Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Yerel
Yerel

Kocaeli'de Yaza Merhaba Şenliği: Kadınlar Üretti, Çocuklar Eğlendi!

Kocaeli'de Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği şenlikte kadınlar atölyelerde hünerlerini sergilerken, çocuklar doyasıya eğlendi. Yaza merhaba coşkusu sahil boyunca hissedildi!

Yayınlama: 26.05.2025 - 09:35 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 41
Paylaş:

Kocaeli'nde yazın gelişi, Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği şenlikle kutlandı. Kavaklı Sahili'nde gerçekleşen etkinlikte, kadınlar ve çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı. Atölyelerde el becerilerini geliştiren kadınlar, sosyal dayanışmanın keyfini çıkardı. Çocuklar ise uçurtma uçurma, boyama ve anne-çocuk atölyeleriyle gönüllerince eğlendi. Şenlik, Kocaeli'ne yazın enerjisini taşırken, katılımcılar memnuniyetlerini dile getirdi.

KOCAELİ-BHA Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kavaklı Sahili’nde düzenlenen “Yaza Merhaba’” şenliği, yüzlerce çocuğun ve ailelerinin unutamayacakları bir gün geçirmelerini sağladı. Sosyal dayanışmayı artıran atölyelere kadınlar büyük ilgi gösterirken, çocuklar da etkinlik alanlarında doyasıya eğlenme fırsatı buldu. Renkli görüntülere sahne oldu Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen “Kocaeli Anne Şehir Sağlıklı Yaşam Programı” kapsamında “Yaza Merhaba Şenliği” düzenlendi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte kadınlar ve çocuklar hem eğlendi hem de sağlıklı yaşam hakkında bilgilendirildi. Kavaklı Sahili’nde gerçekleştirilen şenlikte kadınlar, çocuklar ve aileler doğayla iç içe bir gün geçirdi. Etkinlik, sahilin serin havasında yapılan sabah sporu ile başladı. Gün boyunca devam eden etkinliklerde kadınlara yönelik makrome ve çanta boyama atölyeleri, diyetisyen söyleşisi, çocuklara özel uçurtma uçurma ve boyama etkinlikleri ile anne-çocuk atölyeleri düzenlendi. Hem üretiyor hem eğleniyorlar Kadınların el becerilerini geliştirmelerini destekleyen ve aynı zamanda sosyal dayanışmayı artıran atölyeler, büyük ilgi gördü. Çocuklar için düzenlenen eğlenceli etkinlikler sayesinde minikler de unutulmaz bir gün yaşadı. Anne ve çocukların birlikte vakit geçirdiği bu özel şenlik, sahile yazın enerjisini taşıdı. Katılımcılar çok memnun Etkinliğe katılan Anne Şehir Merkezi üyesi Canan Özmen, merkeze ilk etapta kızıyla birlikte katıldığını belirterek, “Çok güzel faaliyetlerimiz oluyor. Evde oturmak yerine buraya gelerek stres atıyoruz. Hocalarımız ve arkadaşlarımızla çok güzel zaman geçiriyoruz, her şeyden çok memnunuz” dedi. Uzun süredir Anne Şehir programlarına katılan Nazan Duras ise, “Burada olmak bir ayrıcalık. Sağlığıma çok iyi geldi. Pandemi döneminde aldığım bilgilerle rahatsızlıklarımı tedavisiz atlatabildim. Bu merkez benim için çok kıymetli” ifadelerini kullandı.

Kavaklı Sahili'ndeki Yaza Merhaba Şenliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin 'Kocaeli Anne Şehir Sağlıklı Yaşam Programı' kapsamında düzenlendi. Sabah sporuyla başlayan etkinlikler, kadınlara yönelik makrome ve çanta boyama atölyeleri, diyetisyen söyleşisi ve çocuklara özel uçurtma uçurma gibi çeşitli aktivitelerle devam etti. Anne Şehir Merkezi üyeleri, etkinliklerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, merkezin kendileri için ne kadar değerli olduğunu vurguladı. Şenlik, kadınların üretkenliğini desteklerken, çocukların eğlenmesine olanak sağlayarak unutulmaz bir yaz başlangıcı oldu.

# Kocaeli Yaza Merhaba # Kadın Atölyeleri # çocuk etkinlikleri
Son Haberler

TÜSİAD Heyeti Çin’de Yapay Zekâ ve Teknoloji Temaslarında Bulunacak

30.10.2026 - 21:25

Costa Cruises, Costa Uygulamasını Türkiye için Kullanıma Açtı

30.10.2026 - 17:16

Yeşilay’da, Bağımlılık ve Sömürgecilik Arasındaki Tarihsel İlişki Masaya Yatırıldı

30.10.2026 - 16:59

TİMBİR Genel Başkanı Basa’dan FIRST FM’in 30. kuruluş yıl dönümüne kutlama mesajı

30.10.2026 - 16:54

Canon, Ofis Yazıcılarının Güvenliğini Artırmak İçin Öncü Printer EDR Teknolojisini Kullanıma Sunuyor

30.10.2026 - 16:34

Akkuyu Nükleer A.Ş. Bölgedeki Öğrencilere Yönelik Çevre Etkinliği Düzenledi

30.10.2026 - 16:16

Škoda’dan Küresel Pazarda Güçlü Satış Performansı

30.10.2026 - 16:13

Rosatom ile Togo Arasında Nükleer Enerji Anlaşması

30.10.2026 - 15:59

Gemlik’te Anadolu’nun Renkleri Cumhuriyet Coşkusuyla Buluştu

30.10.2026 - 15:40

Bakan Göktaş, Kurumsal İş Birliği ve Ortak Adımlar” Toplantısında Konuştu

30.10.2026 - 15:35
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel