Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Spor
Spor

Konya'dan Avrupa'ya Kick Boks Zaferi! Meram Belediyespor Gururumuz Oldu

Meram Belediyespor'lu genç yetenekler, Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda zirveye çıktı! Altın ve gümüş madalyalar Konya'ya döndü.

Yayınlama: 22.09.2025 - 12:36 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 107
Paylaş:

Konya Meram'dan yükselen yıldızlar, Avrupa'da kick boksta fırtına gibi esti! İtalya'da düzenlenen şampiyonada Meram Belediyespor'un sporcuları Emircan Abdullah Beserek Avrupa Şampiyonu olurken, Kazım Mert Dereli Avrupa ikincisi oldu. Bu tarihi başarı, Türk sporunun gücünü bir kez daha kanıtladı ve Konya'yı gururlandırdı. Genç sporcularımızın azmi ve disiplini, gelecekteki zaferlerin habercisi niteliğinde. Meram'ın gururu olan bu gençleri yakından tanıyın!

12-21 Eylül tarihleri arasında İtalya’nın Jesolo kentinde düzenlenen WAKO Avrupa GençlerKick Boks Şampiyonası’nda Meram Belediyespor’un milli sporcuları büyük bir başarıya imza attı. 75 kiloda mücadele eden Emircan Abdullah Beserek, rakiplerini geride bırakarak Avrupa Şampiyonu olurken; 91 kiloda ringe çıkan Kazım Mert Dereli ise Avrupa ikinciliği elde etti.

Türkiye takım halinde, 9 altın, 16 gümüş ve 25 bronz ile toplam 50 madalya kazanarak, şampiyonaya damgasını vurdu.

Meram Belediyespor’un yetiştirdiği iki genç sporcu da hem Türkiye’nin hem de Konya’nın gururu oldu.Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, sporcuları, antrenörleri ve kulüp yöneticilerini tebrik ederek; “Ülkemizi ve bizleri gururlandırarak Avrupa Şampiyonu olan Emircan Abdullah Beserek’i ve Avrupa ikincisi Kazım Mert Dereli’yi yürekten kutluyorum. Bu başarı sadece kişisel bir zafer değil; aynı zamanda disiplinin, azmin ve özverili çalışmanın en büyük göstergesidir. Emir’in elde ettiği bu şampiyonluk ve Kazım Mert’in ikinciliği genç sporcularımıza ilham olacak ve Türk sporunun uluslararası arenadaki gücünü bir kez daha ortaya koyacaktır. Emeği geçen, destek veren antrenörlerimize, ailelerimize ve bu süreçte katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Sporcularımızın başarılarının artarak devam edeceğine gönülden inanıyorum.” diye konuştu.

 

İtalya'nın Jesolo kentinde gerçekleşen WAKO Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonası'nda Meram Belediyespor sporcuları Emircan Abdullah Beserek ve Kazım Mert Dereli büyük başarı elde etti. Beserek Avrupa Şampiyonu olurken, Dereli Avrupa ikinciliğine ulaştı. Türkiye, şampiyonada toplam 50 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, sporcuları ve emeği geçenleri tebrik ederek, bu başarının genç sporculara ilham kaynağı olacağını vurguladı.

Son Haberler

Ülker Biskrem, Emre Altuğ’un Dijital İkizi Emre A.I.TUĞ’u Tüketicilerle Buluşturuyor

23.08.2026 - 21:38

Kerem Kazaz Kapadokya Zaferi ile Liderliğini Sürdürdü

23.08.2026 - 21:33

Denizli Büyükşehir’den Üreticiye Can Suyu

23.08.2026 - 18:26

Malatya'da Başkan Er, Ulaşım ve Turizm Vizyonu için Sahada İncelemelerde Bulundu

23.08.2026 - 18:25

Yüzlerce Bisikletçi Ankara’da Buluştu

23.08.2026 - 18:22

TEB Cetelem ve Petrol Ofisi’nden Chery Group Müşterilerine Akaryakıt Avantajı

23.08.2026 - 14:12

Robotaksi’de Otonom Sürüş Heyecanı Kocaeli’de

23.08.2026 - 14:09

Yeşilay Yarı Maratonu, İstanbul’un Tarihi Rotalarında Gerçekleştirildi

23.08.2026 - 14:08

Vodafone’dan Avrupa Şampiyonluğu Yolunda Hediye Yağmuru 

23.08.2026 - 14:02

Nilüfer'de Hentbol Akademisi Açıldı

23.08.2026 - 12:28
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel