Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Ekonomi
Ekonomi

Konya Genç İş İnsanları Derneği Ziyareti: Konya Ekonomisi ve Genç Girişimcilerin Geleceği Üzerine Görüş Alışverişi

Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) yönetim kurulu, AK Parti MKYK Üyesi, AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve TÜGİK Genel Başkanı Sn. Erkan Güral'ı ziyaret etti. Ziyarette Konyagiad Yönetim Kurulu, Konya'nın ekonomik potansiyeli ve genç girişimcilerin kalkınmaya olan katkıları üzerine görüş alışverişinde bulundu. Güral ve Korkmaz, genç girişimcilerin çözüm önerilerini değerlendirerek, Konya'nın geleceğine yönelik adımlar üzerinde birlikte konuştular.

Yayınlama: 11.03.2024 - 11:08 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 93
Paylaş:

Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) yönetim kurulu, AK Parti MKYK Üyesi, AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve TÜGİK Genel Başkanı Sn. Erkan Güral’ı Ak Parti Genel Merkezinde ziyaret etti.

KONYA (İGFA) - Ziyarette Konyagiad Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Gülvezir Korkmaz, Başkan Yardımcıları Fatih Baykara, Şaban Erkoyuncu, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Kayhan, Çağlayan Koyuncu, İsmail Mesut Kırıcı ve Arif Talha Olçar yer aldılar.

Konya'nın ekonomisi, genç girişimcilerin karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri konularında kapsamlı görüş alışverişinde bulunulduğu ziyarette, KONYAGİAD Başkanı Sn. Gülvezir Korkmaz, Konya'nın ekonomik potansiyelini ve genç girişimcilerin bu potansiyele katkıda bulunma arzusunu dile getirdi. Birçok sektörde önemli bir üretim ve ticaret merkezi olan Konya’yı genç girişimcilerin daha da ileriye taşımak için çalıştıklarını vurgulayan Korkmaz, “Genç girişimcilerimiz ülkemizin ve Konya'mızın kalkınmasında önemli rol oynamaktadır. Bu nedenle, onların karşılaştığı sorunları çözmek ve önlerini açmak için çalışıyoruz. Sn. Erkan Güral ile yaptığımız görüşmede, Konya'nın ekonomisi ve genç girişimcilerle ilgili önemli konularda görüş alışverişinde bulunduk. Kendilerinden aldığımız destek ve öneriler için teşekkür ederiz.” dedi.


Sn. Erkan Güral ise Konya'nın Türkiye ekonomisinde önemli bir yere sahip olduğunu ve genç girişimcilerin Konya'nın kalkınmasında önemli rol oynayacağını söyledi. Güral, “AK Parti olarak Genç girişimcilerimize her zaman destek olmaya hazırız. Onların fikirlerini ve önerilerini dinlemek ve çözüm üretmek için buradayız. Konya, ekonomik potansiyeli yüksek bir şehirdir. Genç girişimcilerimiz bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirerek Konya'nın kalkınmasına katkıda bulunacaklardır.” diye konuştu.

# Konya Genç İş İnsanları Derneği # Konya ekonomisi # genç girişimciler
Son Haberler

L'Oréal Türkiye’den ABD’ye Yönetici Transferi

17.09.2026 - 10:56

Turknet ve Monster Notebook Oyuncular için Güçlerini Birleştirdi

17.09.2026 - 10:24

Multinet Up, Etik ve İtibar Derneği (TEİD) Üyesi Oldu

17.09.2026 - 10:19

SİNTEK B.V. Avrupa’ya İthalatta Karbon Yetkisini Aldı

17.09.2026 - 09:31

Turkish Tastes, ABD’de Mutfak Profesyonellerine Ulaşıyor

17.09.2026 - 09:10

SANES PRESSES Yüksek Hassasiyetli FB1 Serisi Hassas Kesme Prese Teknolojisini MAKTEK Avrasya 2026’da Tanıtacak

17.09.2026 - 09:07

Nilüfer Uluslararası Caz Okulu Kapılarını Açıyor

17.09.2026 - 09:06

Şeftali-Nektarin İhracatı 400 Milyon Dolara Koşuyor

17.09.2026 - 08:58

Türk Telekom Bölgesel Teknoloji Gücünü Orta Asya’ya Taşıyor 

17.09.2026 - 08:48

TEKNOFEST 2026 Heyecanı Diyarbakır’da Başladı

17.09.2026 - 08:43
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel