Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Ekonomi
Ekonomi

Keşan TSO Hijyen Eğitimlerine Devam Ediyor: Sertifikalı Hijyen Eğitimi Verildi!

Keşan TSO, Keşan Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde hijyen eğitimlerini sürdürüyor. Konferans Salonunda gerçekleştirilen Hijyen Eğitimi ile yiyecek ve içecek alanlarında hijyen kuralları katılımcılara aktarıldı.

Yayınlama: 28.06.2024 - 17:11 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 53
Paylaş:

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, mesleki eğitimlerine devam ediyor! Yiyecek ve içecek sektöründe hijyen önemli. Faik Helvacıoğlu'nun açıklamaları dikkat çekiyor. Hijyen Sertifikası ile işyerinizde öne geçin!

Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası), Keşan Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde oda bünyesinde mesleki eğitimler düzenlemeye devam ediyor.

Errdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Mesleki eğitimler kapsamında 26 Haziran 2024 Çarşamba günü Keşan TSO Konferans Salonunda Hijyen Eğitimi gerçekleştirildi. Düzenlenen eğitimde yiyecek ve içecek alanlarında dikkat edilmesi gereken hijyen kuralları ile ilgili katılımcılara eğitim verildi.

-

“HER SEKTÖRDE VE ALANDA MESLEKİ VE KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMLERİ DÜZENLEMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Keşan TSO’da düzenlenen “Hijyen Eğitimi” sonrasında Meclis Başkan Yardımcısı Faik Helvacıoğlu şu açıklamalarda bulundu: “Bildiğiniz üzere geçtiğimiz yıllarda dünyayı derinden etkileyen bir pandemi süreci geçirdik. Bu nedenle gıda ve konaklama konularında hijyene ve temizliğe ekstra dikkat edilmesi gerekmektedir. Hijyen konusunda kişileri bilinçlendirmek ve bilgi sahibi olmasına yardımcı olmak için üyelerimize, üye çalışanlarımıza ve yerel işletmelerimize “Hijyen Eğitimi” düzenliyoruz. Odamızda düzenlediğimiz Hijyen Eğitimi sonrasında sınava girip başarılı olan katılımcılar Hijyen Sertifikası’na sahip oluyorlar. Gıda ve Turizm sektörlerindeki kurum, kuruluş ve iş yerlerinde bulunması gerekli olan bu sertifikayı herkesin almasını önemle rica ediyoruz. İlave olarak belgenin alınmadığı takdirde yerel yönetimler tarafından yapılacak olan denetimlerde kişilere ve işyerlerinecezai yaptırımlarla karşılaşabilirler”

Helvacıoğlu, Keşan TSO olarak her sektörde ve alanda mesleki ve kişisel gelişim eğitimleri düzenlemeye devam edildiğini belirterek, “Bu kapsamda hijyen eğitiminin yanı sıra; Emlakçılık, Galericilik, İlk Yardım, Dış Ticaret, Ön Muhasebe, Bulgarca Dil Kursu, Yunanca Dil Kursu ve Girişimcilik gibi birçok alanda eğitimler ve sınavlar düzenliyoruz. Oda üyelerimize, üye çalışanlarımıza ve bölgemize her daim hizmet etmeye devam ediyoruz. Bölgemizin mesleki alanda gelişmesine yardımcı olarak istihdamın artmasına da katkı sağlıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz tüm eğitimlerimiz ile ilgili bilgi almak ve kayıt olmak için odamızın telefon numaralarından (0284) 714 11 37 – 0555 964 06 75 iletişime geçebilir, sosyal medya hesapları ve www.kesantso.org.tr  web sitesinden takip edebilirsiniz.” dedi.

Keşan TSO, iş birlikleriyle hijyen eğitimleri düzenlemeye devam ediyor. Meclis Başkan Yardımcısı Faik Helvacıoğlu, hijyen konusunda bilinçlendirme ve sertifikalandırma çalışmalarını sürdürdüklerini belirtiyor. Oda, mesleki ve kişisel gelişim eğitimleriyle üyelerine ve bölgeye hizmet etmeye devam ediyor. Eğitimlere katılmak için iletişime geçebilirsiniz.

# Keşan TSO # Hijyen Eğitimi # Sertifikalı Hijyen Eğitimi
Son Haberler

TEB’e “Türkiye’nin En İyi KOBİ Bankası” Ödülü

02.11.2026 - 15:42

Lilly Türkiye, İstanbul Maratonu'nda Sağlıklı Bir Gelecek İçin Koştu

02.11.2026 - 15:19

Kariyer.net CEO'su Fatih Uysal: “Yapay Zekâ Çağında En Büyük Risk, Yeteneğin Körleşmesi”

02.11.2026 - 15:15

Lila Kağıt’ın Erzurum Üretim Tesisine Yeni Atama

02.11.2026 - 15:13

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Serkan Uğraş Kaygalak Oldu

02.11.2026 - 15:08

Beşiktaş 2 farklı üstünlüğü koruyamadı! Kasımpaşa’dan muhteşem geri dönüş!

02.11.2026 - 14:22

Enerji Sektörünün 20. Buluşması EIF 2026 İçin Geri Sayım Başladı

02.11.2026 - 14:20

Trabzonspor evinde kazandı! Gaziantep FK’ye 2-0’lık tarife!

02.11.2026 - 14:20

A Milli Takım’ın Fransa Deplasmanı İçin Misafir Tribün Biletleri Satışta

02.11.2026 - 14:05

12. Malatya Kitap Fuarı 300 Bin Ziyaretçiyle Tamamlandı

02.11.2026 - 13:50
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel