Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Spor
Spor

Keşan'da Spor Güvenliği Toplantısı Düzenlendi

Keşan Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleşen spor güvenliği toplantısında, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yalçın başkanlığında spor kulübü başkanları ve taraftar grubu temsilcileri bir araya geldi.

Yayınlama: 27.02.2025 - 09:57 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 18
Paylaş:

Edirne'nin Keşan ilçesinde gerçekleşen olağanüstü toplantıda, spor müsabakalarının güvenliği ve şiddetin önlenmesi konusu masaya yatırıldı. Başkanlar ve taraftar gruplarından temsilciler, önemli kararlar almak üzere bir araya geldi.

Edirne'de Keşan Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yalçın başkanlığında spor kulübü başkanları ve taraftar grubu temsilcilerinin katılımıyla spor müsabakalarının güvenliği ve sporda şiddetin önlenmesi konulu bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda, spor karşılaşmalarında güvenliğin sağlanması, taraftarların bilinçlendirilmesi ve şiddet olaylarının önüne geçilmesi için alınabilecek önlemler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü, spor müsabakalarında huzurun korunması için ilgili tüm paydaşlarla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtirken, taraftar gruplarına ve spor kulüplerine yönelik bilgilendirme çalışmalarının da sürdürüleceği kaydedildi.

Keşan'da düzenlenen spor güvenliği toplantısında, spor karşılaşmalarında güvenliğin sağlanması ve şiddet olaylarının önlenmesi için alınabilecek önlemler ele alındı. Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün taraftar grupları ve spor kulüplerini bilgilendirme çalışmalarının devam edeceği vurgulandı.

Son Haberler

TSKB, COP31 Raporunu Yayımladı

31.07.2026 - 13:56

İhracatçılara Küresel Pazarlarda Lojistik Avantaj

31.07.2026 - 13:16

Büyükşehir’de “Aile Taksi” Projesi Devam Ediyor

31.07.2026 - 13:13

Horoz Lojistik’te Üst Düzey Atama

31.07.2026 - 13:06

Kadıköy’de Çocuklar Ve Gençler Yazı Sanatla Geçiriyor

31.07.2026 - 13:02

Çocuklar “Toprağın İzinde” Sanatı Ve Doğayı Keşfetti

31.07.2026 - 13:00

Türkiye Yönetim Kurulu Barometresi’nden Çarpıcı Sonuç: Risk Yönetimi Güçlenmeli

31.07.2026 - 12:54

Aybir Lojistik Filosunun Üçte İkisini Renault Trucks Çekiciler Oluşturuyor

31.07.2026 - 12:28

Aydem Yenilenebilir Enerji Uşak RES Yatırımıyla Gücünü Artırdı

31.07.2026 - 11:35

Elektrikli Araç Kaskosunda Yeni Dönem

31.07.2026 - 11:28
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel