Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Teknoloji
Teknoloji

Kayserispor Olağanüstü Genel Kurulu'nda Büyük Destek

Kayserispor Olağanüstü Genel Kurulu'nda Bellona Kayserispor'un destekçileri bir araya geldi. Başkan Büyükkılıç, Göztepe maçındaki destek çağrısını yineledi.

Yayınlama: 23.02.2025 - 09:15 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 66
Paylaş:

Kayserispor Olağanüstü Genel Kurulu'nda Büyük Destek - Kayseri'nin spor camiası, Bellona Kayserispor'un Olağanüstü Genel Kurulu'nda bir araya geldi. Başkan Büyükkılıç, takıma verilen desteği vurgulayarak Göztepe maçındaki destek çağrısını tekrarladı. Yüksek katılımın yaşandığı genel kurul, Kayserispor camiasının birlik ve beraberliğini bir kez daha gösterdi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Bellona Kayserispor’un Olağanüstü Genel Kurulu’na katılarak, divan başkanlığı yaptı. Başkan Büyükkılıç, “Takımımıza sahip çıkacağız. Göztepe maçında tramvaylarımız, yine taraftarımıza ücretsiz olarak hizmet verecek” dedi.

KAYSERİ (İGFA) - Kadir Has Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Bellona Kayserispor’un Olağanüstü Genel Kurulu’na Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Bellona Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kayseri Bölge Müdürü Mutlu Önal, siyasi parti temsilcileri ve Kapalı Kale Taraftar Grubu katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan Kayserispor Derneği Olağanüstü Genel Kurulu’nu yönetmek üzere divan başkanlığına Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç seçildi.

Başkan Büyükkılıç, katılımcılara selamlama konuşması yaparak, “Kapalı Kale’nin yiğit evlatları, her maçta bizim sesimiz olan, Kayseri’mizi hem şehrimizde hem de deplasmanda yalnız bırakmayan canlarımız hoş geldiniz. Kayseri’mizin konumuna, durumuna, ruhuna yakışır bir anlayış içerisinde bir kongre yapılmasını temenni ediyorum” dedi.

Bugün saat 13.30’da RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak olan Bellona Kayserispor- Göztepe karşılaşmasında taraftarlara tramvay seferlerinin ücretsiz olacağını hatırlatan Büyükkılıç, “Takımımızı desteklemeye devam ediyoruz. Takımımıza sahip çıkacağız. Tramvaylarımız yine hizmetinizde, stadımıza ücretsiz olarak Kayserispor taraftarlarımıza en güzel desteği vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ise sokakta yürürken sürekli Kayserispor ile ilgili sorular aldığını söyleyerek, “Bu sadece tribünlerin meselesi değil. Ben ilin valisi olarak bunu görüyorum, sokakta, mahalle aralarında görüyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız, vekilimi bunu görüyor. Kayserililer, sadece tribünde değil, bütün esnafı ile beraber Kayserispor ile yaşıyor” şeklinde konuştu.

Futbolda altyapının önemine işaret eden MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ne gelen misafirlerin övgüler yağdırdığını belirtti.

Bellona Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın da “Bir telefon uzağımızda olan şehrimizin büyüklerini söylemeden geçemeyeceğim. Kayserispor’un bu birlik ve beraberliği bozmadan ilerleyeceğiz. Kayserispor bu şehrin en büyük markası ve şehrin lokomotifi diyorsak bu kenetlenmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Olağanüstü Genel Kurul, tek aday Nurettin Açıkalın’ın başkan olarak seçilmesi ile sona ererken, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, tüm Kayserilileri, Göztepe maçına davet etti.

Kadir Has Kongre Merkezi'nde gerçekleşen Bellona Kayserispor Olağanüstü Genel Kurulu'na, Kayseri'nin önde gelen isimleri katılarak desteklerini sundu. Başkan Büyükkılıç ve diğer katılımcılar, takıma verilen destek konusunda kararlı olduklarını belirttiler. Genel Kurul, Nurettin Açıkalın'ın yeniden başkan seçilmesiyle sonuçlandı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, tüm Kayserilileri Göztepe maçına davet etti.

# Kayserispor # Memduh Büyükkılıç # Göztepe maçı
Son Haberler

Yatırım fonlarının tasfiyesine ilişkin düzenleme yasalaştı

22.10.2026 - 22:32

Mapfre Sigorta, İş Ortaklarıyla Endülüs Seyahatinde Bir Araya Geldi

22.10.2026 - 21:59

ŞA-RA Enerji’den Mısır’da 1.7 milyar TL’lik Yeni İhale Açıklaması

22.10.2026 - 21:56

Küresel Metalürji Sektörü ANKIROS 2026’da İstanbul’da Buluştu

22.10.2026 - 21:49

Erdemir, İsdemir ve Erdemir Mühendislik ANKIROS 2026’da

22.10.2026 - 21:48

Togg, COP31 Türkiye’nin Mobilite Sektör Ortağı oldu

22.10.2026 - 21:43

Hayat Kimya'dan 40 Milyon Euroluk Yatırım Finansman Anlaşması 

22.10.2026 - 21:37

Elektrikli Otomobil Markalarının Yapay Zekadaki İtibarı Araştırıldı

22.10.2026 - 21:36

WoodTech, Ağaç İşleme Makineleri Sektörünü 39. Kez Buluşturmak Üzere Kapılarını Açtı!

22.10.2026 - 21:34

Halkbank HUBrica Demo Day'de 10 Girişimi Yatırımcılarla Buluşturdu

22.10.2026 - 21:29
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel