Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Kültür & Sanat
Kültür & Sanat

Konya'da Mukaddes Emanetler Sergisi'nde Büyük İlgi!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Taş Bina Sergi Salonu’nda gerçekleşen Mukaddes Emanetler Sergisi'ne farklı zamanlarda sergilenmiş 16 Kabe örtüsü ve 47 teberruktan oluşan sergide büyük ilgi olduğunu belirtti. Sergi Ramazan ayı boyunca ziyarete açık olacak.

Yayınlama: 13.03.2025 - 13:18 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 78
Paylaş:

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın liderliğinde gerçekleşen ve Taş Bina Sergi Salonu’nda düzenlenen Mukaddes Emanetler Sergisi, ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor. 16 Kabe örtüsü ve 47 teberruktan oluşan sergi, Ramazan ayı boyunca muhteşem bir manevi atmosfer sunuyor. Ayrıca serginin ziyaret saatleri yoğun talep üzerine uzatıldı, tüm hemşehriler ziyarete davet ediliyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Taş Bina’nın altındaki sergi alanında açılan Mukaddes Emanetler Sergisi’nin farklı zamanlarda serilmiş 16 Kabe örtüsü ve 47 adet teberruktan oluştuğunu anımsattı.

Serginin Ramazan ayı boyunca ziyarete açık olacağını belirten Başkan Altay, “Taş Bina Sergi Salonu’muzdaki ‘Kutsal Emanetler Sergisi’ni ziyaret eden hemşehrilerimizin memnuniyetine şahitlik ettik. Gelen yoğun taleple sergimizin ziyaret saatlerini uzattık. Sergimiz her akşam 22.00’ye kadar açık olacak. Ayrıca Kadir Gecesi’nde de sahura kadar ziyaret edilebilecek. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretçilerden Mehmet Gül de sergiyle beraber Ramazan ayında çok güzel manevi bir atmosfer oluşturulduğunu ifade ederek, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür etti.

Mukaddes Emanetler Sergisi, Ramazan ayı sonuna kadar Taş Bina Sergi Salonu’nda ziyarete açık kalacak.

Konya'da gerçekleşen Mukaddes Emanetler Sergisi, 16 Kabe örtüsü ve 47 teberruktan oluşan benzersiz eserlerle ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim sunmaya devam ediyor. Serginin ev sahibi Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ziyaretçileri Ramazan ayı boyunca Taş Bina Sergi Salonu’nda ağırlamaktan memnuniyet duyuyor. Kadir Gecesi'nde de ziyaret edilebilecek olan sergi, manevi atmosferi ve tarihi değerleriyle dikkat çekiyor.

Son Haberler

Zoho Analytics, Yapay Zekâ Ajanlarıyla  Veri Analizinde Yeni Bir Dönem Başlatıyor

28.10.2026 - 19:06

Halluks Valgus Ameliyatı Ne Zaman Gerekir?

28.10.2026 - 18:41

İzmir’de Yağış Mesaisi: İZSU 763 Personel ve 366 Araçla Sahada

28.10.2026 - 18:20

Pancar üreticilerine 952 milyon liralık avans ödemesi

28.10.2026 - 17:57

THY’den 29 Ekim’e özel bilet fırsatı: Fiyatlar 1.699 TL’den başlıyor

28.10.2026 - 17:11

T3 Vakfı’nın Bilim Merkezi Ağı Özbekistan’a Uzandı

28.10.2026 - 17:11

21. Uluslararası Ayvalık Zeytin Hasat ve Turizm Festivali Başlıyor

28.10.2026 - 17:05

Yağışlı Hava Geri Geliyor

28.10.2026 - 16:32

Cumhuriyet'in İkinci Yüzyılında Otomotivin Geleceği Verimlilik ve Teknolojiyle Şekilleniyor

28.10.2026 - 16:29

Gaziantep'te Görme Engelli Bireylerin Hayatına Dokunacak Yeni Merkez

28.10.2026 - 16:27
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel