Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Kocaeli İzmit’te Atatürk ve Milli Mücadele Anı Evi Ziyaretçi Rekoru Kırdı!

Kocaeli İzmit’te bulunan Atatürk ve Milli Mücadele Anı Evi, son bir ayda 5.270 sömestr tatili ziyaretçisiyle birlikte 9.000'den fazla ziyaretçi ağırlayarak rekor kırdı.

Yayınlama: 04.02.2025 - 10:52 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 17
Paylaş:

Kocaeli İzmit’teki Atatürk ve Milli Mücadele Anı Evi, son zamanlarda büyük ilgi çekiyor. Sömestr tatilinde de ziyaretçilerine kapılarını açan müze, tarihi eşyalar ve önemli belgeler ile Milli Mücadele ruhunu yaşatıyor. Ziyaretçi rekoru kırarak dikkatleri üzerine çeken Anı Evi, ilgiyle keşfediliyor.

Milli Mücadele kahramanlarının kişisel eşyaları, dönemin gazete ve mecmuaları, askeri belgeler, savaş aletleri, orijinal Atatürk fotoğrafları, madalyalar ve İzmitli Milli Mücadele kahramanlarının heykellerinin yer aldığı Atatürk ve Milli Mücadele Anı Evi, açıldığı günden itibaren büyük ilgi görüyor.

Milli Mücadele ruhunu tam anlamıyla yansıtan Atatürk ve Milli Mücadele Anı Evi, sömestr tatilinde de ailelerin uğrak noktası oldu. 

HER YAŞTAN ZİYARETÇİ

Son bir ayda sömestr tatilindeki 5 bin 270 ziyaretçi dahil 9 binin üzerinde ziyaretçi ağırlayan Atatürk ve Milli Mücadele Anı Evi, rekor kırdı. Hem öğrenciler hem de yetişkinlerin ilgisini çeken Atatürk ve Milli Mücadele Anı Evi, tarihi değerlerin yaşatılmasında büyük rol oynuyor.

İzmitlilerin yanında il dışında gelen ziyaretçiler de Anı Evi’ni gezerek Cumhuriyet tarihine dair önemli bilgiler edinme fırsatı buldu.

Kocaeli İzmit’teki Atatürk ve Milli Mücadele Anı Evi, geçtiğimiz günlerde rekor ziyaretçi rekoru kırarak büyük ilgi gördü. Özellikle öğrenciler ve tarih tutkunlarının uğrak noktası haline gelen müze, Milli Mücadele ruhunu en güçlü şekilde yansıtıyor. Anı Evi’ni ziyaret eden her yaştan ziyaretçi, tarihin izlerini yakından hissederek ülkemizin geçmişine saygı duruşunda bulunuyor.

Son Haberler

FNSS’den Amfibi Harekâtlara İnsansız Çözüm: İ-ZAHA

22.08.2026 - 20:26

Nemrut’un Dev Heykellerine 5 Yıllık Koruma Kalkanı

22.08.2026 - 20:23

Denizcilik ve Savunma Teknolojileri Gölcük’te Buluştu

22.08.2026 - 20:19

Uganda'dan ATO Üyelerine Ticari İş Birliği Teklifi

22.08.2026 - 20:17

İngiliz Kraliyet Filarmoni Orkestrası Müzikseverlerle AKM ve CSO Ada Ankara’da Buluşacak

22.08.2026 - 13:39

Logitech’e Red Dot Design Awards’tan Dört Ödül

22.08.2026 - 12:27

Akbank’tan Ticari Kart Dünyasında Bir Yenilik

22.08.2026 - 12:25

Sütaş, Pakistan’daki Yatırımlarını Büyütmek İçin Yeni Bir Adım Atıyor

22.08.2026 - 12:21

Ordu, İlk Kez Türkiye Kültür Yolu Festivali’nde 

22.08.2026 - 11:28

Yeşilyurt’ta “Sağlıkla Kavuşalım” Projesi Hayata Geçti

22.08.2026 - 11:27
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel