Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Kocaeli'de Gürültü Kirliliğine Yüksek Ceza Verildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantısında gürültü kirliliğine neden olan 2 firmaya 309 bin 636 TL idari para cezası kesildi. Encümen, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’nın denetimleri sonucunda gürültü yaptığı tespit edilen işletmelere ağır cezalar verdi.

Yayınlama: 17.07.2024 - 14:28 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 65
Paylaş:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantısında verilen yüksek cezalar gündemi sarsıyor! Gürültü kirliliğine neden olan iki işletmeye kesilen 309 bin 636 TL'lik idari para cezaları şaşırttı. Detaylar haberimizde!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantısında gürültü kirliliğine neden olan 2 firmaya 309 bin 636 TL idari para cezası kesti.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin temmuz ayı ikinci encümen toplantısı Genel Sekreter Dr. Hayri Baraçlı başkanlığında gerçekleşti. Çeşitli konuların görüşüldüğü toplantıda gürültü kirliliğine neden olan iki firmaya ve son kullanma tarihi geçmiş ürün bulunduran marketlere verilen cezalar onaylandı.

Encümende ayrıca diğer konular görüşülerek karara bağlandı.

Büyükşehir Encümeni, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği denetimler sırasında gürültü yaptığı tespit edilen iki işletmeye yazılan 309 bin 636 TL’lik cezayı onayladı. Buna göre İzmit ilçesinde faaliyet gösteren eğlence yerine 232 bin 264 TL ve Derince ilçesinde faaliyet gösteren akaryakıt istasyonuna 77 bin 372 TL idari para cezası verildi. Başkanlığa bağlı ekipler, gürültü denetimlerinin devam ettiğini ve gürültü kirliliğine neden olduğu tespit edilen kişi ve kuruluşlara idari para cezası verileceği vurgulandı.

Kocaeli'nin gürültü kirliliği ile mücadelesinde belirlenen hedef netlik kazanıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, denetimler sırasında gürültü yaptığı tespit edilen firmalara ciddi idari para cezaları kesmeye devam ediyor. İzmit ve Derince ilçelerinde faaliyet gösteren işletmelerin aldığı cezalar, çevre kirliliğine karşı caydırıcı bir adım olarak değerlendiriliyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'nın etkin denetimleriyle gürültü yapan kişi ve kuruluşlara yönelik cezalarla, daha temiz ve sağlıklı bir çevre hedefleniyor.

# Kocaeli # Gürültü Kirliliği # idari para cezası
Son Haberler

Aquila’dan Türkiye’ye İlk Yatırım: Enocta Küresel Ekosisteme Katıldı

28.07.2026 - 11:33

Anadolu Hayat Emeklilik’in aktif büyüklüğü 481 milyar TL oldu

28.07.2026 - 11:23

Vezirköprü’de Offroad Heyecanı: Şampiyonlar Belli Oldu

28.07.2026 - 10:30

BNP Paribas Cardif Türkiye'nin Genel Müdür Yardımcılığı'na Ümit Helva Atandı

28.07.2026 - 10:16

Erdoğan’ın Davetiyle Türkiye’ye Geliyor: Irak Başbakanı’nın Ziyaret Gündemi Geniş

27.07.2026 - 16:44

İpsala ve Pazarkule’de Kriz Bitti: Geçişler Normale Döndü

27.07.2026 - 16:25

AB Destekli Proje: Zeytin Atlası Erişime Açıldı

27.07.2026 - 16:17

Sosyal Medya ve Yapay Zekâ Reklamlarına Yeni Kurallar Geliyor

27.07.2026 - 16:11

Güreşte Zirve Yıldırım’ın: Bursa Ekibi Fırtına Gibi Esti

27.07.2026 - 15:36

Güven Endekslerinde Ayrışma: Hizmet Sektörü Yükseldi, Perakende Zayıfladı

27.07.2026 - 15:27
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel