Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

Kayseri Zabıtası Ramazan Bayramı Tatilinde Tam Kadro Sahada

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi tüm hazırlıklarını tamamlarken, ekipler Ramazan Bayramı’nı da içine alan 9 günlük tatilde tam kadro sahada olacak.

Yayınlama: 06.04.2024 - 10:15 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 35
Paylaş:

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, Ramazan Bayramı öncesinde tüm hazırlıklarını tamamladı. Zabıta ekipleri, bayram tatili boyunca 7 gün 24 saat sahada olacak ve vatandaşların huzurunu sağlamak için denetimlerini sürdürecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi tüm hazırlıklarını tamamlarken, ekipler Ramazan Bayramı’nı da içine alan 9 günlük tatilde tam kadro sahada olacak.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin adeta vitrini olan Zabıta Daire Başkanlığı, Kayserililerin esenlik ve huzuru için sorumluluk alanındaki pek çok konuda çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşların huzurlu ve keyifli bir bayram geçirmeleri için yürüteceği çalışmalar kapsamında, Ramazan Bayramı’nı da içine alan 9 günlük tatil boyunca zabıta ekipleri 7 gün 24 saat esasına göre denetimlerini sürdürecek.

Vatandaşlar zabıtayı ilgilendiren konularla ilgili şikâyetlerini Büyükşehir Belediyesi’nin Alo 153 İletişim Merkezi ve Genel Kontrol Zabıta Amirliği 666 38 09 numaralı telefonuna iletebilecek.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, şehrin sağlığı, düzeni ve esenliği kapsamındaki görevleriyle, doğrudan ve dolaylı kent yaşamına etki eden alanlarda Kayseri halkının huzuru için çalışma ve denetimlerine aralıksız devam ederken, ekipler bayram süresince denetimlerini sürdürecek.

Bu kapsamda, zabıta ekiplerinde tüm izinler kaldırılırken, ekipler Ramazan Bayramı’nda tam kadro sahada olacak. Ayrıca, zabıta ekipleri, Arife Günü ve bayram boyunca Şehir Mezarlığı’nda da kabir ziyareti gerçekleştiren Kayserililerin esenlik ve huzuru için görevine devam edecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, Ramazan Bayramı öncesinde tüm çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmelerini sağlamak için sahada olacak. Ekipler, 9 günlük bayram tatili boyunca görevlerini aksatmadan yerine getirecek ve şehirdeki düzeni korumak adına çalışmalarına devam edecek.

# Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı # Ramazan Bayramı # Kayseri zabıtası
Son Haberler

AMD ve Meta, Meta’nın Süper Zeka Altyapısına Güç Vermek İçin Stratejik Ortaklıklarını Genişletiyor

27.10.2026 - 17:55

Susamamak, Suya İhtiyaç Duymadığınız Anlamına Gelmiyor

27.10.2026 - 17:31

Türkiye'nin makine ihracatında AB ile yeni dönem

27.10.2026 - 17:27

Zeiss Türkiye, İki Ülke Arasında Güvenilir Bir Teknoloji Köprüsü

27.10.2026 - 17:09

Anadolu Hayat Emeklilik’in Aktif Büyüklüğü Yüzde 35 Artışla 508 Milyar TL’ye Ulaştı

27.10.2026 - 17:02

İstanbullular Cumhuriyet'in 103. Yılını Coşkuyla Kutlayacak

27.10.2026 - 16:48

Türkiye Kupası’nda heyecan artıyor: Kura çekimi 4 Kasım’da

27.10.2026 - 16:45

Millî Enerji 2040 vizyonuyla enerji bağımlılığının azaltılması hedefleniyor

27.10.2026 - 16:33

Aksa Doğalgaz Teknoloji, Operasyonel Mükemmellik ve Sürdürülebilirlik Odaklı Büyümeye Devam Edecek

27.10.2026 - 16:28

Türkiye’nin Temiz Sanayi Dönüşümüne Yönelik Yatırımların Önünü Açmak için Önemli Buluşma

27.10.2026 - 16:15
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel