Kağıt’ın Erzurum Üretim Tesisine Yeni Atama

02.11.2026 - 15:13

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Serkan Uğraş Kaygalak Oldu

02.11.2026 - 15:08

Beşiktaş 2 farklı üstünlüğü koruyamadı! Kasımpaşa’dan muhteşem geri dönüş!

02.11.2026 - 14:22

Enerji Sektörünün 20. Buluşması EIF 2026 İçin Geri Sayım Başladı

02.11.2026 - 14:20

Trabzonspor evinde kazandı! Gaziantep FK’ye 2-0’lık tarife!

02.11.2026 - 14:20

A Milli Takım’ın Fransa Deplasmanı İçin Misafir Tribün Biletleri Satışta

02.11.2026 - 14:05

12. Malatya Kitap Fuarı 300 Bin Ziyaretçiyle Tamamlandı

02.11.2026 - 13:50
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel