Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

KO-MEK'ten Gençlere Yaz Sürprizi: Ücretsiz Ev Becerileri Atölyeleri!

KO-MEK, 9-16 yaş arası gençler için mutfaktan dikişe ücretsiz atölyeler düzenliyor! Hem öğrenin hem eğlenin, yaz tatilinizi dolu dolu geçirin.

Yayınlama: 07.07.2025 - 13:30 Kaynak: Kapsül Haber Ajansı Okunma: 37
Paylaş:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, gençlerin yaz tatillerini en verimli şekilde değerlendirmeleri için muhteşem bir fırsat sunuyor. KO-MEK tarafından düzenlenen "Ev Becerileri Atölyeleri" ile 9-16 yaş arası gençler, hem eğleniyor hem de hayatları boyunca işlerine yarayacak pratik beceriler kazanıyor. Mutfak sırlarından el işi sanatlarına, dini eğitimden geri dönüşüm projelerine kadar geniş bir yelpazede ücretsiz eğitimler sunuluyor. Bu atölyeler, gençlerin sadece mesleki değil, aynı zamanda manevi ve kültürel gelişimlerine de katkıda bulunmayı amaçlıyor. KO-MEK'in bu anlamlı yatırımıyla Kocaeli gençliği, geleceğe daha donanımlı ve özgüvenli adımlar atacak.

KO-MEK Ev Becerileri Atölyeleri başladı. Mutfaktan dikişe, takıdan geri dönüşüme kadar birçok ücretsiz eğitimle gençler hem öğreniyor hem eğleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK), 9-16 yaş arası gençler için düzenlediği “Ev Becerileri Atölyesi” kurslarına start verdi. Yaz tatilini verimli geçirmek isteyen gençler, bu eşsiz fırsatla hem öğreniyor hem de keyifli vakit geçiriyor.

GENİŞ BRANŞ SEÇENEĞİ, PRATİK EĞİTİMLER

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK), gençlerin yaz tatili dönemini en verimli şekilde geçirmeleri için onlara kapılarını açıyor. Bu kapsamda 9-16 yaş arası gençler için düzenlenen “Ev Becerileri Atölyesi” kurslarına start verildi. Ev Becerileri Atölyesi’nde mutfak becerilerinden takı yapımına, dikişten geri dönüşüme kadar pek çok alanda ücretsiz eğitimler veriliyor. Gençler, günlük hayatta işlerine yarayacak beceriler edinirken kendilerini farklı alanlarda da geliştiriyor.

KUR’AN-I KERİM ATÖLYESİYLE MANEVİ EĞİTİM

Atölyeler arasında önemli bir yere sahip olan Kur’an-ı Kerim sınıfında ise çocuklar, dini eğitim alarak hem manevi dünyalarını zenginleştiriyor hem de okuma ve anlamada derinleşiyor. KO-MEK, bu özel kursla gençlerin kültürel ve ahlaki gelişimine de katkı sağlıyor.

KO-MEK’İN GENÇLERE YATIRIMI

KO-MEK, sadece mesleki ve sanat eğitimleriyle değil, manevi ve kültürel alanlardaki atölyeleriyle de gençlerin çok yönlü gelişimini destekliyor. Toplumun her kesimine yönelik bu kapsamlı eğitimlerle, Kocaeli gençliği geleceğe daha donanımlı hazırlanıyor.

“HAYATTA BİR ADIM ÖNE GEÇİN”

KO-MEK’in sunduğu eğitimlerle gençler, günlük yaşamda karşılaşacakları zorluklara karşı da daha hazırlıklı hale geliyor. “Pratik ev becerileriyle hayatta bir adım öne geçin” sloganıyla KO-MEK, gençlerin yanında olmaya devam ediyor.

KO-MEK'in "Ev Becerileri Atölyeleri", gençlerin yaz tatillerini değerlendirirken yeni beceriler öğrenmelerini ve farklı alanlarda kendilerini geliştirmelerini sağlıyor. Mutfak, dikiş, takı yapımı gibi pratik eğitimlerin yanı sıra Kur'an-ı Kerim atölyesi ile manevi eğitim de veriliyor. Bu kapsamlı program, gençlerin çok yönlü gelişimini destekleyerek onları geleceğe hazırlıyor. KO-MEK, bu tür eğitimlerle Kocaeli gençliğinin potansiyelini ortaya çıkarmayı ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmayı hedefliyor.

# KO-MEK # Ev Becerileri Atölyesi # Gençlik Eğitimi
Son Haberler

Erdoğan’ın Davetiyle Türkiye’ye Geliyor: Irak Başbakanı’nın Ziyaret Gündemi Geniş

27.07.2026 - 16:44

İpsala ve Pazarkule’de Kriz Bitti: Geçişler Normale Döndü

27.07.2026 - 16:25

AB Destekli Proje: Zeytin Atlası Erişime Açıldı

27.07.2026 - 16:17

Sosyal Medya ve Yapay Zekâ Reklamlarına Yeni Kurallar Geliyor

27.07.2026 - 16:11

Güreşte Zirve Yıldırım’ın: Bursa Ekibi Fırtına Gibi Esti

27.07.2026 - 15:36

Güven Endekslerinde Ayrışma: Hizmet Sektörü Yükseldi, Perakende Zayıfladı

27.07.2026 - 15:27

Kardemir Çelik halka arzı başarıyla tamamlandı

27.07.2026 - 12:57

Masfen Enerji paylarına yaklaşık 5 katı, toplamda 19,3 milyar TL tutarında talep geldi

27.07.2026 - 12:47

Mabel Matiz Harbiye’de Fırtına Gibi Esti

27.07.2026 - 11:56

Karakaya’da Turna Heyecanı: 90 Sporcu Malatya’da Buluştu

27.07.2026 - 11:00
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel