Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölcük'te Yeni Terminal Binasında Hızla İlerleyen Çalışmalar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen yeni terminal binası Gölcük'te ulaşımı rahatlatacak. Çatı ve sıva imalatları devam ederken, yeni bina 13 peronlu ve toplamda 1910 m2 kullanım alanına sahip olacak.

Yayınlama: 19.03.2024 - 10:48 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 50
Paylaş:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gölcük’te inşa edilen yeni terminal binasında çalışmalar hızlı ilerliyor.

KOCAELİ (İGFA) - Köprüler, meydanlar ve yeni yaşam alanları gibi şehrin gelecek vizyonuna değer kazandıran birçok projeyi hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda da kentin ihtiyaçları doğrultusunda önemli yatırımları hayata geçiriyor. Bu yatırımlardan biri de yakın zamanda Gölcük’e kazandırılacak terminal binası. Bölgede yaşayan vatandaşların ulaşımında rahatlık ve konfor sağlayacak olan yeni terminal binasında 13 peron bulunacak.

YENİ TERMİNAL BİNASI

Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı idaresinde devam eden çalışmalar kapsamında çatı ve sıva imalatlarına devam ediliyor. Yapının mekanik ve elektrik imalatları sürüyor. 10 bin metrekare alana inşa edilen yeni terminal binası zemin katı bin 450 m2, 1. normal katı 460 m2 olmak üzere toplamda bin 910 m2 kullanım alanına sahip olacak.

ÇATI İMALATI DEVAM EDİYOR

Ekipler ayrıca yapının çevresinde stabilize dolgu çalışmalarını sürdürüyor. Alüminyum giydirme cephe montajına devam ediliyor. Büyükşehir tarafından yapımı devam eden Gölcük Terminal Binasının zemin katında bekleme salonu, yazıhaneler, çay ocağı, mescitler, emanet odası, güvenlik odası ve tuvaletler bulunuyor. Birinci katta ise ofisler, depo, personel soyunma odası, havalandırma santrali, elektrik odası ve tuvaletler yer alacak.

# Gölcük Terminal Binası # Kocaeli Büyükşehir Belediyesi # ulaşım yatırımları
Son Haberler

Junioshow 8 Eylül’de Bursa’da Kapılarını Açıyor

06.09.2026 - 23:01

Vatansever: Türkiye’nin büyüme kalitesini teknoloji yoğunluğu belirleyecek

06.09.2026 - 22:22

Buharkent'te Saniyelerin Savaşı

06.09.2026 - 22:19

Angela Merkel’in Merakla Beklenen Kitabı Okurla Buluştu

06.09.2026 - 10:36

Ünlü Alman Piyanist LEVI.SCT, Türkiye’de İlk Kez Ela Excellence Resort Belek’te Sahne Aldı

06.09.2026 - 10:33

“Kazanan Şirket, Denemiş Olan Şirkettir” 

06.09.2026 - 10:31

Mert Demir’den Kayseri’de Müzik Dolu Gece

06.09.2026 - 10:30

Porsuk Akıyor, Eskişehir’de Festival Heyecanı Devam Ediyor

06.09.2026 - 10:28

‘Mercan Köşk’ten Tarsus’ta Görkemli Gala!

06.09.2026 - 10:27

İzmir’in Kuzeyinde Su Altyapısına 147 Milyon Liralık Yatırım

06.09.2026 - 10:24
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel