Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yönetiminde Heyecan Verici Görev Değişimi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, yönetim kadrosunda değişikliklere giderken, 3 isim Genel Sekreter Yardımcılığı'na atanırken 8 Daire Başkanlığı'nda da değişim yaşandı.

Yayınlama: 19.07.2024 - 23:11 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 16
Paylaş:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yeni görevler belli oldu! 3 isim Genel Sekreter Yardımcılığı'na getirildi ve 8 Daire Başkanlığı'nda değişim yaşandı. Başkan Büyükakın, organizasyon yapısında yapılan değişiklikleri duyurdu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yeni görevler belli oldu. Daire Başkanı olarak görev yapan 3 isim Genel Sekreter Yardımcılığı’na getirildi. 8 Daire Başkanlığı’nda ise değişim yaşandı.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Büyükşehir yönetim kadrosunda değişikliğe gitti.

3 isim Genel Sekreter Yardımcılığı’na atanırken, 8 Daire Başkanlığı’nda değişikliğe gidildi. 6 Şube Müdürü ise Daire Başkanı oldu. Başkan Büyükakın organizasyon yapısında yapılan değişiklikleri sosyal medya hesaplarından “Kıymetli hemşerilerim. Sizlere daha da iyi hizmet edebilmek için hem organizasyon yapımızı yeniledik hem de yeni görevlendirmeler yaptık” ifadesiyle duyurdu.

3 YENİ GENEL SEKRETER YARDIMCISI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Gökmen Mengüç Genel Sekreter Yardımcılığı görevine devam ederken Daire Başkanı olarak görev yapan Ali Yeşildal, Numan Balaban ve Ebubekir Ardıç yeni dönemde Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapacak. Eski Genel Sekreter Yardımcılarından Ali Haydar Bulut Kentsel Yenileme ve Planlama Ofis Başkanlığı’na, Hasan Aydınlık Yerel Kalkınma Ofis Başkanlığı’na, Sadık Uysal ise İletişim Ofisi Başkanlığı’na getirildi.

8 DAİRE BAŞKANLIĞI’NDA DEĞİŞİM

Alınan karar doğrultusunda Raşit Fidan Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na, Murat Yavuz Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na, Mustafa Cebeci Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı’na, Taha Hülagü Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanlığı’na, Mehmet Köse Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na, Nagehan Malkoç Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na, Mustafa Dursun Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na, Salih Mülayim ise Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na atandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yapılan görev değişiklikleriyle, 3 yeni Genel Sekreter Yardımcısı atandı ve 8 Daire Başkanlığı'nda değişim yaşandı. Bu yeniliklerin hizmet kalitesine nasıl yansıyacağı merak konusu.

# Kocaeli Büyükşehir Belediyesi # Genel Sekreter Yardımcılığı # Daire Başkanlığı
Son Haberler

Türkiye'nin iklim diplomasisi COP31 öncesi Ankara'da ele alınacak

24.10.2026 - 11:12

Bakan Şimşek: Türkiye mali şeffaflıkta üst sıralarda yer aldı

24.10.2026 - 11:10

Ailekart üzerinden 56 milyar lirayı aşkın sosyal yardım ödemesi yapıldı

24.10.2026 - 11:06

Vertigo ile Baş Dönmesi Aynı Şey mi?

24.10.2026 - 10:58

Gençlerin Geleceğine Yatırım İçin İş Dünyasına Çağrı

24.10.2026 - 10:34

DenizBank Güçlü Büyümesine Devam Etti

24.10.2026 - 10:31

Perakende ve Kamu TAMPF Perakende Şurası’nda Bir Araya Geldi

24.10.2026 - 10:28

BAYEGAN Pendik Satranç Spor Kulübü Avrupa Satranç Kulüpler Kupası’nda Tarih Yazdı

24.10.2026 - 10:24

Bakan Fidan, Yemenli mevkidaşıyla İstanbul'da görüşecek

24.10.2026 - 09:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da dışişleri bakanlarını kabul etti

24.10.2026 - 09:24
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel