Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Spor
Spor

Kırkpınar Şampiyonu Orhan Okulu Antalya'da Coşkuyla Karşılandı!

Kırkpınar'da altın kemeri kazanan Orhan Okulu, Antalya'da büyük bir coşkuyla karşılandı. Şampiyon güreşçi için Muratpaşa Belediyesi önünde tören düzenlendi.

Yayınlama: 11.07.2025 - 15:17 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 82
Paylaş:

Antalya, Kırkpınar şampiyonu Orhan Okulu'nu coşkuyla bağrına bastı! Altın kemer sevinciyle sokakları inleten kalabalıklar, şampiyon güreşçiyi Muratpaşa Belediyesi önünde karşıladı. Başkan Uysal'ın övgü dolu sözleri ve Okulu'nun iddialı açıklamaları geceye damgasını vurdu. Kırkpınar'da elde edilen bu tarihi başarı, Antalya'da spor coşkusunu doruklara taşıdı. Peki, Orhan Okulu'nun bundan sonraki hedefi ne? İşte detaylar...

Bu yıl Kırkpınar'da Muratpaşa Belediyespor adına güreşerek altın kemeri Antalya’ya kazandıran Okulu, Döşemealtı TOKİ konutları önünde başlayan konvoyla karşılandı. Konvoyda Başkan Uysal’ın yanı sıra Muratpaşa Belediyespor Kulüp Başkanı Özcan Yılmaz, Başantrenör Kemal Yılmaz ve takım arkadaşları da yer aldı. Antalya sokaklarında coşkulu kalabalıklarla buluşan konvoy, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Şehir turu, Muratpaşa Belediyesi önünde sona erdi. Belediye önünde meşaleler, konfetiler ve karanfillerle karşılanan Okulu için burada bir karşılama töreni düzenlendi. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin Başcazgırı Emin Ger’in sunumunu yaptığı törende Başkan Uysal, “Muratpaşa'mız bir spor kentidir. Spor kenti, sanat kenti, kültür kenti ve hizmet kenti olmaya devam edeceğiz” dedi.

Altın kemerin sahibi Başpehlivan Okulu’yu tebrik eden Başkan Uysal, sözlerine şöyle devam etti:
“Orhan Okulu Muratpaşa gibi çalışıyor. Muratpaşa da Orhan Okulu gibi çalışıyor. Önümüzdeki yıllarda inşallah kaza, bela, sakatlık gibi mühim bir şey olmaz ise bu altın kemeri üç kez alıp daimi olarak da Antalya'ya getirecektir. Bundan hiçbir şüphem yok.”

Kendisini büyük coşkuyla karşılayıp mutluluğuna ortak olan herkese teşekkür ettiğini söyleyen Başpehlivan Okulu ise “Altın kemer Muratpaşa’mıza hayırlı olsun. Önümüzdeki hedef Kırkpınar’da üç yıl üst üste bu altın kemeri alarak ebedi sahibi olmak. Bunu Muratpaşa Belediyemizle başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Kırkpınar Başpehlivanı Orhan Okulu'nun Antalya'ya dönüşü, Muratpaşa Belediyesi'nin düzenlediği coşkulu bir törenle kutlandı. Konvoyla başlayan kutlamalar, belediye önünde meşaleler ve konfetiler eşliğinde devam etti. Başkan Uysal, Okulu'nun başarısını överek, gelecekte de altın kemeri daimi olarak Antalya'ya getireceğine inandığını belirtti. Okulu ise, önümüzdeki hedefinin Kırkpınar'da üç yıl üst üste şampiyon olarak altın kemerin ebedi sahibi olmak olduğunu vurguladı.

Son Haberler

Şişecam GlassBuild America Fuarı’na Katılacak

24.08.2026 - 13:54

Castrol Ford Team Türkiye’den Kapadokya Rallisi’nde Duble Podyum

24.08.2026 - 13:34

343 bin kişi TEKNOFEST Mavi Vatan’da Festival Coşkusuna Ortak Oldu

24.08.2026 - 13:27

MSB’den Fırat Kalkanı Harekâtı’nın 10. Yıl Dönümü Mesajı

24.08.2026 - 13:04

Bakırcı GYO, Gayrimenkuldeki Uzmanlığını Çeşitlendirilmiş Portföy Yapısıyla Sermaye Piyasalarına Taşıyor

24.08.2026 - 12:59

Dubai'deki Emlak Kariyeri İçin 2.230 Kişi Yarıştı

24.08.2026 - 12:55

Aon: Rekabet ve Kapasite Artışı Sigorta Maliyetlerini Aşağı Çekiyor

24.08.2026 - 12:40

Halkbank Üreten Kadınlar Yarışması’nın Yeni Dönem Başvuruları Başladı

24.08.2026 - 11:52

İkinci Elde İlan ve Satış Fiyatı Makası Temmuzda Zirve Yaptı

24.08.2026 - 11:47

SWOT Hospitality’de Üst Düzey Atama

24.08.2026 - 11:45
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel