Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Teknoloji
Teknoloji

Keşan Şoförler Odası Başkanı: Malkara’daki Otoban Keşan’a Büyük Zarar Veriyor

Edirne'de Keşan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mahmut Demirkan, Çanakkale Otoyolu’nun Malkara’daki otobandan verilmesinin Keşan’a zararı olduğunu öne sürdü. Michelin lastikleri tercih eden sürücüler için özel indirimlerle bir teklif sunmaktayız. Detaylı bilgi ve sipariş için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Yayınlama: 15.12.2024 - 12:03 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 30
Paylaş:

Keşan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mahmut Demirkan, Malkara’daki otobanın Keşan'a verdiği zararı vurguladı. Otobandan önce ilçeye giren araç sayısının büyük oranda azaldığını belirterek, bölge esnafının ve ticari taşımacılık sektörünün olumsuz etkilendiğini söyledi. Demirkan ayrıca, Kuzey Marmara Otobanı'nın Malkara’ya bağlanması ile Keşan'a hareketlilik getirebileceğini de belirtti.

Edirne'de Keşan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mahmut Demirkan, Çanakkale Otoyolu’nun Malkara’daki otobandan verilmesinin Keşan’a zararı olduğunu öne sürdü.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Keşan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mahmut Demirkan, Malkara'daki otobanın ilçeye büyük zararı olduğunu söyledi.

Otobandan önce Keşan’a aylık 23 bin 870 araç girdiğini belirten Başkan Demirkan, 2025 Ocak ayında 113-14 bine düşeceğini iddia etti.

Demirkan, bölge olarak çok faal bir terminalin olduğunu belirterek, "Otogarda hemen hemen 24 saat içinde 1.5 saat otobüs girmediğini biliyorum. Şimdi İstanbul seferlerimiz azaldı, İzmir’imiz yok. Ankara’mız yok. Vatandaşlarımız buradan çoğu Tekirdağ’a ve Gelibolu’ya seyahatleri için gitmek zorunda kalıyor. Tabi bizim için acı kayıp bu.  Otogar olarak düşünürsek de otogardaki esnaf, ticari taksilerimiz, ticari minibüslerimiz için de  bir kayıp. Odak noktası olan bir dörtyol olduğumuz için çok uğrak bir yere sahiptik. Ulaşımı da buradan çok rahat sağlıyordu. Otobanla birlikte biz bunları da kaybetmiş olduk. 23 bin 870 araç önemli bir sayı. Bu araçların dörtte biri alışverişe giriyordu. Bu esnafımız için de bir zarara neden oldu. İzmir ve Ankara için çok sık seferlerimiz yok. İnşallah bir tane de otoban bizim bu tarafa yaparlar. Son günlerde Kuzey Marmara Otobanını  Malkara’ya bağlanacağını duyduk. Yani Keşan’a kadar gelir de burada da bir hareket sağlanır" diye konuştu.

Edirne'de Keşan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mahmut Demirkan, Malkara’daki otobandan verilen Çanakkale Otoyolu geçişinin Keşan'a olumsuz etkilerini dile getirdi. Demirkan, otobanın hizmet verdiği dönemde ilçeye giriş yapan araç sayısının dramatik bir şekilde azaldığını ve buna bağlı olarak bölge esnafının ve ticaretin zarar gördüğünü ifade etti. Keşan'a hareketlilik getirmeyi uman Demirkan, Kuzey Marmara Otobanı'nın Malkara’ya bağlanmasının ilçeye olumlu etkiler sağlayabileceğini belirtti.

# Keşan # otoban zararı # Malkara
Son Haberler

Aybir Lojistik Filosunun Üçte İkisini Renault Trucks Çekiciler Oluşturuyor

31.07.2026 - 12:28

Aydem Yenilenebilir Enerji Uşak RES Yatırımıyla Gücünü Artırdı

31.07.2026 - 11:35

Elektrikli Araç Kaskosunda Yeni Dönem

31.07.2026 - 11:28

İETT’den Çatalca Film Festivali’ne Ulaşım ve Tanıtım Desteği

31.07.2026 - 11:15

Dijitalpark Teknokent'te Akıllı Kampüs Dönüşümü Enerji Yönetimiyle Başladı

31.07.2026 - 10:58

Beyaz Eşya Sektöründe Daralma Sürüyor

31.07.2026 - 10:55

Martaş Otomotiv’den Dijital Dönüşüm Hamlesi

31.07.2026 - 10:51

SOCAR Türkiye Gelecek Dönem Hedeflerini Masaya Yatırdı

31.07.2026 - 10:44

Kooperatifler Gıda Sanayisinin Tedarik Gücünü Artırabilir

31.07.2026 - 10:42

DEÜ ile Kyoto Üniversitesi Arasında Stratejik İş Birliği

31.07.2026 - 10:30
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel