Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Kocaeli İtfaiyesi'nden Güçlü Hamle! Yeni Müfreze Hizmete Girdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yukarı Hereke İtfaiye Müfrezesi ile yangınlara karşı müdahale gücünü artırdı! Bölge halkının güvenliği için önemli adım.

Yayınlama: 08.07.2025 - 10:45 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 12
Paylaş:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların can ve mal güvenliğini koruma noktasında önemli bir adım attı. Uzun süredir beklenen Yukarı Hereke İtfaiye Müfrezesi hizmete girdi. Bu yeni müfreze ile bölgedeki yangınlara ve diğer acil durumlara daha hızlı ve etkin bir şekilde müdahale edilebilecek. Büyükşehir Belediyesi, itfaiye teşkilatını güçlendirme çalışmalarına aralıksız devam ederken, Kocaeli'nin dört bir yanındaki itfaiye ağını genişletiyor. Peki, bu yeni müfreze hangi bölgelere hizmet verecek ve Kocaeli genelindeki itfaiye müfreze sayısı kaça yükseldi?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yangınlara karşı müdahale kapasitesini artırma amacıyla Yukarı Hereke İtfaiye Müfrezesini hizmete aldı. Can ve mal güvenliği için itfaiye teşkilatının güçlendirilmesine önem veren Büyükşehir, Yukarı Hereke’ye uzun süredir ihtiyaç duyulan İtfaiye Müfrezesini kazandırdı.

Yeni müfreze, bölgenin yangın ve diğer acil durumlara karşı müdahale kapasitesini artıracak. 500 m2 alana kurulu müfrezede bir itfaiye aracı ve 2 personel bulunuyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin Yukarı Hereke’deki yeni itfaiye noktası Cumhuriyet, 17 Ağustos, Agah Ateş ve Dilovası’na bağlı Çerkeşli mahallelerine hizmet verecek. Yukarı Hereke İtfaiye Müfrezesi ile Kocaeli genelindeki müfreze sayısı 19’a yükseldi. Kocaeli’nde itfaiye müfrezelerinin olduğu diğer yerler ise şöyle; Karamürsel, Gölcük, Yalakdere, Başiskele, İzmit, Kartepe, Bağçeşme, Yahyakaptan, Kandıra, Körfez, Derince, Aşağı Hereke, Yukarı Hereke, Dilovası, Çayırova, Mollafenari, Gebze, Beylikbağı ve Darıca.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Yukarı Hereke'de hizmete aldığı yeni itfaiye müfrezesi, Cumhuriyet, 17 Ağustos, Agah Ateş ve Dilovası'na bağlı Çerkeşli mahallelerinin yangın güvenliğini artıracak. 500 m2 alana kurulu müfrezede bir itfaiye aracı ve iki personel görev yapacak. Bu yeni müfreze ile Kocaeli genelindeki itfaiye müfreze sayısı 19'a yükseldi. Büyükşehir Belediyesi'nin bu yatırımı, Kocaeli'nin yangınla mücadeledeki etkinliğini önemli ölçüde artıracak ve bölge halkının güvenliğine katkı sağlayacak. Kocaeli İtfaiyesi, yeni güç ve donanımıyla daha da güçlendi.

Son Haberler

Yalova'nın Deprem Riski Haritalanıyor

14.08.2026 - 15:25

Özer Matlı’dan Güçlü Mesaj: “60 Bin Üyemiz Dönüşüme Hazır, Asıl Yürüyüş Şimdi Başlıyor”

14.08.2026 - 15:08

Arçelik ve Taliasun’dan Antalya Oto Galeri Sitesi’ne Güneş Enerjisi Yatırımı

14.08.2026 - 14:58

Kuşadası Tenis Kulübü’nde Ulusal Turnuva Heyecanı Yaşanmaya Başladı

14.08.2026 - 14:44

Bağlar Mahallesi’ne Çok Amaçlı Sosyal Tesis İçin İlk Adım Atıldı

14.08.2026 - 14:38

Marport‘a İki Uluslararası Ödül

14.08.2026 - 14:10

Türk Telekom Teknolojisi  Türk Futbolunun Destekçisi

14.08.2026 - 14:03

Marmara'da İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisinden Geçmeyen Atık Su Deşarjı Kalmayacak

14.08.2026 - 13:56

Konut Satışları Türkiye Genelinde Gerilerken Ağrı’da Artış Kaydedildi

14.08.2026 - 13:41

Cumalıkızık’ta Gıda İşletmelerine Güvenilir Gıda Eğitimi

14.08.2026 - 13:38
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel