Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Yaşam
Yaşam

Malatya Büyükşehir'den sınavlık ikram

Yayınlama: 09.06.2024 - 16:55 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 26
Paylaş:

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) giren öğrencilere ve onlara refakatçi olan ailelerine ücretsiz olarak çeşitli ikramlarda bulundu.

MALATYA (İGFA) - İnönü Üniversitesi’nde YKS sınavına girecek olan tüm öğrencilere ve velilere Esenlik Süper Market Önünde kurulan İkram Çadırı ile çeşitli ikramlar yapıldı.

Simit, poğaça, çay, kahve ve su gibi ikramların sunulduğu İkram Çadırı’na hem öğrenciler hem de veliler yoğun ilgi gösterdiler.

Yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini sunan öğrenciler ve veliler, aynı zamanda MOTAŞ’a bağlı otobüs ve trambüslerin de ücretsiz bir şekilde hizmet vermesinden de ziyadesiyle memnun olduklarını ifade ettiler.

Yapılan hizmetlerden ötürü memnuniyetini dile getiren öğrenci velisi Perihan Topçu, “Çocuğumu sınava getirdim. Öncelikle ulaşımın ücretsiz olması için sonrada iki gün boyunca sınav öncesi ve sonrasında devam eden ikramlar için Büyükşehir Belediyemize ve Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.

Sınav süresi boyunca ‘İkram Çadırı’nın bulunduğu alanda beklediğini ve burada verilen ikramlardan dolayı da teşekkür eden öğrenci velisi Rıza Salman, “Belediyemizin yapmış olduğu hizmetlerden dolayı memnunuz. Biz iki gün boyunca buradaydık ve ikramlar iki gün boyunca hem sınavdan önce hem de sınavdan sonda devam etti. Biz buna şahidiz. Ayrıca ulaşım konusunda da çok güzel bir hizmet var. Sınav kâğıdını gösteren öğrenciler ve veliler otobüs, trambüs gibi toplu taşıma araçlarına ücretsiz bir şekilde bindiler. Gerçekten yapılan hizmetlerden oldukça memnunuz” dedi.

“İKRAM ÇADIRI’MIZDA YOĞUN BİR İLGİ İLE KARŞILAŞTIK”

‘İkram Çadırı’nın kurulma amacından bahseden Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Mükremin Yağbasan, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sami Er’in talimatlarıyla üniversiteye girecek öğrencilere ve heyecanlı bekleyişlerinde öğrencilerimizin yanlarında refakatçi olan ailelerimize, bir nebze de olsun katkıda bulunmak için ikram çadırı oluşturduk. İki gün boyunca ikram çadırımızda sabah 07.30 ile öğleden sonra saat 14.00’a kadar hizmet veriyoruz. Sınava girip, acele edip kahvaltı yapmayan öğrencilerimize, öğrencilerimiz sınav esnasındayken heyecanla bekleyen ailelerimize, bekleyişleri süresi boyunca simit, poğaça, çay, kahve ve su gibi ikramlarda bulunuyoruz ve onların bekleyişine bizlerde ortak oluyoruz.
İkram çadırımızda yoğun bir ilgi ile karşılaştık. Bütün vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyemize teşekkürlerini ilettiler. İnşallah bundan sonraki süreçte de öğrencilerimizin eğitim faaliyetlerinde ve sınav zamanlarında yanlarında olacağız. Aynı zamanda Başkanımızın tensipleriyle sınav zamanı otobüslerimiz ve trambüslerimiz de ücretsiz olarak hizmet verdi. Sınava giren tüm öğrencilerimizi başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Son Haberler

Süper Lig’de günün sonuçları: Fenerbahçe’den galibiyet, Galatasaray deplasmanda kazandı

17.10.2026 - 23:18

Galatasaray deplasmanda kazandı: Deniz Gül 88. dakikada attı

17.10.2026 - 18:52

Ütüyü Buzdolabına Koymak Hastalığın Net Bir İşareti!

17.10.2026 - 18:41

Kristal Piksel 2026 Video Oyun Ödülleri Sahiplerini Buldu

17.10.2026 - 18:33

Türk Telekom Küresel Arenadaki Güçlü Konumunu Pekiştiriyor

17.10.2026 - 18:32

Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetimi Güven Tazeledi

17.10.2026 - 18:29

Sütaş, Süt ve Süt Ürünlerinde “Türkiye’nin En Güvenilir Markası”

17.10.2026 - 18:28

Potada derbi heyecanı: Beşiktaş, Galatasaray’ı ağırlayacak

17.10.2026 - 17:35

Bakan Çiftçi’den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

17.10.2026 - 17:32

Ankara’nın meşhur ayazı kolonyaya dönüştürüldü

17.10.2026 - 16:47
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel