Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yaşam
Yaşam

Lösemiyi Yenen Mihrimah Liyâ'nın Umut Balonları Gökyüzüyle Buluştu

Yayınlama: 20.07.2026 - 12:19 Kaynak: Kapsül Haber Ajansı Okunma: 92
Paylaş:

Lösemi tedavisini başarıyla tamamlayan Mihrimah Liyâ Kalın, 19 Temmuz 2026 Pazar günü Bursa Merinos Parkı'nda düzenlenen anlamlı etkinlikte umut balonlarını gökyüzüne bırakarak sağlığına kavuşmanın sevincini sevdikleriyle paylaştı.

Tamamen ailelerin gönüllü olarak organize ettiği etkinlikte Mihrimah Liyâ'nın bu özel gününe, lösemi tedavisini başarıyla tamamlayan arkadaşları Çınar Erdoğan, Esmanur Yıldız ve Yiğit Turan da eşlik etti. Hep birlikte gökyüzüne bırakılan rengârenk balonlar; umudu, dayanışmayı ve yeniden başlayan hayatları simgeledi.

Zorlu bir tedavi sürecini geride bırakan çocukların gülümsemeleri, etkinliğe katılan herkese duygu dolu anlar yaşattı. Aileler, bu buluşmayı yalnızca bir kutlama olarak değil, hâlâ tedavisi devam eden çocuklara ve ailelerine moral vermek amacıyla düzenlediklerini ifade etti.

Etkinliği organize eden aileler, "Bu organizasyonu, tedavisini tamamlayan çocuklarımızın mücadelesini kutlamak ve halen tedavi gören çocuklarımıza umut olabilmek için gerçekleştirdik. Bugün gökyüzüne bıraktığımız her balon, tedavisi devam eden çocuklarımız için umut, tedavisini tamamlayan çocuklarımız için ise yeni bir başlangıcın simgesi oldu. Her çocuğun sağlıkla büyümesini diliyor, bu anlamlı günde bizimle olan herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerinin kullandı.

Etkinlik, çocukların neşe dolu anları, ailelerin birlik ve dayanışması ile çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi. Gökyüzüne yükselen her balon, lösemiyi yenen çocukların cesaretini ve umudun her zaman var olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Kaynak: (KAHA) Kapsül Haber Ajansı


Son Haberler

Rönesans 11 Yıldır Dünyanın İlk 50 Uluslararası Müteahhidi Arasında

07.09.2026 - 18:07

Binance TR, Gaming Istanbul 2026’ya SuperApp Sponsoru Olarak Katılıyor

07.09.2026 - 17:19

Cargill, Gıda Üreticilerinin Ürün Geliştirme Süreçlerini İhtiyaca Özel Fonksiyonel Sistemlerle Hızlandırıyor 

07.09.2026 - 17:14

Red Bull Karton Tekne 13 Eylül’de İzmir’de Suya İniyor

07.09.2026 - 17:06

Günde 1 Milyondan Fazla Dijital Bahsetme Analiz Ediliyor

07.09.2026 - 16:59

2026 Yazında Türkiye Ne Dinledi? Spotify En Çok Dinlenen Şarkıları Açıkladı

07.09.2026 - 16:59

Sağlık Turizminde Komplikasyon Sigortası Karı, Kimleri Nasıl Etkileyecek?

07.09.2026 - 16:56

Kütahya Porselen, İş Ortakları İle ‘Yeni Ufuklar Zirvesi’nde Buluştu

07.09.2026 - 16:46

İş Dünyası Gençlere Ne Kadar Hazır?

07.09.2026 - 16:42

QNET, Yeni Girişimcilerle Güçlendiği,  28’inci Yaşını Kutluyor

07.09.2026 - 16:39
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel