Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Kültür & Sanat
Kültür & Sanat

Keçiören Yaz Konserleri Coşturdu! Ünlü Sanatçılar Sahne Aldı

Keçiören'de yaz konserleri başladı! Erdal Beyazgül, Deniz Arslanbaş ve Caner Gülsüm'ün sahnesiyle Yükseltepe unutulmaz bir akşam yaşadı.

Yayınlama: 25.08.2025 - 10:00 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 970
Paylaş:

Keçiören'de yaz coşkusu konserlerle devam ediyor! Türk Halk Müziği'nin sevilen isimleri Erdal Beyazgül, Deniz Arslanbaş ve Caner Gülsüm'ün Yükseltepe'de verdiği konser, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Türküler hep bir ağızdan söylendi, halaylar çekildi, çocuklar patlamış mısırla mutlu oldu. Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, ilçeyi kültür ve sanatla anılan bir merkez yapma sözü vererek tüm Keçiörenlileri konserlere davet etti. Yaz konserleri takvimi Ağustos ayı boyunca farklı mahallelerde devam edecek.

Türk Halk Müziği’nin sevilen isimleri Erdal Beyazgül, Deniz Arslanbaş ve Caner Gülsüm’ün sahne aldığı etkinlik, yoğun katılım ve renkli görüntülerle unutulmaz bir yaz akşamına dönüştü.

TÜRKÜLERE EŞLİK ETTİLER

Sanatçılar birbirinden güzel türküleri seslendirirken, vatandaşlar da eşsiz güzellikteki ezgilere hep bir ağızdan eşlik edip halaylarla doyasıya eğlendi. Çocukların oyunlarla, ailelerin ise türkülerle dolu saatler geçirdiği konser, Yükseltepe’de unutulmaz bir yaz akşamı yaşattı. Çocuklara ikram edilen patlamış mısır ise yüzleri güldürdü.

BAŞKAN ÖZARSLAN’DAN DAVET

Konser sonrası açıklama yapan Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Kararlıyız! Keçiören’imiz bilimle, sporla, kültürle ve sanatla anılan bir ilçe olacak. Mahalle mahalle düzenleyeceğimiz yaz konserleriyle hem mahalle bağlarımızı kuvvetlendirecek hem de sanat dolu akşamları hep birlikte yaşayacağız” diyerek tüm Keçiörenlileri etkinliklere davet etti.

KONSER TAKVİMİ DEVAM EDİYOR

Yaz konserleri 25 Ağustos Pazartesi günü Yayla Mahallesi Ahmet Mergen Parkı’nda Ersin Perçin, Cankat Erdoğan ve Yiğit Deniz Ekinci’nin performanslarıyla sürecek. 27 Ağustos Çarşamba akşamı ise Adnan Menderes Mahallesi Mehmet Çakıroğlu Parkı’nda Ersin Perçin, Aysu Ulupınar ve Yiğit Deniz Ekinci sahne alacak. Tüm konserler saat 19.00’da başlayacak ve halka açık olarak gerçekleştirilecek.

 

Keçiören Belediyesi'nin düzenlediği yaz konserleri, Yükseltepe'de Erdal Beyazgül, Deniz Arslanbaş ve Caner Gülsüm'ün sahne performansıyla başladı. Vatandaşlar türkülere eşlik edip doyasıya eğlenirken, çocuklar da ikram edilen patlamış mısırla mutlu oldu. Belediye Başkanı Özarslan, Keçiören'i kültür ve sanatla anılan bir ilçe yapma hedefiyle tüm vatandaşları konserlere davet etti. Konser takvimi 25 Ağustos ve 27 Ağustos tarihlerinde diğer mahallelerde devam edecek olup, tüm etkinlikler halka açık ve ücretsizdir.

Son Haberler

Kruvaziyerde Yatırımlar Denizden Karaya Genişliyor

11.09.2026 - 16:41

Bakan Ersoy Sektörü Dinledi, Kentin Turizm Gündemi Masaya Yatırıldı

11.09.2026 - 16:30

Tamamen Elektrikli MINI Countryman, Yenilenen Tasarım Paketiyle MINI Online Store’da

11.09.2026 - 16:27

Botoks Artık Tutmuyorsa Nedeni İlaç Olmayabilir!

11.09.2026 - 16:09

Divan Grubu Oteller ve Ziyafet Birimleri Genel Müdür Yardımcısı Uygar Koçaş Oldu

11.09.2026 - 15:54

Akhisar’da 30 Yıllık Sorun Çözüme Kavuşuyor

11.09.2026 - 15:36

Kopya İntiharlara Dikkat!

11.09.2026 - 15:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’de 26 Projenin Açılışını Gerçekleştirdi

11.09.2026 - 15:11

TÜİK Açıkladı: İhracat ve İthalatta Büyük İşletmeler Öne Çıktı

11.09.2026 - 15:05

Sodexo Türkiye’de Transformasyon Direktörlüğü’ne Onur Akyol Getirildi

11.09.2026 - 14:36
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel