Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yaşam
Yaşam

Keşan İlçesi Keşanspor Kulübü Eski Başkanı Hayri Çomer Vefat Etti

Edirne'nin Keşan ilçesinde bir dönem Keşanspor Kulübü ile DYP'nin de İlçe Başkanlığı'nı yapan 84 yaşındaki Hayri Çomer, hayatını kaybetti. Çomer, Yeni Camii'de düzenlenen kalabalık törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Yayınlama: 13.08.2024 - 11:58 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 45
Paylaş:

Edirne'nin Keşan ilçesinde futbol camiasında uzun yıllar hizmet veren Keşanspor Kulübü eski başkanı Hayri Çomer'in vefatı büyük bir üzüntü yarattı. Cenaze törenine birçok siyasi temsilci ve vatandaş katıldı, Keşan halkı acıyı birlikte paylaştı.

Edirne'nin Keşan ilçesinde bir dönem Keşanspor Kulübü ile DYP'nin de İlçe Başkanlığı'nı yapan Hayri Çomer, 84 yaşında hayatını kaybetti.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Keşan'ın sevilen simalarından Hayri Çomer, Yeni Camii'de düzenlenen kalabalık bir törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Çomer'in cenazesine AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, siyasi parti temsilcileri, il genel meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. 

84 yaşında hayata gözlerini yuman Hayri Çomer'in cenazesi Yeni Cami’de kılınan cenaze namazı ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Edirne'nin Keşan ilçesinde spor camiasında iz bırakan isimlerden biri olan Hayri Çomer, Keşanspor Kulübü'nün önemli isimlerinden biriydi. 84 yaşındaki Çomer'in vefatı, Keşan halkını derin bir üzüntüye boğdu. Yapmış olduğu hizmetlerle tanınan ve sevilen bir kişi olan Hayri Çomer'in cenazesi, dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

# Keşan # Keşanspor Kulübü # Hayri Çomer
Son Haberler

DAPEK'te Altyapı Yatırımları Hız Kesmeden Devam Ediyor

14.09.2026 - 16:09

VakıfBank ve MEXT’ten sanayici ve ihracatçıların yeşil dönüşümüne liderlik edecek iş birliği 

14.09.2026 - 15:43

n11, İş Ortağım Buluşmaları ile Türkiye’nin 5 Şehrinde Satıcılarıyla Bir Araya Geliyor

14.09.2026 - 15:26

Horoz Lojistik Uluslararası Operasyonlarını Deneyimli Bir İsimle Güçlendirdi

14.09.2026 - 14:41

Şanlıurfa’da Raylı Sistem İçin Tarihi Adım

14.09.2026 - 14:22

 İncirin Lezzeti ve Emeği Festivalde Buluştu

14.09.2026 - 14:17

Eker I Run 13. Yılında Yeniliklerle Geliyor

14.09.2026 - 14:17

Sağlıkta Dijital Dönüşüm, Yeni Kariyer Seçenekleri Sunuyor!

14.09.2026 - 14:15

Volkswagen Ticari Araç, IAA Transportation 2026’da Yeni Caddy ve Yeni Multivan’ı sergiliyor

14.09.2026 - 14:10

MultiSport Türkiye, 5 Yılda 100 Bin Çalışanı Harekete Geçirdi

14.09.2026 - 14:09
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel