Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Kurtulmuş'tan Milli Dayanışma Hamlesi: STK'lar Ankara'da Buluştu!

Kurtulmuş başkanlığında toplanan Milli Dayanışma Komisyonu'nda, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki STK temsilcileri bölgenin sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.

Yayınlama: 18.09.2025 - 12:17 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 60
Paylaş:

TBMM Tören Salonu, bugün önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Milli Dayanışma Komisyonu, Numan Kurtulmuş'un başkanlığında toplandı. Toplantıya, özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının değerli temsilcileri katılım gösterdi. Bu kritik toplantıda, bölgedeki sorunlar ve çözüm yolları derinlemesine ele alındı. STK temsilcileri, kendi perspektiflerinden önemli görüş ve önerilerini dile getirdiler. Bu dayanışma toplantısı, bölgenin geleceği için umut vadetti.

ANKARA - BHA

TBMM Tören Salonu’nda yapılan toplantıya, özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantının ilk oturumunda; Güneydoğu Sanayici ve İş İnsanları Derneği, Doğu ve Güneydoğu İş Kadınları Derneği, Doğu Güneydoğu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu, Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu ile Kadim Aşiretler Federasyonu başkanları görüşlerini paylaştı.

İkinci oturumda ise Mezopotamya Göç İzleme ve Araştırma Derneği, Mezopotamya İslami Araştırmalar Federasyonu, İslami Tebliğ Tedris İlim Hareketi Adamları Derneği ve Medrese Alimleri Vakfı temsilcileri değerlendirmelerde bulunacak.

Toplantının açılışında söz alan ilk isim, Güneydoğu Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Şahismail Bedirhanoğlu oldu.

Milli Dayanışma Komisyonu toplantısında, Güneydoğu Sanayici ve İş İnsanları Derneği başta olmak üzere birçok STK temsilcisi söz alarak bölgedeki sorunları ve çözüm önerilerini paylaştı. Toplantının devamında farklı STK'lar da görüşlerini sunacak. Bu önemli toplantı, bölgedeki dayanışmayı güçlendirmeyi ve çözüm odaklı adımlar atmayı amaçlıyor. Toplantıda yapılan değerlendirmeler, komisyonun gelecekteki çalışmalarına ışık tutacak.

# Milli Dayanışma Komisyonu # STK Toplantısı # Doğu Güneydoğu Anadolu
Son Haberler

Kesintisiz Hizmetin Adresi Kuşadası

31.07.2026 - 17:41

Kahramanmaraş'a  Değer Katacak 5 Yatırım Daha Hizmete Giriyor

31.07.2026 - 16:52

Ata Sporunun Hafızası Kocaeli’de Yaşatılıyor

31.07.2026 - 16:46

ASUNIM’den Marmara Çimento’ya 8,8 MWp’lik GES Yatırımı

31.07.2026 - 16:03

Dünya Güreşi Kocaeli’de Buluştu

31.07.2026 - 15:59

Hyundai Motor Türkiye’den İlham Veren Gençlik Kampı

31.07.2026 - 15:56

MediaMarkt Türkiye Yeni Mağazasını Sivas’ta Açtı

31.07.2026 - 15:52

Nilüferli Çocuklar Okula Kütüphanelerde Hazırlandı

31.07.2026 - 15:51

Çankırı'da 16,6 Milyon TL'lik Hibe Sözleşmeleri İmzalandı

31.07.2026 - 15:33

Tüpraş, Yeni Gemilerle Ham Petrol Taşımacılığı Kapasitesini Güçlendiriyor

31.07.2026 - 15:23
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel